У нас наномойка есть, рублей на 100 дороже обычной... Производится наношампунем с использованием нанощётки. Думаю, что этот тефлон из того же разряда услуг)))))
Поставив я бризговики, заодно і сигналку daVINCI PHI-300. Будете сміятись, але я приїхав на заправку і не зміг відкрити бак ... І досі не можу. Капот також не відкривається. Я підозрюю що сигналка блокує ті штуки також, а от як то відключити не шарю. І в існтрукції також такого нема. Хтось має таку зигналку? Як мені дозаправитись ???
Я теж побризгала чимось схожим і само постікало, ч тільки тряпочкою трохи протерла. А от баночку вже викинела і назви не пам"ятаю
100%!!! Також мав з тим проблеми, коли мав білу машину. Якось розговорився з одним маршрутчиком, так він порадив: 1) Кока-кола добре виводить сліди навіть "застарілі" (і то ми п"ємо?) 2) Маргарина "сніданьова" польська (колись така була популярна, продається і зараз на базарах - і то ми їмо!!!!) 3) Може ще допомогти розчинник, але ні в якому разі не солярка (я вже якось наступив на ті "граблі", жовті плями залишилися назавжди ) А найпростіше - заїхати на мийку, там за додаткову невелику доплату вони таке виводять. "Довірте справу професіоналам", нащо самому заморочуватися
Є такий універсальний розчинник Сольвент. Крім основного призначення (будівельні фарби), розчиняє лакові та коксові відкладення у паливному тракті (карбюратор, інжектор, кільця). Мусить і асфальтову смолу взяти. Тільки раджу спробувати, чи "подружиться" він із фарбою на Вашому авто (тобто чи не залишить плям на чистому від смоли місці).
На перший погляд був розчарований бризговиками, щось не думав що воно щось допоможе бо якісь вже дуже малесеньків виглядали. Проїздив я вже з бризговиками кілька сотень кілометрів. Їздив в жару і в прохолоду. Смоли майже не неабирає.
Все було значно і значно простіше. В тій машині як і у всіх мабуть ті ричажки на тросіках. Коли той спєц ставив сигналку ті тросіки десь так заникав (щоб не заважали працювати) що потім і сам за них забув. Я заїхав на то ТО кажу йому от така фігня - він 3 сек подумав і каже. "Ну звісно що не відкривається. Я забув тросіки надіти" Головне що я заглядав за тросіками але там їх не знайшов от і подумав що там якась хитра електронна система чи щось типу того.