В Сихівському. От ви кажете: не хочу ображати сихівчан... А по суті, сихівчани неображені, а щасливі люди. Незабаром Андрійко нам трамвай проведе, ямки ліквідує, проспект облагородить, тоді всі побачать що таке Сихів. Сихів - це центр людських ресурсів Львова. Вова зі Львова, насправді з Сихова. По кількості базарів у нас нема рівних.
Згідний з усім, але про Вову не згадуйте соромно)))) Водоканал створив комісію по вивченню питання смороду в місті
Там классно, хотя несмотря на простор, тоже воняет - выхлопами автомобилей, которых довольно много А так - район отличный, и ничего он не "удаленный спальник" - до центра ехать 15 минут. Вот Троещина, Харьковский массив в Киеве, или Бабурка в Запорожье - это удаленные спальники.
ЛМКП «Львівводоканал» продовжує аналітичну роботу по дослідженню вмісту сірководню в контрольних колодязях підприємств І скільки років вони вже аналізують?
Щось непрочитала справді ні від кого жодних ідей вирішення щодо питання смороду в нашому місті, і в загалі яка різниця хто в якому районі Львова живе, проблема в нас всіх одна, а то як виходить моя хата скраю нічого я незнаю, тому той сморід продовжується роками!!!!