Сморід у місті.

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем poetka, 30 сер 2011.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Зарплата в робітника міста від $50 тис./рік і до ....$100.000 + більше.В тих що довго працюють.
    А інженерів , техніків ще вища.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ще не забувайте, пільги, пенсія і тд

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їм раз на рік платять?

4. Patrick

+ всі бенефіти.
    Окуліст , дентист , мед.страхування оплачує місто.
    тут так рахують salary при влаштуванні на роботу.

• Не подобається Не подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

можна чистити навіть лайно....

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви мене дивуєте. salary якесь. Ви ж для української аудиторії пишете (чи ні?). У нас помісячно вказують. Це щоб зрозуміти - треба відкрити калькулятор, порахувати скільки то.
    Все-одно що американець приїхав працювати в Україну - і давай родичам американцям строчити листи з українськими словами і українськими місячними зарплатами.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, а тут нема, як в Україні, непрестижної роботи. В нас в Англії за минулий рік дістав найвищу нагороду за пісні співак на призвіще Сміт. Знаєте, де він працював незадовго до цього? Чистив туалети...

• Подобається Подобається x 2
  8. Patrick

Відкрийте і порахуйте.Я написав "по своєму".
    А ви розширюйте свій кругозір.

Останнє редагування: 2 січ 2016
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, зараз глянула на статистику. Наше місто не таке вже і велике - 125 000 жителів. Але є 31 000 сімей. То 30 000 х 80 = 2 400 000 щомісяця. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж не зле.

11. Patrick

Картоплю з помідорами теж "западло" вживати.

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до смороду у Львові, ясно одне - він контрольований. Коли не тре - смороду нема. Дай мені водоканал і тиждень часу і смороду не буде.

• Подобається Подобається x 1
  13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мих, а нашо вам водоканал? Невже хочете бабки стригти? :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

водоканалу належить каналізація Львова.

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та я про то і кажу ;)

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Зауважив, що з того часу, відколи у Львові почала свою роботу нова поліція, смороду не було чути.
    Це останні дві ночі перед Новим Роком засмерділо.
    Виглядає на те, що вже і з поліцією домовились.

17. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

в квартире вонять не должно если верно сделана сантехника всамой квартире. Новый Львов был очень давно , на самых старых картах я его видел, другое дело что домов было и людей в сотни раз меньше. Патрик по делу ответил на ваше сообщение рядом с ним. Нужно чистить регулярно и тщательно ! Обслуживать надо и я писал по этим или другим ником даже в подробностях как раньше за совка надо было делать инструкцию громадную пошаговую выкладывал. Если коротко то реконструкция ремонт профилактика обслуживание. В гейропе :) из канализации еще и тепло добывают тепловыми насосами технологию можно нагуглить,а чего спрашиваеться просто сливать теплую воду из душа, после мойки посуды или стирки ? Ведь можно разделить стояки , унитазы отдельно и через теплообменники и т.п. и тепловые насосы использовать тепло повторно. У воды куда больше теплоемкость чем у воздуха. Но нам до этого как до неба раком, только в частном секторе особо наворовавшие заморачиваються с солнечными коллекторами, солнечными батареями и тепловыми насосами. А только представте сколько тепла в канализацию уходит с многоквартирного дома...

18. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Я знаю як врятувати Львів від смороду! Дуже дешево і просто запровадити нову посаду і набрати працівників гуглити слова каналізаційний дайвер Індія

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

та при чому тут поліція?
    Все набагато банальніше. Патрік добре написав: каналізацію треба чистити, це прості банальні речі. За пару місяців до виборів каналізацію чистили і смороду не було. Після виборів її перестали чистити, але явище чистоти має інерцію, тому два місяці воно ще трималося, а тепер все забито і смердить. Тут хтось писав, мов чому смердить на Сихові, на Майорівці, якщо там каналізація нова. Відповідаю. Якщо каналізація забита, то хай вона буде супер нова, сморід буде. А тим більше, вся каналізація з нових мікрорайонів все одно стікається в центр, тобто у стару. Ясне діло, може не справляється, ясне діло, що народу у Львові побільшало, але спасіння одне поки - треба регулярно її чистити.

Чи може сморід у місті мати корупційний окрас? Може. Треба ж садовому обгрунтувати черговий кредит на каналізацію? А що може бути краще, ніж пустити в місто сморід? Я ж не виключаю, одне регулярне обслуговання каналізації може бути достанім, щоб вирішити проблему! Але виділені гроші на каналізацію - це ж свіжа копійка, хіба ні?

20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Ви собі слабо слабо уявляєте масштаб як наживаються , це як мінімум 15-20- 30% на високому рівні і ще по кілька відсотків на нижчих рівнях . До прикладу Арена Львів після Евро 2012 була зовсім не придатна для роботи. Такі проекти робляться заради наживи. Турки не турки , просто змінюється технологія викачування грошей , а пиляють так само. Я Мав стосунок до будівництва в далекому 2009 , сумніваюся що щось змінилося, тоді Садовий був? Якщо так тоді зараз нічого не змінилося.

а де твій аватар? :)