Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості. лежу в ямі, а якась жінка стоїть зверху наді мною, хоче проколоти мене кілком і пустити на корм тваринам, а я тримаю його руками і кажу що ще жива, що відчуватиму біль. Прокинулась.. Брррр.
Вибачайте, якщо така тема десь вже існує.. От сьогодні прокинулась із квадратною головою, бо "наплелось" мені стільки всього, що жах! Інколи люблю шукати у соннику значення сна, хоча я в це не вірю, а так - для цікавості. А буває, що сон не запам"ятався, а протягом дня на щось гляну і пригадую, що мені снилось. Моя мама говорить: "Спиться, та й сниться"..... От хотілось би дізнатись, хто як бачить і сприймає свої сни, і чи вірите ви у них??
Відповідь: СНИ Моя бабуся на то казала - Дурне лягло,дурне спить,дурному сі дурне снить! ЗІ.Соррі,не хочу нікого образити...
Відповідь: СНИ Цікава тема! Я вірю в сни!!! Бо не раз збувались! Одного разу "врятував" мене сон. Ми були на морі з мамою, мені було 13 років і там був чоловік з сімьєю, йому тоді було 32. І він проявляв до мене нездорову симпатію... А я мала, що там розумію... Коли ми разом з ним грали з його дітьми він, нібито ненароком, торкався мене(фу)... І тут одного дня моя мама прихворила, його дружина з дітьми пішли в місто... Він домовився з моєю мамою, що ми вдвох підем на море...сказав ніби вже говорив зі мною... А я то нічого не знала... Він підійшов до мене, нібито щоб сказати... Пі!!!! Короче, я вдарила його по "..."(так, мала була, але...проворна). Після того він навіть не говорив до мене... Так от, в той день мені приснився сон, вже не згадаю, що саме снилось, але подивившись в соннику(я тоді "хворіла"цим)прочитала, що на вас чекає "позор" і "зазіхання"... ну щось там таке... Тільки тоді я все зрозуміла... Я навіть подумати не могла. Я була старша за його дітей років на 4... Жах....:shutup: Якщо сон не навіяний чимось, подіями, там фільмами тощо, то тре звертати увагу на кожну дрібницю... Мені, якщо сон(один в один) сниться двічі, то потім збувається... Було таке, що у сні бачила наступний день: снилось саме те, саме так, як відбувалось. Так, вже наговорила... Але тема, для мене, безумовно, цікава!!!
Відповідь: СНИ Моя сестра зі своєю мамою також дуже вірять!!! Кажуть, що збувались не раз. На жаль, я пригадати не можу, чи було щось таке, що збувалось...
Відповідь: СНИ справа не в тому віримо в сни, чи ні. Недобре питання поставлено. Просто є сни віщі, а є порожні... от з того тре виходити....
Відповідь: СНИ залежно проти якого дня вони сняться. сни - то знаки. і даються вони людям із більш розвинутою інтуїцією, якби другим Я. це дуже давня тєма... до неї уважно треба ставитися
Відповідь: СНИ ну і сни, як і життя може нести оманливу інформацію. Не знаю, що до дня, але у мене було дЕкілька віщих снів і що цікаво, я не сумнівався, що вони віщі - все так і сталося, але ще крім одного.
Відповідь: СНИ Мені присналася моя перша робота, коли я закінчував навчання і не знав куди потраплю. Приснилася установа, шеф, приміщення... все до дрібниць... так все і було. Додано через 1 хвилину Другий сон, то за років 5 до знайомства приснилася майбутня дружина... зачіска - каре... все, як і потім побачив.... Додано через 1 хвилину Третій сон - знову майбутня робота.... Додано через 5 хвилин Четвертий сон був цікавим. Я працюю в банку і мене звинувачують у махінаціях. Але вкінці оправдовують, з того сну я ще хотів дізнатися коли помру, що свідомо і запитав, на що отримав відповідь, що та інформація закрита, але моє життя не буде дуже довгим, але хорошим, проте помру не своєю смерттю. Дійсно, я працював у банку, були звинувачення, але був оправданий - все, як уві сні... поки ще живий.
Відповідь: СНИ Мені завжди купа снів сниться, і я дуже з того тішуся, таке собі маленька кінореальність. От чи вірити в них - не знаю, занадто вони вже зазвичай брєдові... От сьогодні мені наснилося, що я народила синочка, маленького такого, в світлій сонячній кімнаті і дуууже-дуже легко. Ну от годую я його, а він виявляється уже з зубками, і як вгризне мене за груди. НУ я так на нього подивилася, він на мене, і ми з ним домовилися, що маму він кусати не буде А наступний сон був якийсь жахливий,і я прокинулася від тихого крику-жаху. Але потім зметикувала, що то, мабуть, від того, що в мене живіт болів.
Відповідь: СНИ а я не вірю в сни. сон це просто підсвідома реакція організму на зовнішні подразники. і навіть якщо сниться щось, а потім таке ніби стається - то насправді ми підстосовуємо сон під ті події (гірше як навпаки). також не вірю в забобони і НЛО. П.С. хоча я не категоричний
Відповідь: СНИ мені ще в далекій юності снилося, що я стою боса біля вікна і бачу яскравий повний місяць... дуже чіткий сон був то означає, що чоловік буде заможний і набагато старший (літній) тоді я звісно в те не повірила і через пару років вийшла заміж за юнака, який нічого собою не являв, потім ми розлучилися. і все б забулося. якби через років 10 не зустріла свого Сашка... і тут почалася справжня історія коротше, в сни я вірю
Відповідь: СНИ та про що ви? сни - то як знаки інколи є. А з мого досвіду - ніякі не співпадіння. В забобони і не вірте, а НЛО є.
Відповідь: СНИ Буває сниться один і той же сон , або щось сниться , а я вже знаю , що буде далі .А ще буває так, що якась ситуація, чи місце де я знаходжусь, якась деталь...виявляється, щ я це вже бачила у ві сні. А сьогоднв приснилось дві криси, кролик і голуб.До чого б це? буває, що сни збуваються, особливо . якщо сниться з четверга на п"ятницю
Відповідь: СНИ це означає, що навас вапливає три чинники: минуле (криси) треперішнє - кролик і мабутнє - птахи. відпоідальний та важливий період. треба бути уважною, остерігатится підстави
Відповідь: СНИ Згадала, весь час переслідують мене сни про те, що я вожу машину, не вміючи її водити, не маючи прав і т.д.,але щоразу якісь обставини змушують мене сідати за кермо, і я їду. Їдучи, вчуся перемикати передачі, шукаю педалі гальм і т.д. Ну і до чого то все? останній сон на ту тему взагалі дуже смішний був. Сниться, що ми їдемо кудись 2 машинами, нашою і машиною чоловікового швагра. Ну от науш чомусь маю вести я. Я ж кажу: і прав я не маю, і водити я не вмію, а ще й пасажири зі мною... Швагро каже мені: нащо тобі права, тобі їх не треба, але тільки раджу перед тим, як виїхати, випий 50 г горілки, і все буде гуд, і ніякі менти тебе не зупинять.... Я потім як розповіла той сон швагрові, він довго сміявся.