Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Melody

Melody Well-Known Member

Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості.

Недавно читала інтерв"ю з одним лікарем якраз на цю тему - про сни. Так от, він казав, що сни сняться всім, просто не всі люди пам"ятають свої сни до ранку.

Чи пам"ятатиме людина зранку те, що їй наснилося, залежить від того, в якій фазі сну вона прокинулася. Наприклад, у повільній фазі сну немає сновидінь, тому якщо людина прокидається в цій фазі, їй здається, що нічого не снилося.

Крім того, це залежить від нервової системи. Нервові, вразливі люди частіше пам"ятають свої сни, ніж ті, у кого міцні нерви.

• Подобається Подобається x 2
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

є швидкий і повільний сон.....
    швидкий -- зі сновидіннями, коли рухаються очі під повіками, людина може щось говорити тощо....
    повільний -- спить мертво без сновидінь....
    якщо розбудити тоді, коли швидкий сон -- пам’ятатимеш, коли повільний -- ні....

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мені сьогодні снилося, що народилася в мене доця, і я зовсім не знала, що з нею робити, як поводитися:) А чекаємо на хлопчика:)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цієї ночі бачила жахливий сон. Я стояла на вулиці, бачила жінку, яка стояла на підвіконні, хотіла стрибнути. Я не знала, що їй сказати, не встигла, а вона мені посміхнулась і стрибнула. Загинула. Я це знала, знала, що її тіло понівечене, але я боялась на неї глянути. Тут же дізнаюсь, що померла жінка з того самого будинку, ще й жінка мого викладача..
    Потім ще якісь події, але то вже не важливо.

Прокинулась. Відслоняю штори (живу на 1му поверсі), а там - карета швидкої!! Я була в шоці.. Через деякий час приїхала і друга швидка!! :eek:

На щастя, ніхто не помер, швидкі приїжджали до чоловіка, в якого був серцевий напад.

Та все ж таки ці 2 смерті уві сні і 2 карети швидкої наяву - це якась містика.. :8:

• Подобається Подобається x 1
  5. Зорянівонька

Я коли прокидаюсь, завжди пригадую, що снилося, а як тільки встану з ліжка - зразу забуваю. Але от останнім часом мені мій дідусь покійний сниться... Це до чого???

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Людоньки, а як пояснити те, що мої сни збуваються в реалі через кілька років,
    наприклад мені снилась ситуація, коли мій брат прийшов додому і розказує, що він одружується, і його дружину звати Тетяна.
    Він тривалий час зустрічався зовсім з іншою дівчинкою, в них були серйозні стосунки, а одного вечора приходить і розказує, що одружується, і що дружину звати Тетяна)))

Ще багацько таких снів моїх збулось, мене це деколи лякає

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це ні до чого....
    мені бабця покійна часто сниться.....

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені сьогодні щось таке цікаве снилось. а прокинулась і нічого не пам"ятаю...тільки відчуття недосказанності залишилось

9. Зорянівонька

А як на рахунок дежавю? В когось буває? В мене кілька разів було. От таке враження, що це з тобою вже відбувалося, до дрібниць...

• Подобається Подобається x 3
  10. Alias

Буває.Буває, що ..ну якась ситуація, і я згадую, що це я вже бачила ві сні, знаю, що буде до найменьших дрібниць

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я про це писав. Буває ! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=187427&postcount=7

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Буває і є.

13. Альона

Альона Well-Known Member

І я подивилась. Це кіно так взяла до голови (дурепа!), що три дні до телефону не підходила. Про сни після фільму мовчу- по колодязі лазила як має бути :) :) :)

14. Alias

А мені сни по фільмам не сняться.мені всі наші президенти сняться, навіть покійний Брежнєв приснився колись.І чого б то?:)))

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Пора в політику!:p

16. Alias

та я ж нікому нічого поганого не зробила:)

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як колись відповіла Ліна Костенко,коли їй запропонували балотуватися:"Чи ви хочете,щоб мене люди проклинали?"

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене знову віщий сон був сьогодні нічкою.. Бачила балкон батьків, розбитий, ведеться ремонт.. Добудовується ще до другого вікна, сусіди відповідно теж балкон перемуровують.. Приснився та й забула.

Вранці їдемо з мамою в маршрутці по В. Великого, мама показує на будинок без балконів, де хтось собі приробив балкон на поверсі десь шостому в багатоповерхівці. Смішно виглядав той одинокий балкон :) І тут мама розказує за свої плани розширити балкон вдома ще на одне вікно, але наразі сусіди знизу не погоджуються.. :eek: Я в шоці.. Може в мене якісь здібності екстрасенсорні чи як там воно? :D

19. Alias

Нірванко, "давай в битву екстасенсів":D

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До речі, в 3х випадках з 4х я вгадала що приховане на СТБ в рекламі (там цифри ховають, фігури..) :)

а де твій аватар? :)