Відповідь: СНИ А мені дуже часто сняться сни, і дуже дивні... А декілька разів навіть збувались! От наприклад 4.04.2008 сниться мені, що хтось хоче влізти до мене у квартиру, то я набираю 911; тоді розумію, що ми не в Америці живемо, набираю 03; далі згадала, що то не міліція, і врешті набрала 02. А тоді виявляється, що злодюги втекли. От такий сон. А тоді я прокидаюсь (година 11.00 чи якось так), чую, хтось дзвонить у двері. Я – ноль емоцій, часто так ігнорую дзвінки, бо знаю, що всі рідні мають ключі. Ну, подзеленькало-подзеленькало, та і перестало. Я заспокоїлась. А потім чую – хтось ніби пробує відкрити двері. Я – знов ноль емоцій, думаю „тато повернувся з роботи, бо дощ”. Потім те намагання відкрити двері видалось мені аж занадто довгим (як на наш замок, який власне заїдає, і навіть нам важко відкрити його). Я підходжу до дверей, дивлюся в „очко”, а там – два мужики. Почули, що в домі хтось є, то й втекли відразу. Перелякались... Зважаючи на те, що сон триває якісь секунди, можна припустити, що якби я не прокинулась вчасно, то дуже правдоподібно, що ті двоє залізли би у квартиру, а далі – бозна-що... Що скажете на це? То вже не вперше в мене таке. І взагалі дуже часто в мене „дежавю”. От тільки в інших те дежавю наяву, а моє – це те, що мені вже колись-там снилось...
Відповідь: СНИ в мене є кілька знайомих яким так само сняться віщі сни, може у Вас приховані можливості передбачення
Відповідь: СНИ В мене теж бувають дивні сни, от недавно наснилось що в знайомого проходить весілля, а молодий і молода в якихось темних нарядах. Я два дня думала що би, томогло бути, а потім вияснилось що в знайомих скоро весілля буде:radist: От такі вони сни.
Відповідь: СНИ я у сні одного неможу зрозуміти - чому від тигра так важко втікати... ніби проти магніту преш?
Відповідь: СНИ і мені так часто сниться, тільки втікаю не від тигра,а від чогось іншого, це кожен раз різний переслідувач. І бігти так важко ніби ноги не слухаються... це розшифровують, як проблеми, які ми ніяк не можем вирішити
Відповідь: СНИ О,а мені якось снилося,що я на форумі із Самойловичем про щось сперечаюся..от як міцно форум у підсвідомість заліз:D :D :D :D :D а ще я літаю уві сні..от наприклад позаминулої ночі до Києва літала-через безкрайні поля,над ріками озерами..такі краєвиди класні..а найсмішніше те,н ачому я летіла- на табуретці:D :D :D а перед тим снилося,що я була трансформером і вміла в трактор перетворюватися..в мене певно уява хвора:D :D :D взагалі,мені часто сняться якісь сни-аркади,квести,я бігаю якимось замками,виконую таємничі місії,когось шукаю,від когось втікаю..раз навіть бігала уві сні по якомусь футуристичному хмарочосу...
Відповідь: СНИ А мені сьогодні Надійка сниласятака красива,усміхнена снилося,що ми з нею випадково зустрілися на вулиці,розговорилися і пішли на каву
Відповідь: СНИ сьогодні снилася глибока вода- дна не дістати... я пливу, але так незграбноі невміло... потім мені незнайома рінка подає руку (чи підштовхує) і я вже на березі річки. потім вдягаю чоловіка светр теплий...
Відповідь: СНИ Ніяк не можу запам"ятати яким чином відриваюсь від землі і нормально переміщаюсь в повітрі. Відчуття безподобне, мушу якось освоїти наяву.
Відповідь: СНИ Мені снилось, як мене вбивали.. Стріляли в тіло, я реально відчувала гострий біль у грудях, просила вистрілити ще раз, бо я ніяк не помру, лише мучусь.. Потім вони (хтось) хотів мене закопати в підземеллі в могилу, а я притворилась, що вже вмерла, а потім зі всіх сил викарапкалась звідти і втікла.. Щось таке колись чула, що у сні не можливо померти. Цікаво..
Відповідь: СНИ Я теж так думаю. Але якщо зважити на думку, що у сні неможливо померти, то значить так і мало бути. Ще цікавий момент - у сні неможливо побачити себе у дзеркалі. Цікаво чому?
Відповідь: СНИ Я дуже рідко памятаю свої сни, але один сон я напевне запамятаю на ціле своє життя. В той час ми чекали народження нашої донечки. Приснилося мені, що переходжу дорогу і на протележній стороні стоїть жінка і в руках тримає фотографії. Людей багато було але зупинила лише мене і показує мені ці фотографії а на них церква св. Йосафата і кажепохрестиш свою дитину в цій церкві, лише в цій. Моя донечка народилася 25 листопада в день св. Йосафата і похрестили в цій церкві.
Відповідь: СНИ А я на мітлі... :shutup: Причому трималася вона у повітрі завдяки... повітряним кулькам! (видно, далося взнаки радянське дитинство і першотравневі демонстрації) А ватяні ноги - класика жанру.