Смертник подорвал себя в аэропорту "Домодедово"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Маджентис, 24 січ 2011.

1. Милена

Милена Дуже важлива персона

Там букаф много я ниасилю :sad:

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

абсолютно безглузді та ідіотські тілодвіженія, спрямовані на що завгодно, тільки не на забезпечення безпеки. Ідіотизм і московський мір в своєму амплуа.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось так і Янукович "мучиться" над написаним Герман.
    Видно, ні малі, ні старі тут допомоги не отримають. Вся енергія одеситів пішла на "домодєдівські сльози".

Попередження. Останній раз попереджую про повагу до користувачів. Наступний бан без врахування кількості штрафних балів.

4. Показуха.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це Кертіса видно попереджають за "повагу".
    Ні, це вони виконують план Кертіса про очистці "поміченої" ним території від особин з іншої зграї. От що робить клятий егоцентризм.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Наші "мавпи" теж почали приводити "підвищену готовність".

7. ГРАНД

Хіба ні? Але для московського міра норма, коли докопуються та намагаються розбиратись з наслідками (при чому показово, абсолютно не переймаючись тим, що навіть для плебеїв зрозуміло що це показуха і не більше), і абсолютно ігнорувати причини. І це свідомо, бо коли докопуватись до причин, то розстрілювати прийдеться тих за кого московській мір віддає 80% голосів. При чому це стосується і України як отрижки московського міра, тому що тут вже зрзуміли і сам московській мір і його огидні показухи на крові.

8. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

а шо ж вам одесситы-то так не угодили... они у вас что, жену увели, или кусок мяса изо рта выдрали???
    хотя догадываюсь - мнение у них от вас отличное, под ваши стандарты не попадающее.

9. ГРАНД

Цікаво де ще "підвищену готовність" приводити (мавпувати) почали? В польщі, чи в Угорщині, та навіть в Блорусі?:)):)):))

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гранде. Є потенційоно терроронебезпечні країни. Ні Польша, ні Угорщина ні Білорусь а також поки і Україна до їх складу не входять. В нас скоріше потрібен "захист від дурнів" на кшалт макіївських терористів. А ось тут патрулювання з спеціально навченими псами найкращий варіант. Кращого дедтектора вибухівни чим спеціально навчений пес поки ще нема. Кращі свині але це не естетично хоча патріотично...

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В Бєларусі Лукашенко, як старий піонер, ВСЄГДА ГАТОВ. А в Польщі та Угорщині є більш серйозні проблеми - ПІДНЯТИ РІВЕНЬ ЖИТТЯ НАСЕЛЕННЮ.

12. admin_old

admin_old админ в отпуске

Кертис, Гранд, Прокіп - сутки бана за злостный троллинг.

13. forester

forester Well-Known Member

http://www.yuga.ru/news/215339/

14. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Произошла страшная трагедия. По "Эху" сказали, погбли 35 человек. Но, многие в тяжелом состоянии. Очень хотелось бы надеяться.... но боюсь число жертв будет больше, + пожизненные инвалиды.

Мой призыв: Через 40 дней давайте будем выяснять кто виноват!

А пока, просто помолимся, или подумаем. Кому что ближе.

15. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

andrzej, +1
    Пусть сейчас поиском виновного занимаются те, кому положено. Нам пока рано рассуждать.
    Глядишь - доживем до светлых дней, когда такая сознательность у народа будет проявляться не в критических ситуациях, а в повседневной жизни.

16. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

а я и так знаю кто виновен.
    и все его знают.

17. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Давно пора проявлять элементарную гражданскую позицию. Хотя бы минимальную.
    Мне не составило бы труда подбросить нескольких человек до метро.
    Корона бы не свалилась.

18. Маджентис

Если ты о Путине, то вряд ли.
    По одной простой причине.
    В стране и так куча силовиков, множество спецслужб на красивых дорогих машинах, с достойным обеспечением. Сами руководители страны вышли из спецслужб, т.е. не профаны типа меня.
    И НИЧЕГО сделать не могут, НИЧЕГО.
    Так что это взрыв не в пользу власти. Ничего он консолидировать вокруг Путина не сможет.

19. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

То-то я смотрю он сидит по ящику втянув шею в плечи... "мочить в сортире" уже не?
    кстати, Медведев обещал после взрывов в метро шо если будет следующий теракт, то пообрезает уши у всех.
    Как думаешь, кто первый в отставку уйдет?

20. Маджентис

Не знаю, политика в РФ на самом деле непредсказуема.
    Выборы у нас через год - в марте 2012, фактически этот год предвыборный.
    Лично по себе знаю, что начинаются ублажения бюджетников (я частично бюджетник). Скорее всего будут пенсии повышать, не допускать резких скачков валюты и т.д.
    И тут терракт, который как серпом по яйцам всей власти.

а де твій аватар? :)