на Науковій ніби заспокоїлось, бо зраня аж очі виїдало. То всьо від зміни атмосферного тиску і на додаток шось в нас з каналізацією не так, може вентшахти не правильно розміщені...
Запах мігрує районами. В мене минулого тижня смерділо безбожно, не було права вікна відкрити. А цього тижня ок, сьогодні в кімнаті чути лише свіжим повітрям і моіми парфумами
може завтра не буде я ше не навчився визначати, але думаю то можливо http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,ukraina,lwow,10074.html
Н.Ю. якшо ви дивились за посиланням то тиск між нинішнім і завтрашнім не дуже різниться, тому десь то занотуйте і завтра побачимо понюхаємо...
так, поляки прогнозують багато води, але за моїми спостереженнями, багато води може влити в Зимній воді, а ві Львові може навіть не капнути, хоча прогноз для Львова...перевірено.
Зранку була в центрі (площа Петрушевича), стояв той запах. А зараз вийшла на балкон на Сихові біля Шувару, так точто такий же запах стоїть. Тиск тиском, але причина запаху зовсім не природні яища, а людська (а скоріше "нелюдська") діяльність. З цим треба щось робити небайдужим жителям міста. Бо хіба Львову потрібна саме така "поганопахнуча" слава?
Канаізція не розрахована на сучасну кількість населення Львова, бо будувалась коли львівян було за ледве 100 000, тому два виходи: 1 меньше ср@%и хочаб в 4 рази, 2 будувати нову каналізацію, 3 аналогічний першому зменшити населення
Ви знаєте, майже в кожному місті України каналізація не перебудовувалась та капітально не ремонтувалась ще з радянських часів, але такого сморіду, щоб на все місто, навіть на нові райони, я не бачила і не чула. Та і львів"яни кажуть, що 5 років тому такого запаху не було.