Смола. Як боротись

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Stepan_Bandera, 29 лип 2010.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У нас наномойка есть, рублей на 100 дороже обычной... Производится наношампунем с использованием нанощётки. Думаю, что этот тефлон из того же разряда услуг)))))

2. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Поставив я бризговики, заодно і сигналку daVINCI PHI-300.
    Будете сміятись, але я приїхав на заправку і не зміг відкрити бак ...
    І досі не можу.
    Капот також не відкривається.
    Я підозрюю що сигналка блокує ті штуки також, а от як то відключити не шарю.
    І в існтрукції також такого нема.
    Хтось має таку зигналку?
    Як мені дозаправитись ???

3. sv-ukraine

sv-ukraine Active Member

Я теж побризгала чимось схожим і само постікало, ч тільки тряпочкою трохи протерла. А от баночку вже викинела і назви не пам"ятаю

4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

100%!!! Також мав з тим проблеми, коли мав білу машину. Якось розговорився з одним маршрутчиком, так він порадив:
    1) Кока-кола добре виводить сліди навіть "застарілі" (і то ми п"ємо?)
    2) Маргарина "сніданьова" польська (колись така була популярна, продається і зараз на базарах - і то ми їмо!!!!)
    3) Може ще допомогти розчинник, але ні в якому разі не солярка (я вже якось наступив на ті "граблі", жовті плями залишилися назавжди :sad: )

А найпростіше - заїхати на мийку, там за додаткову невелику доплату вони таке виводять. "Довірте справу професіоналам", нащо самому заморочуватися ;)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є такий універсальний розчинник Сольвент. Крім основного призначення (будівельні фарби), розчиняє лакові та коксові відкладення у паливному тракті (карбюратор, інжектор, кільця).
    Мусить і асфальтову смолу взяти. Тільки раджу спробувати, чи "подружиться" він із фарбою на Вашому авто (тобто чи не залишить плям на чистому від смоли місці).

6. Stepan_Bandera

На перший погляд був розчарований бризговиками, щось не думав що воно щось допоможе бо якісь вже дуже малесеньків виглядали.
    Проїздив я вже з бризговиками кілька сотень кілометрів. Їздив в жару і в прохолоду.
    Смоли майже не неабирає.

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як впорались?

Ключ в запалені вроді має бути... Чи як?

8. Stepan_Bandera

Все було значно і значно простіше.
    В тій машині як і у всіх мабуть ті ричажки на тросіках.
    Коли той спєц ставив сигналку ті тросіки десь так заникав (щоб не заважали працювати) що потім і сам за них забув.
    Я заїхав на то ТО кажу йому от така фігня - він 3 сек подумав і каже.
    "Ну звісно що не відкривається. Я забув тросіки надіти"
    Головне що я заглядав за тросіками але там їх не знайшов от і подумав що там якась хитра електронна система чи щось типу того.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)