Смысл Жизни

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем kertis, 1 кві 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

:)):)):))
    Вы эт... ну ... не имейте меня больше... :o

2. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

Возражений против агента Папусика нет?

3. Orthodox

Странно, и шо же Вы во мне такое ватиканистое увидели? :scratch_one-s_head:
    Вы реально подвесили мою операционку...:)

4. Тихон Петрович

Высокий класс. Школу.

5. Orthodox

[OFFTOP]О! Необычайно своевременная льстя!:)
    Вот слова, под которые мне лучше всего отправиться баиньки!
    Что и не премину исполнить в сию же минуту![/OFFTOP]

6. mavka

mavka Well-Known Member

:) правильно, Юлл, - я про те, що підкреслила.
    й цитати мені не потрібно приводити - це Ви мали зрозуміти з самого початку. і отців.
    я ще можу стати Вам у пригоді й підказати, що читати, - з огляду, в якому напрямку Ви розвиваєтеся. я розумію Ваш напрямок... "і я там був, мед-пиво пив, по вусах текло, в рот не попадало.."
    проблема здорової дискусії таких, як Ви і Ортодокс з такими, як я одна : ви зазубрюєте цитати. ми перевіряємо переклад й розшифровуємо їх . і пустослів"я з Вашого боку висловлювати впевненість в тому, як я сприймаю алхіміків, герметиків і Ваших старичків . однаково. як чужий цікавий досвід. якщо він мені потрібний, я вивчаю, якщо ні - залишаю.

й піку Ви почали перший пхати, - я ж ніяк не можу зрозуміти, чому християни, (а це не перший форум - спілкування про релігію) входять в дискусію добровільно (значить, готові до обговорення) згодом агресивно починають клеймити гностиків, агностиків, атеїстів, потім на конкретно поставлене питання сідають в калюжу й ображаються . по дорозі встигувши насправді образити все навкруги ще й звинувативши у відсутності душі, поезії пестування інтелекту й примітивізмі :

написали б чесно "до дискусії не готовий" , а то - розтікання мислію. в нас і дискусії не було нормальної ні з Вами, ні з Юллом, один пінг-понг.

я хотіла - про Іова.
    з цього почалися наші дописи на цій сторінці. Ви з Юллом заявили, що це революційне. я запитала чому.
    Юлл відповів, що не скаже, поки я не розкажу про герметиків. я відповіла, що герметики - Вища школа. почнемо з початкових класів - Християнство раннє - езотеричне. мені треба було показати Юллові, що у нас нема спільного знаменника, тому він не бачить Герметизм.
    Юлл9 заперечив езотеричне зі всім пилом юлівської натури - дев"ятий вал. й десь там черговий раз закликав читати старців. Августина. я використала саме Августина для підтвердження свого переконання. Юлл написав, що йому розмова зі мною неприємна. ЗВИЧАЙНО ! :))

я запропонувала обговорити Євхаристію.

я запропонувала тему DISCIPLINA ARCANI

і Вам відразу не цікаво. у Вас інше кредо..... :scratch_one-s_head:і навіть про моє ВИ визначилися.

смішні. чого ви боїтеся ?

я готова була поділитися, але, як казав Саровський, "Не должно без нужды другому открывать сердца своего. Когда случится быть среди людей в мире, о духовных вещах говорить не должно, особенно когда в них не примечается и желания к слушанию".

до речі, не знаєте, чому пишуть, що в нього були здібності до левітації ? як і у Василя Блаженного ?

дуже мене ця тема цікавить - квитки додому знову подорожчали...

7. Orthodox

Прошу пробачення.:pardon:
    :))
    Принципова помилка.
    Помиляєтесь. Мені справді не цікаво. Я вже пояснив чому.
    Усе ж розумієте...:)
    Бажаєте, щоб я луснув від сміху? Ви кого у собі побачили? Може ще прайс на гуру-послуги надасте для ознайомлення?
    Краще почитайте про телепортацію... :rolleyes:

8. mavka

mavka Well-Known Member

корисною інформацією, Ортодоксе, тільки й всього.( хоч це й не Вас стосувалося - є ж більш зацементовані :) ). це ж те, що відбувається під час дискусії, чи не так ? інакше гілки ці не мають змісту.

а де ? :)

9. Orthodox

10. Аятолла

Аятолла Касым

Мир Вам!
    Жесть.
    Тихон Петрович, Orthodox и неизвестный агент Папского престола...шо у вас там троих происходит?:)):))

11. Orthodox

я б сказал, да шведским не владею...:)):)):))

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

13. Forpost

Forpost Стоїк

в Біблї звичайно,першим телепортантом був Ісус з Назарету

14. Forpost

Forpost Стоїк

youtube.com/watch?v=BQLyCC7khp8&feature=related повна версія

15. Князь

Князь Капитан Белый Снег

16. Князь

Князь Капитан Белый Снег

17. Аятолла

Аятолла Касым

18. Тихон Петрович

Самоубийство - это же грех, вроде?

19. Аятолла

Аятолла Касым

Мир Вам!
    Да? Чет такое Фармер писАл по этому поводу... "На берегах Великой реки"...или я ошибаюсь...уж больше 20 лет прошло, как читал..
    А Вы, богоравный...с материалистической точки зрения...изречь чего-нить за самоубийство не желаете?:scratch_one-s_head::o

20. ull9

ull9 Дуже важлива персона

можно и в отдельную тему выделить - самоубийство.
    в христианстве конечно это грех, но не при всех обстоятельствах.
    св Августин на это указывал.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)