Відповідь: СНИ Он мені сон приснився, що я гостей проважаю з хати (але не нашої теперішньої) і заки чоловік миє начення стою на порозі і цілуюсь так файно, десь з пів години, з гостем. Он яка я добра господиня і привітна і лагідна! :D:D:D:D
Відповідь: СНИ Ой, а мені цієї ночі такиииий сон приснився !!! :radist: Вчора перед сном почитав тему на форумі про форумівку (вперше чую таке дотепне слово, але воно мені дуже подобається ). І що би ви думали ??? Мені цієї ночі приснилось, що я був на ній. :D Снилось, що бачив пару чоловік, які сиділи за пивом. Я підійшов до них, а там ніби реєстрували на щось. Якась дівчина сиділа за столом і роздавала анкети. Я підійшов, кажу "Привіт". Всі так на мене одразу зглянулись. :eek: Мов би цей чоловічок прийшов сюди явно не для реєстрації. І справді... я прийшов не для реєстрації ДЛЯ ЧОГОСЬ ТАМ. А для того щоб подивитись як виглядають форумчани. Але на жаль, довго сидіти не міг, бо скоро мав відправлятись мій поїзд додому. Тому поговорив хвилин з п'ять, і почав прощатись. І тут одна дівчина спитала мене, чи я часом не їду ДАЛЕКО додому. Я сказав що ні, бо живу не так вже і далеко від Львову. Але потім вияснилось, що вона живе в сусідньому від мого місті. Отже - вирішили їхати разом. Мені було потрібно вийти з того кафе (?), бо на вулиці був ще мій товариш. Я вийшов до нього, ми крапельку поговорили, і я щось чекав-чекав ту дівчину, але щось її так і не побачив. Розійшлися і розгубилися напевно. Так що дівчино, якщо ти читаєш зараз ці літерки - вибач мене будь ласка, за те що загубив тебе. :shy: Вже зранку, наполовину прокинувшись, наполовину перебуваючи ще в Країні Снів, подумав що треба вернутись і зайти в те кафе... може вона там... Але повертатись в кафе вже не було коли, тому що треба було вставати і йти на роботу.
Відповідь: СНИ А мені снився сон на неділю 10 Серпня ось такий. Стою я зі своїм чоловіком у Львові на зупинці трамваю двійка на Мечнікова, і маємо чемодани і їдемо в сторону центру. І тут я вирішила причепуритись і намалювати губи рожевою помадою і попросила в дівчини що стояла поруч дзеркало, але вона мені дзеркала не дала і я так малювала. І тут до мене підходить якась молода дівчина і починає до мене сваритись, що я губи малювати не вмію, що виглядаю жахливо і що чоловік в мене нікудишній. Я починаю з нею сваритись і говорю, що чого ти до мене пхаєшся ти на себе подивись. В тім часі проїжджає трамвай нумер 7 але він раптом стає нумером чотири. І я сварюсь з тою кобітою, беру чемодани і заходжу в трамвай. Сідаю на крісло, а вона коло мене поряд, то я відвертаюсь до неї спиною. Чемодани переді мною. І тут вона мені каже, НУУУ? Де твій чоловік! Я роздивляюсь всюди а його нема. Я сама поїхала а він лишився десь на зупинці.
Відповідь: СНИ гм.... може, то направду "Львів буденний"? Ну, хоча б тому, що двійка по Мечнікова не ходить (хоч зупинка цілком так може називатися) - але трамваї "орієнтацію" таки часто міняють...
Відповідь: СНИ Трохи містики... до снів відношення не має, але сну.. Ліжко в спальні стоїть в зоні дії дзеркал, на одне накинув простинь, друге закрив ширмою.. і почалось.. вже три ночі майже не сплю.., саме цікаве, що експериментую вже другий раз і все повторюється..
Відповідь: СНИ А мені снилось сьогодні, що готувалась до шлюбу.. І ось я в сукні стою в будівлі, що нагадує маяк. Тільки він йде не в гору, а вниз сходи кругові.. І приходить мій наречений, бере мене на руки і несе в низ по тих крутих сходах до вівтаря. Хоч то і мало би бути по логіці під землею, але чомусь були там вікна.. І от має початись церемонія, тут я розумію, що я не знаю клятви, придумую щось щоб то такого сказати.. Збираються гості, священник.. І тут починає так голосно скреготати сорока!! Ми з чоловіком зриваємся з ліжка, а це - вікно відкрите, а на підвіконнику сидить сорока і строчить! І ще й так голосно!.. Блін, через ту сороку шлюб не додивилась
Відповідь: СНИ як то не ходить... двійка завжди ходила по Личаківській, і моя зупинка була завжди Мєчнікова. Хоча на саму вулицю вона і не їхала, але зупинка таку назву мала. Зупинка була біля Будинку Піонерів, якраз як спуститись вулицею Рєпіна вниз до Личаківської. Там, під мурами воєнчастини стояли люди гурмою і чекали на трамвай №7 або №2
Відповідь: СНИ Я дуже люблю запам'ятовувати і розповідати свої сни, слухати (читати) чужі. Це для мене все одно що літературні твори, а їх аналіз (чи то науковий, чи то містичний) мене не сильно цікавить. У період з 1986 до 1994 р. я вів щоденник сновидінь (переважно влітку). На жаль, не бачу часових можливостей описувати тут щось із своїх сновидінь або закономірностей, які я в них помічав. Читав Фрейда, схильний здебільшого вірити у правильність його поглядів на сновидіння. Але мені там цікавіше було читати самі сновидіння, ніж міркування про них. Що ж до всяких віщих снів, то я думаю, що сни можуть бути пророчими лише настільки, наскільки спроможна щось передбачати людська підсвідомість.
Відповідь: СНИ Угум, ти знаєш, що завтра підеш на ту вулицю, але не згадуєш про те, що на ній працює коліжанка. Сниться, що зустрінеш її, і таки зустрічаєш в реалі! А от такі сни, які не поясниш взяттю фактів, бажань, здогадок з підсвідомості? От мені минулої ночі снилось, що в мене є така гарна стара машина (див. останні фотки Лілі у темі "Ваші фото") білого кольору. І сниться, що я здогадуюсь, що можу на ній возити молодих і заробляти на цьому гроші! Пояснення сну - передивилась фотки Лілі, перемріялась такими машинами. Ок, все збігається, все логічно. АЛЕ!! Я сьогодні була в одному районі, майже за містом, де в полі стояв білий лімузин з рекламою про весільний прокат! Я не знала, що буду там, навіть припустити не могла, що побачу цю машину, бо раніше її ніколи не бачила.. Збіг обставин? Можна ще пояснити такі сни теорією притягання думками реальності. Але я от цей сон взагалі зранку не згадала (маю звичку прокидатись і розповідати чоловікові сни), поки не побачила той білий лімузин! Хм, помоєму сни притягують реальність, як і думки, при чому все це відбувається без нашого мислення (От мене понесло наніч :D)
Відповідь: СНИ мені нещодавно снився дуже дивний сон. тяжко розповісти, бо головне у ньому мої відчуття, а не сюжет... кудись їхала на машині (за кермом не я), щось шукала. мапу тримала в руках, щоб орієнтуватись... був епізод, де я пробираюсь посадкою дерев та чую крик дівчинки. вибираючись на чисту місцину, бачу чоловіка, що втікає, думаю, що то педофіл і нападаю на нього. в руці опиняється кувалда, якою я вбиваю дядька. аж тут виходить дівчинка із бабусею та сміється... потім я пояснюю дівчинці, що не можна кричати так без причини, розповідаю їй, як доньку вчила на казочці "вовки-вовки". кажу: "бачиш, я через тебе дядю вбила"... а потім знову дорога... потім яікесь поле чисте, а посеред нього цервка. біля церкви люди юрбляться... тут я починаю думати, що щось негаразд із моїм дідусем Назаром (вже 11 років, як помер насправді). бачу, що при вході священик благословення роздає та біжу до нього (хто не знає, я не християнка). без черги встряю, простягаю йому рушник (кухонний такий, запраний) та прошу на ньому написати благословення для діда свого. і він пише. довго так, купу слів... а я ридаю, не можу зупинитись і сльози справжні у мене течуть... а потім до мене доходить думка, що дід вже давно помер і я усвідомлюю, що його поховали неправильно. вже знову у машині кажу "треба перепоховати мого діда"... і потім знову якісь пригоди... і весь сон зі мною якісь чужі люди, а діток та чоловіка зі мною немає...
Відповідь: СНИ Сьогодні снилось, ніби мама нам подає на вечерю смажених коників-стрибунців.:cowboy: вони мені так смакували, такі хрумкі були...головку окремо, крильцятка окремо, а решта - смакота...:cool:А тут ще й молодша сестра взбісилась, що мені дали більше, ніж їй і почала вимагати добавки. Коротше, якщо це був віщий сон, то хоть бери і стріляйся
Відповідь: СНИ А я зара згадала один недавній сон. Ніби я записалась на якийсь гурток чи курси. Макраме чи шось подібне. Зібрались на перше відвідання. Заходим у клас, а там сидить дівчина одна. Дивлюсь на неї і думаю, звідки я ж її знаю. Сиділа і думала. І от заходить в клас викладач і каже, будем знайомитись і питає її першу..а вона каже: Я Іспанка! Іспанія - чемпіон. Я так і прокинулась сміючись від радості..точно! це Вона - Іспанка з форуму. Ось так...ЛФ поглинає навіть мої сни
Відповідь: СНИ Мені сьогодні снилось, що їду ліжком (так виглядав потяг) до Грузії. Підїжджаємо до кордону, митники, перевірка паспортів. Блін, а я свій вдома забула! Всі через мене вернулись. Їдемо другий раз. Я вже маю з собою паспорт. Але український! А треба ж закордонний! Знову та ж халепа на митниці! Ще снилось, що я готуюсь до змагання з одною дівчиною зі школи, медалісткою. Минули роки, вона була першою, тепер треба показати хто кращий. В неї і в мене будуть маршрути, по яких треба станцювати танець у весільній сукні. Ці маршрути виглядають, як намальована ламана, а в танці треба ставати на її згини (вершини). До самих змагань не доспала. Ще снилась метушня, потоп, вулиці залило, все плаває, люди плавають, губляться.. Коні, брички, все без кольорів (значить старовина). І собачки, багато багато собачок, які до мене скачуть, просять допомоги, я беру їх на руки, гладжу, і вони від того посміхаються . І говорять, не відкриваючи рота, людською мовою..
Відповідь: СНИ Мені останнім часом кілька разів церкви снилися. Навіть не знаю,чого б то. а ще - чи хтось знає, що означає збирати уві сні голки?
Відповідь: СНИ А менi такий сумний сон приснився. Раптом я у Львовi в якомусь незнайомому районi i там нiби кiнцева зупинка всяких автобусiв, тролейбусiв, трамваїв. I зокрема бачу трамвай #3 i #5 (чесно кажучи не пам'ятаю чи такi навiть є) Але зрештою не знаю як менi доїхати до свого дому, i де ж купити бiлетики. А в кишенi маю тiльки доллари. Думаю що один доллар за трамвайний бiлет напевно зажирно, але що робити, гривень немаю. I отак стою i дивлюся на той трамвай #3 i думаю що менi робити... так неприємно було, вiдчувалась якась абсолютна безвихiдь.
Відповідь: СНИ Сьогодні і у мій завітала Снилися Іспанка, Надійка і Нірванка.Була з ними у львівському аквапарку.Потім запитала на який мені трамвай сідати, з0об до Макса доїхати. а вони мені сказали, що на №9((Але ж у Львові немає такого! Дякую, дівчата)
Відповідь: СНИ Кінцева 3 і 5 трамваю якраз разом, на Науковій, точніше на Кн.Ольги біля Нового Цуму та Аквапарку. Там також є кінцева одної чи двох маршруток і взагалі місце, яке виглядає на кінцеву. Певно по приїзді до Львова підете до Аквапарку . І до речі, біля Аквапарку є кілька канторів, то так, на майбутні сни . :D Від Аквапарку не ходить 9, тебе надурили . Від акапарку сядеш на трійку в центр, а там - пішечки по Зеленій . А взагалі дев'ятка ходить по Львову, може її навіть і до Аквапарку вже пустили :D, так що не переживай