мені цікаво , чому раніше такого не було , тільки хімфарм по вівторках викиди робив , так то всі звикли)
ага, всі кому не лінь зливають свій ензим..... ось бабця вдома зливає відрами його - тому і смердить в центрі в 6-7 ранку особливо.... такі аромати що капець (
невже покращення рівня життя вже сьогодні ? харить сморід вранці, хочеш провітрити кімнату, відкриваєш вікно, а там.... краще своїм домашнім ензимом давитись )))
Як я тепер тішуся новими вікнами! Бо смороду, на щастя, геть не чути. Спеціально щойно відчинила навстіж - у нас на Новому Львові хіба стійкий запах диму (хтось десь щось палить). ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ---------- А нє, в нас теж вже смердить Поставила вікно на мікропровітрювання -тепер вже добре чую той сморід..
Щойно виходив на площу Ринок. Не смерділо. ВИходить, нежить добра річ? Чи то просто в інших районах смердить?
в смороді, до речі, можна й переваги знайти наприклад, він привносить до Львова справжній дух середньовіччя (бо,як відомо з книг, в середньовічних містах каналізаційні рівчаки текли просто обабіч вулиць, і амбре був ще той)
Ну якщо згадати середньовіччя, то й тоді через той амбре і ті каналізаційні стоки захворіти якоюсь болячкою було дуже легко. Не хочеться вертатися в ті темні часи Навіть "завдяки" ароматам каналізації.
та звісно, я й не пропоную в ті часи вертатися просто намагаюся знайти дрібку позитиву. не дуже на тому розуміюся, але, судячи з того, що читала, зі смородом важко боротися через специфіку каналізації, яка проводилася якось хаотично. Так що у львів"ян два варіанти - або чекати, поки хтось-десь-якимсь чином ту каналізацію переробить (але я слобо уявляю, як то можна зробити, тим паче в середмісті), або абстрагуватися від запаху
Є припущення, що сморід є наслідком ремонтів доріг. Гроші швидко освоювали, на каналізацію не дивилися
Не хочу вести не СВОЮ дискусію. Тим не менше, при ремантах доріх не робили водяних затворів. І тепер якщо є зворотня тяга - все виходить