Відповідь: СНИ А мені снилось що в нас терарріум під парканом і там величезна змія, навіть боюсь читати, що це могло б означати
Відповідь: СНИ Ось перше прочитав, і подумав: а що таке С.Н.И.?:D А мені вже давно нічого не сниться... Додано через 5 годин 27 хвилин Хоча нє, іноді таке відчуття, що сниться...
Відповідь: СНИ А мені он останньо снилось що я цілувала свого давнього друга... це я напевне просто перейнялась новиною що дізналась - на нього в барі напали і ножем пройшлись повз сонну артерію. Бідацтво.
Відповідь: СНИ Мені щоночі сниться купу снів, мабуть, почну їх кудись записувати, бо їх таки багато, всі цікаві і незвичні. Деколи кадри з снів потім з'являються в реалі.. От вчора снилось мені, що я десь надибала румбарбар, зрізаю його і змотую мотузкою.. І от щойно побачила цю картину на фотці Марусі-мами.. Просто збіг?.. Чи це щось означає?..
Відповідь: СНИ а я вчора прийшла з тренування і воду вже відключили, то цілу ніч снилось, що в душі миюсь
Відповідь: СНИ Що за звір? А мені..а мені..а мені сьогодні Львів снився!!!:radist::radist:Я ходила його вуличками, хотіла попасти на площу Ринок.Потім підійшла до колонки на вулиці. там дядько якийсь воду набирав, піднімає голову ...а це батько максима.Стільки було радості!Тут і мама його десь взялася"Ой, наша Іруська, чого ж ти нічого не сказала,що приїхала?"А потім я пішла до нього на роботу.Сюрпириз удався Прокинулась з таким гарним настроєм, наче я й справді там побувала.Хм...навіть зараз не відпускає відчуття , що я там справді сьогодні була...
Відповідь: СНИ Аааааа, та я знаю таке.У нас на дачі цілі раслі були того ревенбю.тільки ми з нього нічого не робили.
Відповідь: СНИ А мені з дитинства не вдається вимовити цей варіант :D Ну вдається, але тяжко, тому кажу румбарбар :D Аліас нагадала мені.. Десь тижнів 2 тому снилось, що я з Аліас в хаті Макса. Нікого нема вдома. Рано-раненько. Вона не попередила, що приїде, тому я її зустріла, щоб вона не загубилась в місті. Ми переглядали альбом.. Але не з фотками, а з якимись записами, ніби побажаннями чи що.. І там були побажання Ірі і Наталі.. А потім прийшов Макс з квітами. Виявилось, що він дізнався, що Аліас приїде і побіг купувати квіти Цієї ночі снилось, що Ющенко приїхав до Львова і ми пішли з ним на високий замок :D Було купа охорони і класних машин без даху. Читаю сьогодні новини в неті.. "Ющенко приїжджає до Львова".. Маю пояснення цьому сну. Вчора я перечитувала новини про бурю у Львові, може десь між ними була новина про те, що він приїде, але я на неї не звернула увагу. Але десь в підсвідомості картинка закарбувалась і відобразилась у сні.
Відповідь: СНИ Аліас, у нас той лопух ще з часів Австро-Угорщини так називали. Додано через 2 хвилини французька?
Відповідь: СНИ Тю,ото добро переводите,чесне слово з нього тааааакі смачнючі компотики і пироги виходять..МНЯМ!!!