Сьогодні дізнався звідки цей запах. Ензим... Ензим скидає у каналізацію обєм, еквівалентний житловому масиву кількістю 300 000 населення. Запах біля комбінату ідентичний з з апахом у Львові. Грошики Ензим має, так що комісія від Садового буде водити за ніс львівян ще довго, називаючи 10 різних причин смороду.
Я думаю, що все йде до того, що комісія прийме рішення: тре виділити 5 000 000 грн. з бюджету, для боротьби з смородом. Не весь сморід приносить біду, комусь і поповнення власного бюджету.
Миху, я ж давав цитату представника комісії. Зараз намагаються, крім бюджетного фінансування, грант вибити. Чоловік так прозоро натякнув, що могли спеціально посилити запах, аби пояснити потребу. Щодо Ензиму - то вже навіть несмішно. Ви вірите, що Ензим викидає ту свою хрінь тільки раз на рік протягом двох тижнів?
Говорив я з людиною, яка на Ензимі грала одну з перших скрипок. Він каже, що запахів у Львові ніколи не було, поки Ензим не реконстроював своє виробництво і не наростив обсяги виробництва. Він сказав, що стоки викидаються постійно, але щоб був сморід потрібні певні кліматичні умови. Бездощовий, теплий серпень - це саме те, що треба. Крім того, запах у центрі Львова і біля Ензиму - одинаковий. Отже це виключно проблема Ензиму, але пану Оресту - власнику Ензиму, легше купити комісію Садового, ніж вкласти гроші у каналізацію, тому комісія навішає всім макаронів, що причин є багато і до євро-2012 виграють бюджетні кошти у кругленьку суму для реконструкції львівської каналізації, так що все знову ляже на підприємців... ---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ---------- Во-во... знову хороша кормушка появиться. А що може бути краще, ніж зарити гроші в каналізацію? Хто туди полізе перевіряти?
Пан Марциняк про сморід в мішьті http://www.youtube.com/watch?v=byxsBd97vSM&feature=player_embedded#!
"Запарижжя" передает Вам привет и радостно виляет хвостом из разноцветных дымов от гигантов металлургии и химической промышленности. Хотя я живу на другом берегу Днепра от основной промзоны, однако, здесь тоже адски воняет. Не заводами - канализацией. Я уже как-то даже отчаялся и подумал перебраться во Львов, потому что нет сил терпеть уже. А тут - видите как... не только в ЗП, оказывается, дерьмо-то из-под земли лезет. Не иначе, гневаются боги!
В нас на Городоцькій після обіду мушу всі вікна зачиняти (добре, що недавно нові поставила), не розумію, куди йдуть гроші за водовідведення?
А тепер висновок комісії: http://news.lvivport.com/zhyttja/14085-nayblshe-do-smorodu-u-lvov-prichetniy-enzim---komsya.html Мих може замінити всю комісію, нє?
Їхали вчора вночі по Грінченка....то вже не сморід то випари,гази,така вонь,шо ,ну просто,як там люди живуть?...хоч в нас теж смердить,але як там ..то ЖАХ!!!!
Вчора показували(місц.),як наша міська рада вирішувала питання про утилізацію здохлого пса,який три дні пролежав коло зупинки.Пів дня вирішували хто ж має його забрати.Оце було воні,шо коло зупинки,шо в міській раді.