Зарплата в робітника міста від $50 тис./рік і до ....$100.000 + більше.В тих що довго працюють. А інженерів , техніків ще вища.
+ всі бенефіти. Окуліст , дентист , мед.страхування оплачує місто. тут так рахують salary при влаштуванні на роботу.
Ви мене дивуєте. salary якесь. Ви ж для української аудиторії пишете (чи ні?). У нас помісячно вказують. Це щоб зрозуміти - треба відкрити калькулятор, порахувати скільки то. Все-одно що американець приїхав працювати в Україну - і давай родичам американцям строчити листи з українськими словами і українськими місячними зарплатами.
Миху, а тут нема, як в Україні, непрестижної роботи. В нас в Англії за минулий рік дістав найвищу нагороду за пісні співак на призвіще Сміт. Знаєте, де він працював незадовго до цього? Чистив туалети...
Миху, зараз глянула на статистику. Наше місто не таке вже і велике - 125 000 жителів. Але є 31 000 сімей. То 30 000 х 80 = 2 400 000 щомісяця.
Що до смороду у Львові, ясно одне - він контрольований. Коли не тре - смороду нема. Дай мені водоканал і тиждень часу і смороду не буде.
Зауважив, що з того часу, відколи у Львові почала свою роботу нова поліція, смороду не було чути. Це останні дві ночі перед Новим Роком засмерділо. Виглядає на те, що вже і з поліцією домовились.
в квартире вонять не должно если верно сделана сантехника всамой квартире. Новый Львов был очень давно , на самых старых картах я его видел, другое дело что домов было и людей в сотни раз меньше. Патрик по делу ответил на ваше сообщение рядом с ним. Нужно чистить регулярно и тщательно ! Обслуживать надо и я писал по этим или другим ником даже в подробностях как раньше за совка надо было делать инструкцию громадную пошаговую выкладывал. Если коротко то реконструкция ремонт профилактика обслуживание. В гейропе из канализации еще и тепло добывают тепловыми насосами технологию можно нагуглить,а чего спрашиваеться просто сливать теплую воду из душа, после мойки посуды или стирки ? Ведь можно разделить стояки , унитазы отдельно и через теплообменники и т.п. и тепловые насосы использовать тепло повторно. У воды куда больше теплоемкость чем у воздуха. Но нам до этого как до неба раком, только в частном секторе особо наворовавшие заморачиваються с солнечными коллекторами, солнечными батареями и тепловыми насосами. А только представте сколько тепла в канализацию уходит с многоквартирного дома...
Я знаю як врятувати Львів від смороду! Дуже дешево і просто запровадити нову посаду і набрати працівників гуглити слова каналізаційний дайвер Індія
та при чому тут поліція? Все набагато банальніше. Патрік добре написав: каналізацію треба чистити, це прості банальні речі. За пару місяців до виборів каналізацію чистили і смороду не було. Після виборів її перестали чистити, але явище чистоти має інерцію, тому два місяці воно ще трималося, а тепер все забито і смердить. Тут хтось писав, мов чому смердить на Сихові, на Майорівці, якщо там каналізація нова. Відповідаю. Якщо каналізація забита, то хай вона буде супер нова, сморід буде. А тим більше, вся каналізація з нових мікрорайонів все одно стікається в центр, тобто у стару. Ясне діло, може не справляється, ясне діло, що народу у Львові побільшало, але спасіння одне поки - треба регулярно її чистити. Чи може сморід у місті мати корупційний окрас? Може. Треба ж садовому обгрунтувати черговий кредит на каналізацію? А що може бути краще, ніж пустити в місто сморід? Я ж не виключаю, одне регулярне обслуговання каналізації може бути достанім, щоб вирішити проблему! Але виділені гроші на каналізацію - це ж свіжа копійка, хіба ні?
Ви собі слабо слабо уявляєте масштаб як наживаються , це як мінімум 15-20- 30% на високому рівні і ще по кілька відсотків на нижчих рівнях . До прикладу Арена Львів після Евро 2012 була зовсім не придатна для роботи. Такі проекти робляться заради наживи. Турки не турки , просто змінюється технологія викачування грошей , а пиляють так само. Я Мав стосунок до будівництва в далекому 2009 , сумніваюся що щось змінилося, тоді Садовий був? Якщо так тоді зараз нічого не змінилося.