Відповідь: СНИ це значить рости.... ви ростете... Додано через 1 хвилину а як хлопові таке снитсі, тоді шо?
Відповідь: СНИ Та якось скільки було 161 см, так і лишилося... І вшир ніби не росту. :D:D:D От, прийшло мені тут пояснення в асю на мої сни. От сиджу й тішуся, що мені підійшло те, що перше. :shy:
Відповідь: СНИ 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168... мусите регулярно мірятися, щоб побачити динаміку. Додано через 1 хвилину а про шо ви часто думаєте?
Відповідь: СНИ Та ж я на самому початку написала, що то через затяжну зиму. Або знак, що весна вже десь близько... :ninja:
Відповідь: СНИ А мені тої ночі (з четверга на пятницю) снилось, що купуємо квартиру і власники просять тільки 30 тис.дол. Що б це могло значити?
Відповідь: СНИ Мені снилось що якби хочу купити сукню і приміряю її і мені в ній так гарно але вона на мене трохи вільна. Читала в інтернеті різні тлумачення. Наприклад: "Сонник Цветкова: Платье надевать - успех среди знакомых, амбиции; покупать - зависть. Сонник Хассе: Платье Носить роскошное - будешь в довольстве; покупать - помиришься с приятелями." А в соннику Мілерра взагалі написано якщо приміряєш сукню то це до соперниці. Ірена, якщо у вас є якесь своє бачення снів, не могли б мені щось розтлумачити?
Відповідь: СНИ Снилося мені сьогодні, що у нас в будинку на 5 поверсі у кутовому під'їзді зробили для діток залізницю. Виїжджає вона з тунелю 1 балкону, виходить надвір (на висоті) і заїжджає за ріг і вхоить в тунель іншого балкону. Отак дітиська собі каталися
Відповідь: СНИ А мені часто сниться, що в нашому під'їзді люди квартирами помінялись, або номери на дверях змінили, або посунулось все, або перебудували сходи, часто недобудували.. Буває, що не можу втрапити додому, бо цифрі на дверях не відповідає квартира.. А деколи батьки живуть в іншій квартирі, інші меблі і т.д.. То, певно, всьо мої переїзди..
Відповідь: СНИ А мені коли сниться брудна вода - на хворобу. Перевірено на 100 %. Не так давно снилась дівчина, яка перетворюється в лебедя (?!) і ми разом плаваємо в зеленючому такому озері. От і грипую зараз
Відповідь: СНИ Ага, також чула, що як сняться зуби - то недобре. Але не будемо про сумне. Як сняться нові мешти - до нового кавалєра