Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості.

Та я знаю...І бабця дає на службу..Але це завжди,коли він сниться,хтось помирає...Так померло більшість сусідів і родичів.

2. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

і мені інколи сниться, що бабця покійна жива....
    приходить до мене у ві сні....
    і ніхто не помирав....

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

"Страшний калейдоскоп:
    в цю мить десь хтось загинув.
    В цю мить. В цю саму мить. У кожну із хвилин."

ЗІ.Але до чого тут Меґ?

4. Meg

Meg Well-Known Member

Ромку,я говорю,якщо мені сниться мій покійний дідусь,то хтось з мого оточення помре.Це перевірено просто.Хоча то і дико звучить.
    Так померло три сусіда і кілька родичів.Я не кажу,що це від мене залежить,але це так як би віщий сон.

5. Romko

Меґ,то пийте більше кави,а то без сусідів залишитесь...[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  6. Meg

Meg Well-Known Member

Хм,але знаєте,як то страшно?Я ж змінити всеодно нічого не можу...

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А мені снилося що ми летимо з чоловіком і малим десь в Боїнгу. Як завжди малий в кріселку, ми побокам, говоримо щось і тут літаком тріпaнуло, літак починає перехилятися і різко йти вниз. І чоловік мені каже - Зоряна, це все. І прокинулася. Після того ми вже кілька разів літали, але тільки заходжу на борт відразу згадую сон

8. Romko

Переконайте себе,що то до грошей і дайте си спокій...

• Подобається Подобається x 3
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вогнепальну зброю останній раз я в руках тримав десь років 10 тому. :)
    А картини, то був не сон. Я на виставку ходив і мер Ню-Йорку туди своїх лап доклав. В печінках мені цей мер сидить.

А сни мені недавно почали снитися конфліктні через те що моє життя вступає в чергову конфліктну фазу. От чого стільки крові сниться не розберу, не типово для мене. Сьогодні приснився жахливий сон, весь описувати не буду але остання сцена була: дівчина відрубувала чоловікові руки, хотіла і ноги ледь зупинив і опісля прокинувся. Сон був реалістичний, брр. я радий що хоч запахів у сні не було. Але звуки і візуально, не дай ...

10. Meg

Meg Well-Known Member

А мені часто шось таке кроваве сниться-хтось вмираєж,хтось когось вбиває,катує.Якось звикла.Після таких снів нічого не буває.Навіть просинаюся нормально)))

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви щасливі. Я не звик. )))

На днях мені Данило з веслом снився, говорив російською і заставляв шахові задачі які не роблять сенсу вирішувати. Страшно було. )))

12. Romko

А моя бабуся колись казала,коли я намагався розказати якийсь сон:"Дурне лягло,дурне спить,дурному ся дурне снить.Дай мені чистий спокій!"

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

в мене тут(Канада) був товариш який не мав паперів то він розповідав що його мучив сон-йому снилось що іде Львовом додому ,тішиться,радість що зараз побачить всіх і тут усвідомлює що як назад вернутись до Канади не знає як бо документів нема і знов візу не дадуть і така паніка як назад і т д.потім пробуджувався .дивився доокола і зразу радість що то все тільки сон

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А мені раніш часто снилися варіації на тему "я з землі спостерігаю, як падає збитий літак".
    Мабуть в попередній інкарнації мав відношення до авіаційних або зенітних служб - настільки реалістично, в деталях снилося. Причому то були не "кіношні камуфляжі", а справжні бойові та військово-транспортні літаки.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені колись приснилось, що літак протаранив будинок, де живе моя подружка. І якраз саме там, де її вікна.. Невдовзі в її тата була операція на очі..

Вчора. Залишилась сама вдома.. Ще не спала, але куняла.. Бачила привида дівчинки.. Брр.. Закрила очі і залізла під ковдру.. Страшно було, не то слово! (на днях дивилась фільм, в якому і була ця дівчинка-привид, яка вбивала людей.. більше не дивитимусь жахів..)

• Подобається Подобається x 5
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А он мені вчора приснилось що мене кавалір з дитинства стояв і чекав з букетом. А я свому чоловіку сказала, зажди мене тут а сама пішла до каваліра дитинства. Це до чого?
    Це мені напевне в гілку про Межу Зради пора :D

• Подобається Подобається x 3
  17. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

до теми видіння після фільмів жахів: подивилась я на свою голову "Дзвінок" - давно, то було, ше з сестрою в кімнаті жила.... от вночі сплю, чую якись рух, відкриваю очі, а переді мною дівчинка в сорочці з патлами на лиці:scare: , скажу я вам спросоння і не в таке повіриш, але то просто сестра моя з гульок пізно прийшла і до сну готувалась.....:D

А щодо снів, то вірю, що деякі збуваються. Якось наснилось мені,що бабуся зі мною в сні говорить сумна така, я тоді далеко від дому була, але в той же ранок передзвонила і спиталась, що з бабусею сталось, - а вона тоді дуже захворіла виявилось, мама подумала, що я екстрасенс.

• Подобається Подобається x 5
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В першу ніч вдома у хлопця (теперішнього чоловіка) мені снилась його колишня, яку я ще на той час навіть не бачила. І от я прокидаюсь (вікна ще заслонені, темно), бачу на кріслі силует дівчини.. Крісло до мене спиною, бачу тільки голову тієї дівчини, волосся зав'язане у хвостик.. Думаю, то напевно вона прийшла, колишня.. І думаю чи то сниться мені, чи то дійсно хтось там сидить, чи то я сплю і думаю, що це насправді.. Розумію, що ніби то насправді, питаю хто там.. Воно щось муркнуло у відповідь і стрибнуло до мене в ліжко!! Ааа!! То була кішка :D Від мого крику кішка сама злякалась і сховалась до мене під ковдру :D

• Подобається Подобається x 8
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ЗВИЧАЙНИЙ СОН: сниться мені, що я гуляю з другом в полі, поруч їздять поїзди. з нами його друзі. починається дощ. всі друзі зникають. а ми лишаємось вдвох. я торкаюсь його волосся - воно коротке, і прокидаюсь. в житті у цього друга волосся довге. і я це точно знаю. а тут він ввечері пише мені в асю: "ходив в перукарню, підстригся"))) у мене лиш усмішка обличчям пробігла...

• Подобається Подобається x 6
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я щойно дізналась, що людина, про яку я писала в минулому дописі, ніколи не бачить і не бачила снів... хтось знає, чим це можна пояснити? він у дитинстві хворів менінгітом - це може бути причиною? як-то воно: жити без снів?..

а де твій аватар? :)