Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості.

лежу в ямі, а якась жінка стоїть зверху наді мною, хоче проколоти мене кілком і пустити на корм тваринам, а я тримаю його руками і кажу що ще жива, що відчуватиму біль. Прокинулась.. Брррр.

• Подобається Подобається x 1
  2. yulichka

yulichka Active Member

Вибачайте, якщо така тема десь вже існує..
    От сьогодні прокинулась із квадратною головою, бо "наплелось" мені стільки всього, що жах! Інколи люблю шукати у соннику значення сна, хоча я в це не вірю, а так - для цікавості.
    А буває, що сон не запам"ятався, а протягом дня на щось гляну і пригадую, що мені снилось.
    Моя мама говорить: "Спиться, та й сниться".....
    От хотілось би дізнатись, хто як бачить і сприймає свої сни, і чи вірите ви у них??

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: СНИ

Моя бабуся на то казала
    - Дурне лягло,дурне спить,дурному сі дурне снить!
    ЗІ.Соррі,не хочу нікого образити...

• Подобається Подобається x 5
  4. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Цікава тема!:)
    Я вірю в сни!!! Бо не раз збувались! Одного разу "врятував" мене сон.
    Ми були на морі з мамою, мені було 13 років і там був чоловік з сімьєю, йому тоді було 32. І він проявляв до мене нездорову симпатію... А я мала, що там розумію... Коли ми разом з ним грали з його дітьми він, нібито ненароком, торкався мене(фу)... І тут одного дня моя мама прихворила, його дружина з дітьми пішли в місто... Він домовився з моєю мамою, що ми вдвох підем на море...сказав ніби вже говорив зі мною... А я то нічого не знала... Він підійшов до мене, нібито щоб сказати... Пі!!!!:ireful1:
    Короче, я вдарила його по "..."(так, мала була, але...:)проворна). Після того він навіть не говорив до мене... Так от, в той день мені приснився сон, вже не згадаю, що саме снилось, але подивившись в соннику(я тоді "хворіла"цим)прочитала, що на вас чекає "позор" і "зазіхання"... ну щось там таке... Тільки тоді я все зрозуміла... Я навіть подумати не могла. Я була старша за його дітей років на 4... Жах....:shutup:

Якщо сон не навіяний чимось, подіями, там фільмами тощо, то тре звертати увагу на кожну дрібницю... Мені, якщо сон(один в один) сниться двічі, то потім збувається... Було таке, що у сні бачила наступний день: снилось саме те, саме так, як відбувалось.

Так, вже наговорила...:)
    Але тема, для мене, безумовно, цікава!!!

5. yulichka

yulichka Active Member

Моя сестра зі своєю мамою також дуже вірять!!! Кажуть, що збувались не раз.
    На жаль, я пригадати не можу, чи було щось таке, що збувалось... :sad:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа не в тому віримо в сни, чи ні. Недобре питання поставлено. Просто є сни віщі, а є порожні... от з того тре виходити....

• Подобається Подобається x 3
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

залежно проти якого дня вони сняться. сни - то знаки. і даються вони людям із більш розвинутою інтуїцією, якби другим Я.
    це дуже давня тєма...
    до неї уважно треба ставитися

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну і сни, як і життя може нести оманливу інформацію. Не знаю, що до дня, але у мене було дЕкілька віщих снів і що цікаво, я не сумнівався, що вони віщі - все так і сталося, але ще крім одного.

• Подобається Подобається x 2
  9. yulichka

yulichka Active Member

Так цікаво стало..... Може, поділитесь чи......то дуже особисте??

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені присналася моя перша робота, коли я закінчував навчання і не знав куди потраплю. Приснилася установа, шеф, приміщення... все до дрібниць... так все і було.

Додано через 1 хвилину
    Другий сон, то за років 5 до знайомства приснилася майбутня дружина... зачіска - каре... все, як і потім побачив....

Додано через 1 хвилину
    Третій сон - знову майбутня робота....

Додано через 5 хвилин
    Четвертий сон був цікавим. Я працюю в банку і мене звинувачують у махінаціях. Але вкінці оправдовують, з того сну я ще хотів дізнатися коли помру, що свідомо і запитав, на що отримав відповідь, що та інформація закрита, але моє життя не буде дуже довгим, але хорошим, проте помру не своєю смерттю. Дійсно, я працював у банку, були звинувачення, але був оправданий - все, як уві сні... поки ще живий.

• Подобається Подобається x 4
  11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Мені завжди купа снів сниться, і я дуже з того тішуся, таке собі маленька кінореальність. От чи вірити в них - не знаю, занадто вони вже зазвичай брєдові...

От сьогодні мені наснилося, що я народила синочка, маленького такого, в світлій сонячній кімнаті і дуууже-дуже легко. Ну от годую я його, а він виявляється уже з зубками, і як вгризне мене за груди. НУ я так на нього подивилася, він на мене, і ми з ним домовилися, що маму він кусати не буде :)

А наступний сон був якийсь жахливий,і я прокинулася від тихого крику-жаху. Але потім зметикувала, що то, мабуть, від того, що в мене живіт болів.

12. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а я не вірю в сни.

сон це просто підсвідома реакція організму на зовнішні подразники. і навіть якщо сниться щось, а потім таке ніби стається - то насправді ми підстосовуємо сон під ті події (гірше як навпаки).

також не вірю в забобони і НЛО.

П.С. хоча я не категоричний :)

13. Ірена

Ірена Well-Known Member

мені ще в далекій юності снилося, що я стою боса біля вікна і бачу яскравий повний місяць... дуже чіткий сон був
    то означає, що чоловік буде заможний і набагато старший (літній)
    тоді я звісно в те не повірила і через пару років вийшла заміж за юнака, який нічого собою не являв, потім ми розлучилися. і все б забулося. якби через років 10 не зустріла свого Сашка... і тут почалася справжня історія:)
    коротше, в сни я вірю

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

та про що ви? сни - то як знаки інколи є. А з мого досвіду - ніякі не співпадіння.
    В забобони і не вірте, а НЛО є.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Буває сниться один і той же сон , або щось сниться , а я вже знаю , що буде далі .А ще буває так, що якась ситуація, чи місце де я знаходжусь, якась деталь...виявляється, щ я це вже бачила у ві сні.
    А сьогоднв приснилось дві криси, кролик і голуб.До чого б це?
    буває, що сни збуваються, особливо . якщо сниться з четверга на п"ятницю

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

це означає, що навас вапливає три чинники: минуле (криси) треперішнє - кролик і мабутнє - птахи. відпоідальний та важливий період. треба бути уважною, остерігатится підстави

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую :)

18. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Згадала, весь час переслідують мене сни про те, що я вожу машину, не вміючи її водити, не маючи прав і т.д.,але щоразу якісь обставини змушують мене сідати за кермо, і я їду. Їдучи, вчуся перемикати передачі, шукаю педалі гальм і т.д.
    Ну і до чого то все?

останній сон на ту тему взагалі дуже смішний був. Сниться, що ми їдемо кудись 2 машинами, нашою і машиною чоловікового швагра. Ну от науш чомусь маю вести я. Я ж кажу: і прав я не маю, і водити я не вмію, а ще й пасажири зі мною... Швагро каже мені: нащо тобі права, тобі їх не треба, але тільки раджу перед тим, як виїхати, випий 50 г горілки, і все буде гуд, і ніякі менти тебе не зупинять....:) Я потім як розповіла той сон швагрові, він довго сміявся.

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

та нема за що:)
    а ще цей сон може означати, що ви любите тваринок:)

20. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Ірено, тепер до вас звертатимемось... замісь сонника:)

а де твій аватар? :)