Відповідь: СНИ Людоньки, а хто знає- до чого б це- снилась мені сьодні церква, велика та гарна, з золотими куполами...- а біля неї купа росло кущів квітів- троянд... Пробудилась я, і якось тривожно....
Відповідь: СНИ Ще мені інколи сниться той самий сон - я на закупах (чи з кимось, чи сама), ходжу по якомусь торговому центрі і бачу там всякі-різні речі... Що б це могло значити?
Відповідь: СНИ Тут вже писали про риб.. Може тому мені і наснилось, що я рибу ловлю.. Ну я і розповіла домашнім сон про рибу, як я її зловила, а вона мені чуть пальці не відкусила.. А баба з мамою в один голос - це до вагітності..
Відповідь: СНИ Люди, мені вже два дні підряд сниться, що мій Коханий робить все аби мене розізлити...я відчуваю злість у сні, а коли прокидаюсь то годину відхожу від сну, і вже в реальності зла на нього ні за що ?
Відповідь: СНИ Я тут в інтернет-соннику надибала: Сонник Цветкова. Рыба щупать мёртвую - болезнь; есть - беспокойство, заботы; видеть в воде живую - удача в делах, надежды; поймать живую - большой успех; если не сам поймал - рождение ребёнка; поймать рыбу - богатое замужество (для женщины); тухлая, распадающаяся - неожиданное богатство, неожиданное увеличение дохода.
Відповідь: СНИ Я у пророчі сни вірю. Мені проте рідко вони сняться, тож немає про що задуматися. А от моїй мамі і бабці дуже часто пророчі сни сняться. І як на зло пророкують якесь нещастя - чи то у нас в сім"ї, чи на роботі ...
Відповідь: СНИ Дякую, Леді! А я сама впіймала На днях моїй мамі приснився віщий сон, ніби вона знайшла замок, який належав її пращурах, а тепер їй.. І що наша сім'я - спадкоємці багатого роду Дзвінківських.. Насправді в маминої мами прізвище - ДзвінкОвська.. Але маму так той сон зачепив, що вона почала шукати.. Я дала в пошук по Гуглу просто так прізвище "Дзвінковська", а він мені "Можливо, ви мали на увазі: дзвінківська ".. Ми в шоці.. Мама знайшла бабине свідоцтво про народження, а там таки стоїть "ДзвінкІвська", а то в паспорті вже поставили "о", про що мама навіть не знала.. Ми в шоці.. Тепер будемо шукати багатих предків :D
Відповідь: СНИ У мене з бабцею сильний зв"язок. Якщо в мене щось не так, їй одразу сниться якийсь віщий сон. Понад рік тому, перед тим, як я мала викидень, їй снилося, що я гуляла за руку з маленькою дівчинкою і чесала їй коси. Пам"ятаю, вона тоді ще маму вмовила дзвонити до нас і питати, чи все добре. А через кілька днів уже ми дзвонили із сумними новинами.
Відповідь: СНИ бо мені снилось, що мій чоловік сидить за столом і їсть такі великі-великі вареники... "добрі" люди не сплять. то я знаю і без сну. а сон ще й підтверджує
Відповідь: СНИ Наскільки пам'ятаю, церква то до чогось хорошого. Десь читала, що для правильного трактування потрібно знати і час народження людини і коли той сон сниться. Мені сьогодні взагалі приснилось що дитину народила. Фройд би плакав. :shutup: І так реально відчувала, пригортаючи, її манюнє тільце, дихання. Хмм. Мабуть племінниця згадалась.)) А ще постійно вовки сняться і собаки. То злі і я їх боюсь, то хроші. До чого б це? Додано через 1 хвилину Моїй подрузі перед вагітністю теж рибка снилась. Тіко вона її чистила.
Відповідь: СНИ Ну от, знову я сьодні уві сні іхала на машині (керувала з пасажирського сидіння. хоча кермо було зліва). Головне поклала одну ногу на гальма, другу на газ, і якось так верілась між машинами. Боялась сплутати педалі
Відповідь: СНИ А ви подивіться, що той сон по Фрейду означає. Мені таке ж снилося. Я довго сміялася. Напевно, ви скучаєте за чоловіком?
Відповідь: СНИ Навряд Мені і на пасажирському місці адреналіну не вистачає. І вза галі, ну не люблю я адреналіну. Страшно мені якось Додано через 1 хвилину Ну, він в мені і не жив. Хоча дуже люблю його як спортсмена . Тепер Масу люблю