Відповідь: СНИ Начиталась переписів Марусі-мами про випікання пасочок...і цілу ніч мені снилось шо пекла я пробну паску...але без яєць і муки(певно вирішила зекономити!!!). Замісила тісто і поставила його на стіл шоб росло...оскільки великої каструлі в мене немає, то все робилось в такій середній...ну пройшло хвилин 5-10 і почало моє тісто страшенно рости, каструлі стало мало і воно по цілому столі розрослось....добре шо я вчасно проснулась, а то б не знати доки вони росло...
Відповідь: СНИ Вчора мені снилась жінка. яка приставала до мене і священник. що сміявся. будучи присутній. Не знаю, як так але вчора я отримав і жовту і червону картку. Це не вигадка - це факт. Тепер ще більше вірю в сни !
Відповідь: СНИ Мені недавно снився давно померлий сусід. Стояв в нас під порогом з простягнутою рукою і просив хоча би кусочок хліба...Мама занесла на Службу Божу за нього.
Відповідь: СНИ Для молодой женщины сон, в котором она делает тесто, предвещает ей перемены в личной жизни.Если во сне Вы видите, как поднимается дрожжевое тесто, то наяву Вас тяготит молчание, которое Вы вынуждены хранить относительно некого события, о котором Вам рассказали по секрету.
Відповідь: СНИ Я бачу сни, я бачу сни, ти до мене не ходи, не ходи, коли я бачу сни, бачу сни.... Все, що відбувається з людиною протягом дня, повертається до неї трафіком снів, в яких транслюється повною чи частковою мірою картини з її особистого життя, життя інших людей, програм, реклам, фільмів, серіалів з донами Педрами та Хуанітами.... Сни людей, є складною сумішшю солодких марень і диких страхіть.... Сни яскраві, несподівані, віщі, жахливі, приємні, еротичні..... А так хочеться прокинутись вранці і подивитись у віконце на небо та й забути всю ту маячню, що наснилася вночі.... й з легкістю почати новий день!!!!