В теперішні часи треба бути, як піонер, завжди готовим. Тому кожен мужик повинен постійно бути з яйцями.
Еколайновский автобус и до Петергофа, морским бризом дышать... http://www.youtube.com/watch?v=DkTRToIK-go
Покуда мужі від Садового будуть думати як боротися з запахом, я придумав бізнес. Тре придумати механізм, який би відмежував людину від поганого запаху. І я вже знайшов Ось таке: Таку штучку можна легко застосувати, натиснувши двома пальцями на краї, одягути на ніс і... жодного запаху. Як кажуть, нове - добре забуте старе.
Тепер залишається тільки провести цю ідею на державний рівень, як то було недавно з марлевими пов"язками, і виграти багатомільйонний тендер на постачання.
Хех... а один мій знайомий продава у 90-і у Польщі ті штуки і поляк казав, жи то дупи... То не до дупи, то до носа....
от прокинулась сьогодні від того смороду...добрався він і на Коновальця.... де б то застуду підхопити аби ніс не дихав?
Кондиционер на 5 градусов ниже температурой, чем на улице. Гарантированно. Но не желаю. Болеть хуже, чем нюхать...
На прошлой неделе посетили Ваш город и просто прозрели. У Вас в городе КАНАЛИЗАЦИОННАЯ ВОНЬ от которой не спрятаться. В гостиннице чуть не задохнулись. Прокляли всё. И до сих пор не можем понять почему нам в тур фирме ничего не сообщили. горожане говорят что это продолжается уже довольно долго. Н-да... До чего ТАКОЙ город довели. Жаль.
Бачите, як добре, а то б так і ходили все життя сліпими! Целєбная вонь, йопересете! ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- Садовий сказав, жи знає звідки той сморід, чого панікувати?
Блин, отобрали у нас Валентинку, надо было её к вам командировать, быстро бы всех построила... А мы теперь жди, где с Полтавченко канализацию рванет...
Сам производит или Цимбалюка тоже подключил? ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ---------- Теперь понятно как будем вести переговоры с РФ, по скидкам на газ? Это испытания идут.