Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Відповідь: СНИ

Людоньки, а хто знає- до чого б це- снилась мені сьодні церква, велика та гарна, з золотими куполами...- а біля неї купа росло кущів квітів- троянд...
    Пробудилась я, і якось тривожно....

• Подобається Подобається x 1
  2. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ще мені інколи сниться той самий сон - я на закупах (чи з кимось, чи сама), ходжу по якомусь торговому центрі і бачу там всякі-різні речі... Що б це могло значити?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тут вже писали про риб.. Може тому мені і наснилось, що я рибу ловлю.. Ну я і розповіла домашнім сон про рибу, як я її зловила, а вона мені чуть пальці не відкусила.. А баба з мамою в один голос - це до вагітності.. :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Люди, мені вже два дні підряд сниться, що мій Коханий робить все аби мене розізлити...я відчуваю злість у сні, а коли прокидаюсь то годину відхожу від сну, і вже в реальності зла на нього ні за що:sad: ?

5. Lady

Lady Well-Known Member

Я тут в інтернет-соннику надибала:
    Сонник Цветкова.
    Рыба щупать мёртвую - болезнь; есть - беспокойство, заботы; видеть в воде живую - удача в делах, надежды; поймать живую - большой успех; если не сам поймал - рождение ребёнка; поймать рыбу - богатое замужество (для женщины); тухлая, распадающаяся - неожиданное богатство, неожиданное увеличение дохода.

6. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Я у пророчі сни вірю. Мені проте рідко вони сняться, тож немає про що задуматися. А от моїй мамі і бабці дуже часто пророчі сни сняться. І як на зло пророкують якесь нещастя - чи то у нас в сім"ї, чи на роботі ...:sad:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, Леді!
    А я сама впіймала :)

На днях моїй мамі приснився віщий сон, ніби вона знайшла замок, який належав її пращурах, а тепер їй.. І що наша сім'я - спадкоємці багатого роду Дзвінківських..

Насправді в маминої мами прізвище - ДзвінкОвська.. Але маму так той сон зачепив, що вона почала шукати.. Я дала в пошук по Гуглу просто так прізвище "Дзвінковська", а він мені "Можливо, ви мали на увазі: дзвінківська ".. Ми в шоці.. Мама знайшла бабине свідоцтво про народження, а там таки стоїть "ДзвінкІвська", а то в паспорті вже поставили "о", про що мама навіть не знала.. Ми в шоці.. Тепер будемо шукати багатих предків :D

• Подобається Подобається x 9
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Хулєра... я також хочу рибів налапати у ві сні, можут бути навіт піранії. :D

• Подобається Подобається x 5
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У мене з бабцею сильний зв"язок. Якщо в мене щось не так, їй одразу сниться якийсь віщий сон.
    Понад рік тому, перед тим, як я мала викидень, їй снилося, що я гуляла за руку з маленькою дівчинкою і чесала їй коси. Пам"ятаю, вона тоді ще маму вмовила дзвонити до нас і питати, чи все добре. А через кілька днів уже ми дзвонили із сумними новинами.

• Подобається Подобається x 2
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

пироги - то вороги? нє?

11. syavych

syavych копач

Мо' до весілля? [​IMG]

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

бо мені снилось, що мій чоловік сидить за столом і їсть такі великі-великі вареники... "добрі" люди не сплять. то я знаю і без сну. а сон ще й підтверджує

13. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Наскільки пам'ятаю, церква то до чогось хорошого. Десь читала, що для правильного трактування потрібно знати і час народження людини і коли той сон сниться.
    Мені сьогодні взагалі приснилось що дитину народила. Фройд би плакав. :shutup: І так реально відчувала, пригортаючи, її манюнє тільце, дихання. Хмм. Мабуть племінниця згадалась.))
    А ще постійно вовки сняться і собаки. То злі і я їх боюсь, то хроші. До чого б це? :)

Додано через 1 хвилину
    Моїй подрузі перед вагітністю теж рибка снилась. Тіко вона її чистила.

14. yulichka

yulichka Active Member

Собаки - то друзі...

15. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ну от, знову я сьодні уві сні іхала на машині (керувала з пасажирського сидіння. хоча кермо було зліва). Головне поклала одну ногу на гальма, другу на газ, і якось так верілась між машинами. Боялась сплутати педалі :)

16. yulichka

yulichka Active Member

Десь всередині вас живе гонщик, який хоче нарешті прокинутись! :) :) :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шумахер.

18. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А ви подивіться, що той сон по Фрейду означає. Мені таке ж снилося. Я довго сміялася:). Напевно, ви скучаєте за чоловіком?

19. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Навряд :)
    Мені і на пасажирському місці адреналіну не вистачає.
    І вза:) галі, ну не люблю я адреналіну. Страшно мені якось :)

Додано через 1 хвилину
    Ну, він в мені і не жив. Хоча дуже люблю його як спортсмена :) . Тепер Масу люблю :) :) :)

20. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Мені нині снилася кров. Брр.

а де твій аватар? :)