Відповідь: СНИ ОГО! Я там за все життя у ЛЬвовi нiколи не була i навiть не знала що таке iснує. Оце так провидiння Тi райони для мене зовсiм не знайомi. Я навiть приблизно не знаю де вул. Княгинi Ольги (Львiв'янка називається)
Відповідь: СНИ Це якраз мій район, а те, що Вам приснилось (трійка, пятірка ще й аквапарк і кінцеві!) сходиться на всі 100% з тим місцем! Сподіваюсь Ви там побуваєте і переконаєтесь
Ось до чого може довести захоплення політикою та комп. іграми Я граю багато World of Warcraft, грав з пятниці по понеділок недавно з невеликими перервами на сон. Вернувся в понеділок(вчора) замученим, включив телевізор на канал ICTV, там як раз ввечері була "Свобода слова" с Юльою Тимошенко, передача переривалася на новини. При цьому я напівспав в кріслі. Потім ліг спати і сниться такий сон. В моєму стався землетрус, ну і зрозуміли що треба їхати звідти, так як може ще раз землетрус повторитися, поїхали з совїми пожитками на КАМАЗІ, вирішили чьогось поїхати в найближчий супермаркет за продуктами, по дорозі водій КАМАЗА, замітив коло дороги драконів, і в цей момент я зрозумів, що ми їдемо зовсім не на КАМАЗІ на на повозці, в яку запряжені зебри, зебри такі самі як в іграшці. Дракони нас замітили і давай за нами. Тут я щось звернув що ландшафт такий самий як в забавці ВоВ, бігають орки троллі і т.д., якось відірватися від погоні. Доїзжаємо до супермаркета, а там він напіврозрушений землетрусом, але стоїть черга за продуктами. На касі стоїть Юля Тимошенко і всім безкоштовно роздає продукти. В мене виникла така думка що вона собі рейтинг піднімає дуже сильно, тільки чогось не видно Януковича. Ось такий сон. При тому що я нічого не пив і не курив.:ninja:
Відповідь: Ось до чого може довести захоплення політикою та комп. іграми Мда... розвалить Юлька економіку... раз сама на розприділені товару стала...
Відповідь: Ось до чого може довести захоплення політикою та комп. іграми А може це віщий сон, землетрус це потрясіння, дракони - мабудь Ющенко, сама Юля стала на роздачу товару, а Януковича немає, зникне з горизонту
Відповідь: Ось до чого може довести захоплення політикою та комп. іграми Ющенко - дракон? Та ви шо, смієтеся?
Відповідь: Ось до чого може довести захоплення політикою та комп. іграми Так може це Янукович, того його на роздачі і не було :padonak::padonak::padonak:
Відповідь: СНИ снився сніг. іскристий. великими шапками. я боялася, що вони впадуть. аж тут бачу - топиться і струмочками стікає. а потім я облила кавою з молоком в ресторані якогось мужика і прокинулася.
Відповідь: СНИ також про сон: Женщине ночью снится кошмар, она громко кричит и будит своего мужа. - Что с тобой, дорогая? - спрашивает он. - Мне приснилось, будто за мной гнались людоеды, а впереди меня оказалась пропасть. Мне ничего не оставалось делать, я прыгнула и полетела вниз. К счастью, мне удалось ухватиться за деревце, торчащее из скалы... и после этого я проснулась. - Ну вот видишь, ты спаслась. Так что можешь теперь деревце отпустить.
Відповідь: СНИ мені сьогодні вночі наснилось таке несхоже на всі попередні сни... голос до мене промомвив: "збери 33 речі темних кольорів зі своїх шаф, віднеси і роздай вуличним дітям".
Відповідь: СНИ Моїй мамі сьогодні приснилося, ніби у сусідів, з якими в нас не дуже добрі стосунки, хтось помер. І ті сусіди дали нам додому маленьку дитину, щоб вона трохи в нас пожила. Мама в хаті відкрила ту дитину, а вона дуже страшна була, з гнилими ручками і ножками. Мама тепер переживає, що то означає таке.