Сміття з луцького нашестя.

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Persefona, 16 жов 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Persefona

Persefona миється в бані

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

А мне тут нравится, и я не жалеюсь на соседей, это вы как будто с плохой свекровью или тещей живете по соседству. Нету у меня привычки ныть, и этим я отличаюсь от вас

Додано через 1 хвилину
    А не нравятся соседи едьте сами подальше

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,хто ж тут ниє?Бандеровці вас різали(цікаво кого?),матушку Росію обіжають.

3. Persefona

Persefona миється в бані

Я про Бандеровцев не писала, следи за текстом (кстати). Я что теперь должна потомком бандеровцев ненавидеть. У меня ума этого не делать хватает. Это вы ноете про то что Россия давит авторитетом.

Додано через 2 хвилини
    Нравятся бандеровцы - пожалуйста. У каждого свои кумиры

4. Persefona

Persefona миється в бані

Кстати от поляков украинский язык на львовщине претерпел больше чем от русских. Послушайте свою речь, и перестанете на русских бочку катить

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Штепсель і Тарапунька...
    Один карту світу роздивляється - другий питає:
    - Что там ісчешь?
    - Та от, щукаю де добре!
    - Да-а, там хорошо, гдє нас нєт....
    - От я і шукаю, де вас немає....

Додано через 1 хвилину
    ясно - "Владімірскій централ" тіпа карочє канкрєтна польска заморочка...

• Подобається Подобається x 3
  6. Persefona

Persefona миється в бані

Не смешите, услышали кусок фразы и переврали, или недопоняли - это ваши проблемы. вы еще всему, что Жириновский говорит верте - тогда супер будет. Наши политики еще и не до такого додумаются, послушаешь уши вянут. А люди верят.

Додано через 1 хвилину
    Не присаивай феню к изобретению львовян, это нескромно

Додано через 4 хвилини
    Разговор скатывается к тупым утверждениям: русские плохие, а аргументы оставляют желать лучшего.

• Подобається Подобається x 1
  7. afterstep

та ну? - тут на форумі є львівський монархіст - закликає царське правління повернути. Тілько він переконаний, жи то має бути російська монархія - і буде тут щастя ;)
    --
    В жодному разі не подумайте, що за найяснішого цісара Франца-Йосифа агітує - ні-ні! Тільки богопомазанного російського царя визнає!

8. Persefona

Persefona миється в бані

И кто этот монархист интересно?

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК, з вашим приходом.

10. Persefona

Persefona миється в бані

А ты демократ? Только демократия приветствует разнообразие мнений, а у тебя практически СССР, только там было преобладание русского, а у тебя украинского

Додано через 1 хвилину
    Очень тупо вырывать кусок фразы, я уже писала. Сколько лет тебе? Где учили общаться?

11. volk

volk Well-Known Member

Значит, Вы признаете, что давит?
    А если так, то почему бы про это не поговорить? Здесь ведь не заседание ВР?

Панове, ми маємо типовий приклад російського шовінізму (для Вас, Persefona, - патріотизму). Повірте, пройде ще 10-15 років, і Україна навчиться відстоювати свої інтереси і перед Росією, і перед будь-якою іншою країною. І тоді Вам не буде соромно за Україну і за українців. Насправді в Вас, як мені здається, говорить комплекс "чужого серед своїх", але якщо перебування в країні, в якій для Вас немає нічого позитивного стає для Вас ТАКОЮ проблемою, - дійсно, можливо краще поїхати в Росію, де Ви будете відчувати себе як вдома. Повірте, не Ви перша, і не Ви остання. Це я без образ говорю, абсолютно не вказуючи Вам на двері. Бо то виходить так, ніби у Вас перед вікнами смітник, і Ви що не визирнете у вікно - все той самий смітник. Але ж є крім цього й інші місця, врешті подивіться у інше вікно, з видом на парк, чи там що...

• Подобається Подобається x 2
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Яка ж Ви пихата, нетактовна нескромна людина! Ви самі поїдьте до Росії на Північ, хоч би до Карелії, послухайте як "прітєрпєл рускій" від фінського, мерянського і т. д. А у Хабаровську взагалі напевно вже домінує китайська мова. А колись там доречи була "українськая слободка" примусово влаштована з переселених з Полтави українців. Мій народ не скиглить, він будує свою країну і Росію віками теж доречи примусово будував. Всі залізниці та канали у Росії вистелені кістьми мого народу!

• Подобається Подобається x 4
  13. Persefona

Persefona миється в бані

levandivka, хамить я тоже умею, научилась с такими как ты

Додано через 1 хвилину
    Danilo я не высокомерная, просто не люблю, когда на один народ народ сваливают вину за все беды на свете

Додано через 3 хвилини
    Danilo да я признаю, что скатилась до аргументов и уровня тех с кем общалась в тот момент. Не корректно было про язык, я приношу извинения

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

....судячи по всьому навчання Ви так і не закінчили досі....однак як виглядає з нахабності розмови - вчитись вже пізно.....

....сумна картина....

15. afterstep

я вам нік по пам'яті - pilgrim чи щось подібне - не пам'ятаю... зараз ніби в бані - там список невеликий - можна швидко переглянути...

тільки не сприйміть як наїзд - а як пораду ;)
    навіть якщо вам аж надто не припали до душі дописи опонента - постарайтеся опонента "добити" тонкою іронією. Вважайте то старовинним львівським стилем - не лайкою, але дотепом ;)
    --
    А взагалі з часом - тут працює ігнор - надзвичайно помічна річ! рекомендую ;)
    заощаджує час - може, ще й дещицю трафіку ;)

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Огульно якось. Посилання на конкретні дописи в студію?

17. Persefona

Persefona миється в бані

Слава богу отучилась, почитайте другие комментарии, и мои покажутся цветочками. А в нашем мире не будешь нахальной- не выживешь

Додано через 1 хвилину
    Я вообще-то иронию понимаю, только заменять иронией аргументы - плохоя игра. Станиславский сказал бы "Не верю"

18. volk

volk Well-Known Member

Кстати, еврейские погромы во Львове начались после прихода русской армии после раздела Польши и назначения губернатором известного шовиниста гр. Бобринского. Так что львовские евреи можна сказать, пострадали от той же самой "цивилизации" с Востока. И она, "цивилизация" эта, продолжает оттуда поступать. Можем ли мы молчать по этому поводу? Или надо спросить разрешения?

19. Persefona

Persefona миється в бані

Не умею вставлять цитаты, но посмотрите выше и увидите

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Persefona, в НАШОМУ - зовсім навпаки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)