Відповідь: СНИ Снився мені такий сон. Маємо ми з Укою вручити Пуперові якусь грамоту. Надрукували таку гарну на жовтому папері, стоїмо під дощем проливним на площі Петрушевича і думаємо. Пупер працює на пл. Петрушевича, а Ука десь наверху Зеленої, але має для Пупера ще одни подарунок окрім грамоти, от і думаємо, чи з'їздити спочатку до Уки на роботу і подарувтаи усе і одразу, чи подарувати спочатку грамоту а потім усе решта. Ага і ще, я надкусила велике гарне червоне яблуко, яке теж мало б бути подароване Пуперові. Ну і що за хв-я? А?
Відповідь: СНИ Оце, щось дивовижне відбувається з моїми сновидіннями ,... сни такі цікаві сняться.... сьодні снився наче в мене вінок на голові з пурпурних великих троянд))) і до чого б це,,,,,,
Відповідь: СНИ Сьогодні наснились два кошмарика.. Снилось, що квартира згоріла, а я стояла на вулиці і все бачила. Горіла поступово - спочатку полум'я було видно з кухні, потім з інших вікон по черзі, але дуже швидко горіло.. Думаю - добре, що фотокамера з собою, а то би і вона згоріла.. Ой, а як же фотки на компі?? Забігаю в квартиру - а там все згоріло і попелу нема, просто пусті кімнати.. Біжу до компа, а він не горів. Витягую хард і прокидаюсь.. А другий кошмарик про те, як була зустріч однокласників і я виявила, що на моїй фотокамері нема одного режиму зйомки.. А потім придивилась і побачила, що це взагалі не моя! Мені підказали, що ще одна дівчина мала таку і напевно поміняла на мою камеру, бо в мене крутіша.. Я шукала ту дівчину, але так і не знайшла.. Чому саме ця дівчина снилась я знаю, бо кілька днів тому знайшла її на вконтакте.ру.. А от страх за фото - то певне вже манічка :D
Відповідь: СНИ Сон, в якому Ви побачили пожар, який обійшовся без жертв, означає, що на вас чекають зміни, які призведуть до добробуту і щастя. Це якщо не помиляюсь за Фрейдом тлумачення пожару уві сні.
Відповідь: СНИ Такс... пора напевно з ЛФ зав'язувати, вчора менi вже снилось що перше я на компi по ЛФ спiлкуюсь а потiм якось раптом я опинилась на форумiвцi... До чого б це?
Відповідь: СНИ Є у мене така чарівна подушка, що як спиш на ній, то цілу ніч сняться чудові, всі різно кольорові сни. Наче не сплю, а дивлюсь різні захоплюючі історії, фільми, і навіть беру у них активну участь. Сон - це реальна нереальність, там можна політати, бути сміливим, сильним, можна об"їдатись медом в сотах і знати що тобі нічого за те не буде, можна поплавати із дельфінами, а ще, можна побачити людей, яких дуже б хотіла побачити.
Відповідь: СНИ Грошi на один квиток вже я вiдклала... ще вiдкладу на другий i мiй сон стане реальнiстю!
Відповідь: СНИ а мені приснилося, шо я зрадив дружині і шо цікаво, дружині теж приснилося в ту саму ніч, шо я зрадив..... поки шо тримаюсі....від спокус.
Відповідь: СНИ Не переживайте. Пам'ятаєте фразу з к\ф "Брильянтова рука"? Нєт такого женатого, который бы не мечтал стать холостяком! (с)
Відповідь: СНИ Я не переживаю вже, як пояснив. Бо встав рано і такий турботливий, такий закоханий... Думала, може, сталося щось. А то він зрозумів, що я для нього скарб...
Відповідь: СНИ А мому приснилось що він бився з великим чорним вовком, але це його чомусь зробило дуже агресивним сьогодні на всіх лишень кидався як "скажений пес".
Відповідь: СНИ ой-ой-ой, а мені приснилося, що мою маму вбили... я так ревла цілу ніч! он встала з баньками під очима, відпоюю себе кавою... але то на довге життя їй