Але теоретично таке можливо і практично можна. Пригадуєте, програму Україна має таланти і ім же подібні. Там СМС-ками голосували, а одна СМС коштувала чималі гроші.
Щиро дякую за теплі і потрібні слова, власне підтримють мене багато хто і тут і в соц. мережі, я знаю,хто це все робить, але у відповідь не буду нічого подібного робити, нехай ці люди й надалі так чинять знаючи,що в першу чергу вони капостять собі,томущо у житті все повертається і найменше гидке слово перероджується у ще більші проблеми, хто розуміє цю істину, завжди слідкує за своїми думками і словами, а хто обділений,то Господь йому суддя... Все почалось з моєї реклами на ДП і тягнеться по сей день. П.С. Це конкуренція і спосіб виживання конкурента в даному випадку мене. Але найпростіший спосіб уникнути війни, це просто не допустити її, можливо ці люди чекають на мою відповідь, але її вже точно не буде, а буде лише повний ІГНОР!!! Я спокійна як удав Вже спокійна Хоча не відмовлюсь й надалі заблокувати ці смс і все для цього робитиму..
Карабіне, я це знаю Маю на увазі, що за допомогою Nokia pc suite скачану програмку можна встановити на телефон (колись мала Нокію, тому знаю).
можна...обмеживши всім клієнтам доступ до халявих СМС є ше варіант, але чи забажає оператор, зробити так шоб коли хочеш надіслати комусь СМС, треба вказати свій номер але то абсурд, ніхто того робити не буде ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Н.Ю. здибте ту прогу, і дайте Поетці, але шось мені каже шо то прога для смартів і то тілько для Нокій
Тепер я зрозумів що таке 777. Дійсно, нічого не вийде. Отже ще спосіб. Берете будь-який інший телефон з новою карткою. А старий телефон ставити на переадресацію. Не знаю, але думаю, що переадресовуватися будуть лише дзвінки, а смски залишатимуться на старому телефоні. Я правий? ---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- Напишіть одну лише фразу з Біблії. і все. Наприклад: полюби ближнього свого, як самого себе. або: хто комусь яму риє - сам у неї потрапить. І більше ні слова.
СМС не прийдуть але можуть звонити і слідкувати потрібно за балансом на основній картці. І не долік не буде видно хто телефонує. Чи може і я помиляюсь?
так, правий, алв в гривнях то буде троха дорожче якшо є пакетні хвилини в межах Кївстару то не буде, але коли пакетні закінчаться, всьо, рахуй бабло
Справа втім що я мушу мати цей номер, однаково мушу....Я сама собі його вибрала,ще коли на Київстарі працювала, він в мене блатний, навіть таксисти пробували викупити за нормальні гроші, я не продала
так,здається тільки двінки то можна вияснити методом тику, включити переадресацію на номер чоловіка ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ---------- скинь в приват
завтра..... кинь нумер ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- і вупше, ти в мене в гостях толком не була....
Та як не була, була аж 20 хв. була Миху мені вже нині десь 7 шт. тих смс наслали, і вчора і позавчора...
Ні!!!!! Я працювала у філії,років з 15 тому, коли ще не було мобілок на сім, а ті лопати здорові,тобто ще в зародку Київстар і Юмс (ще тоді таке було
Напростіше взяти в когось покористуватися смартом з встановленою прогою. І не дорого, і швидко, і ефективно.