Відповідь: СНИ В дитсадку сік давали з ревеню..така гидота була! У нас з нього тільки росіяни щось готують, а наші місцеві не розуміють у ньому нічого Додано через 1 хвилину помилка
Відповідь: СНИ Може так як у Кіровоград? Чекали його у онколікарні. а він поїхав вінок там до якогось пам"ятника "возлагать"..та й вшився.А по кіровограду 20 тис.онкохворих,на зоо тис. населення то для нього дрібниця
Відповідь: СНИ Шось мені останнім часом у сни часто форумляни навідуються от сьогодні,до прикладу,прилягла вдень подрімати і приснилася мені сьогодні Горобчик разом з маленькою Софійкою причому ми десь їздили,від когось втікали ще з купою різних людей в маленькій машині.а, снилося,що я була артисткою цирку і не встигала на прем"єру вистави,а Горобчик допомагала мені вчасно дістатися цирку я певно божеволію - такі сни дурнуваті сняться
Відповідь: СНИ сьогодні знову цілу ніч носилася зі своєю дитиною (хлопчиком). цього разу думала-гадала: на кого ж воно схоже, бо зовсім не на мене...
Відповідь: СНИ А мені сьогодні снилося, що я дитинку народила, і так її до себе притуляла, так цьомала, а потім снився процес пологів, а навколо всі такі щасливі і якийсь басеїн чистенький був та галявина, аж не хтілося прокидатися!!!
Відповідь: СНИ Після бурі у Львові снилось мені, що я плаваю на човні по проспекту Свободи. А вода така брудна-брудна, зі сміттям, уламками.. Зі мною ще двоє людей.. І ми рятуємо когось.. Когось ніби з нашої команди.. Ця особа була на фонтані, тому врятувалась від повені.. Я думала що це фотки бурі у Львові так вплинули.. Я всі сни розповідаю чоловікові, і цей розповіла. Він сказав, що брудна вода - то на проблеми, хвороби.. Того ж дня ми дізнались, що в свекрухи серйозні проблеми зі здоров'ям.. Ще 2 людей зі мною у сні - це певно були чоловік і його бабця (мама свекрухи). У неї більше нікого близького нема.. Після численних таких снів я вже не вірю, що це - збіг. Але для чого тоді ці сни, якщо не вміти їх зрозуміти?
Відповідь: СНИ А мені снилось,що я курила. Цілий день намагаюсь подививтись щото значить. А головне курю у сні і сама собі говорю,що нізя,бо годую... Але ж не курю вже років 6 чи 7...і присниться таке..всьо,йду дивитись,що значить
Відповідь: СНИ А мені нині снилася гроза з блискавками. Я була вдома у батьків і тато мене чимось насмішив, що я сміялася й уві сні, і крізь сон, аж чоловік розбудив розпитатися, чого то я так сміюся...
Відповідь: СНИ вже котру ніч сняться трупи і похорони. чоловік мене своїми сер"ялами на ніч замучив...
Відповідь: СНИ Та ні, Миху! Була. Просто я весь фото-оффтоп вичистив. от Лілі і не було необхідності світитися.
Відповідь: СНИ А я вчера до п*ятої ранку з паном Левандівкою мою тему чистили, то я вже була така голодна. Як но лягла спати то мені зразу цигани почали снитись. Не дарма мій тато кажуть, що якщо ідеш спати голодним цигани снитись будуть. :D:D:D:D Добре що я спала тіко дві години, бо цілу ніч циган я б не витримала.
Відповідь: СНИ Ну все, пане Миху! я вже знаю ваше личко- повстали переді мнов у сні...:radist: таким дуже радісним, задоволеним у широкій усмішці, у світлому костюмі в образі такого собі солідного гамериканського міліонера...:cowboy: Зявились, дружньо помахали ручкою та зникли..:D:D:D Чого б то воно?...
Відповідь: СНИ Снилась мені сьогодні наша Льолік :ninja: Снилося, що у неї є синочок (не то Сашко не то Максимчик), і вагітна ваона другим синочком (Станіславчиком), який ніяк не хотів виходити на світ. До чого б це?
Відповідь: СНИ З п'ятниці на суботу снились сни. 1й сон - ми з чоловіком і його бабцею на зупинці, зібрались їхати до когось на якесь свято. Але я щось не могла знайти в своїй сумці і не могла поїхати, то бабця поїхала сама. Але не було автобусу, то чекала на зупинці.. 2й сон - сидимо з чоловіком перед телевізором, йде якась передача чи то лотерея і виходять люди і називають якісь цифри. І я щоразу вгадую їх цифри. Прокидаюсь, чоловіка і бабці нема вдома, дзвоню до нього, він каже: "бабця поїхала в село, бо до неї приїхала родина якась, а я вийшов до магазину і купити лотерейний квиток, бо сьогодні буде рекордна сума в лотереї". Потім виявилось, що бабця 4 години чекала на автостанції на автобус до села, а до неї приїхали родичі просити на весілля. То я вже не сумнівалась в правдивості пророчих снів з п'ятниці на суботу і попросила чоловіка купити лотерейний білет з тою комбінацією цифр, які мені наснились.. Звісно, хотілось би вам написати, що все збіглось і ми виграли 20 міліонів злотих, але жодної цифри такої не випало!! Всьо, не вірю в сни і в лотерею..