Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: СНИ

так!
    +10

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Приснилось моєму Максиму, що у нас народилася дівчинка і назвали ми її Христинкою.Цікаво, до чого бце?
    Несе в собі цей сон якусь інформацію?

• Подобається Подобається x 7
  3. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

І мені таке снилось не раз, мій Андрій і малята:haha: а що означає...не знаю:sad: А може ви говорили перед сном?:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Ми перед сном кожен день говоримо:)
    На цю тему вже давненько не говорили...та й що говорити? Він і так знає, що я хочу дитині..та й він теж:)
    Просто вразило те, що дівчинку назвали Христинкою

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені останнім часом катастрофи сняться.. То я в потязі, який злітає в провалля вагон за вагоном, а я десь в останньому вагоні і знаю, що мене чекає і що ніяк не врятуватись.. То бачу, як два потяга зіткнулись і перевернулись.. То автобус з людьми вибухнув і всіх порозкидувало, а я знала, що так станеться, і попередньо відскочила..
    Тепер так страшно їздити маршрутками, вони і без того за маршрут по 5 аварійних ситуацій створюють..

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Ірусь, то ти переживаєш про переїзд.Адже все треба починати на новому місці, а це завжди маленька катастрофа

• Подобається Подобається x 8
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні прочитав у журналі.

Одній дівчині (Львівщина) приснився сон.
    Бачить вона увісні саму себе як вона спить і тут бачить, що над наю стоїть ангел, весь у синьому, в одній руці у нього був голуб, а в іншій - меч. Далі вона бачить, як голуб злітає з руки ангела сідає на її лице і видзьобує їй язик. На рано, дівчина прокинулась вся в страху і виявилось, що вона не може говорити. Давали на здоровя до церкви, ходили по різних лікарях, та марно. Дівчина закінчила школу і спробувала вступити до ЛНУ ім. Франка, але то їй не вдалося, тоді вона разом з мамою ходили до Вакарчука, розповідали про свою надзвичайну історію і просили його, що зарахувати дівчину в університет, але Вакарчук відмовив. На наступний рік дівчина знову спробувала і вступила. Одного разу, вона пізно ввечері поверталася додому і на неї було зчинено напад трьох незнайомців, вони нічого не зробили, єдине - порізали їй лице. Та рани були неглибокі і швидко загоїлися, а німота не проходила. Одного разу вона переходила дорогу, а їхала іномарка і сильно загальмувавши, зупинилась в декількох сантиметрах, на що вона голосно скрикнула "О, БОЖЕ!!!". Після чого мова їй повернулася.....
    Така от історія.

• Подобається Подобається x 10
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Моїй бабусі приснилося, що я гуляла з дівчинкою, якраз перед тим, як у мене стався викидень... Вірю, що то була дівчинка. Досі за нею сумно... Вибачте мені цей мій невеселий настрій...

• Подобається Подобається x 5
  9. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Ой, а що мені снилось!!! Щойно згадала: снилась Аліас, ага! яка гуляла по Львову і тут до неї підходить "двухметровий" чоловік обіймає і вони йдуть , а я думаю, а як же Макс? І тут бачу, що Макс стоїть позаду мене... Дивина та й годі:):):)
    Прям мексиканські страсті увісні:D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

нещодавно снилось, що згорів бабусин сарай і я була в тому полум"ї...
    взагалі, недобрі сни сняться...

мені перед викиднем снилося велике болото, а я по ньому ковзалася, як на ковзанах.

Додано через 40 секунд
    у вас ще буде гарна-гарнюня дівчинка. то просто доля.

• Подобається Подобається x 10
  11. Alias

Гггг, двохметровим може бути тільки мій, Макс.
    Тонапевно до того, що як приїду у Львів ми з тобою зустрінемось
    Бо тут деякі зацікавились, хто ж то його то бачить крізь вікно, то сниться?:haha:)))

А мені снилось, що я прийшла на концерт якоїсь групи , а потім глянула , а в небі гелікоптери різнокольорові літають ще й різні фігури виконують..а небо таке синє, синє.
    Прокинулась, хотіла встати, а не можу...голова поморочиться.От тобі й вертольоти, то голова крутилась:)))

• Подобається Подобається x 4
  12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А мені вже довший час нічого не сниться...В когось є якісь гіпотези чому?

13. Liliyah Romanova

У мене таке зазвичай від перевтоми. Суцільне чорне провалля тоді.

• Подобається Подобається x 3
  14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Може й так...

15. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Думаю тоді буде зібрана спешл форумівка:haha:

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

точно:) :)а мені якось Сявич снився:) :)

17. alex

alex Well-Known Member

Одного разу мені наснилось, що у мене на очах зарізали мою дівчину. А я несу її на руках,усюди кров, і вона нічого мені не може сказати...(вибаче за подробиці) Ще ніколи так не радів, що то був лише сон, коли прокинувся!

P.s. А з дівчиною ми згодом розійшлися...

Додано через 8 хвилин
    Ось подумав і ще один сон згадав.
    Ніби вертаюся я до Львова у відпустку, йду вулицею Петлюри, а мені назустріч увесь люд біжить. Хто з валізами, хто з дітьми, всі кричать,а я не можу через цей натовп пробитися. А додому ж треба потрапити. Тут яскравий спалах, вибух, і усі будинки починають рушитися. Вже зранку прикинув, що схоже усе було на вибух атомної бомби, як у фільмах.

Тільки не подумайте, шановні форумляни, що мені завжди сняться такі сни і я несповна розуму. Зазвичай мої сни яскраві та добрі. Чесно!

• Подобається Подобається x 8
  18. Liliyah Romanova

Мені трилери сняться лише раз на місяць...

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

і мені. а також пологові зали та маленькі діти...

20. Liliyah Romanova

Така наша доля жіноча...

а де твій аватар? :)