Смерть меняет все

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Добряк, 19 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

[OFFTOP]Я предлагаю хорошо подумать , прежде чем ещё раз подобное высказать в чей-либо адрес. Это очень слабая позиция, пан Гранд. Заканчиваю оффтоп.[/OFFTOP]

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Е-е-е...ромбовидні,далеко на південь від Одеси не відходьте!Ще по-темі про Смрть щось скажіть.Ну там,чи то правда,що тіко вона (Смрть) розлучить Вас з Одесою! Патріотично б виглядало,направду!:rose: :))

3. Inga

Inga Дуже важлива персона

Я не подписівалась за возвращение Юрка и Вы это знаете. :))

А то что из Вас поперли эти эмоции (заметьте как я вежлива), это значит, что образ Юрка я охарактеризовала абсолютно точно. И это хорошо. :)

4. Inga

совершенно верно.

5. Юрко НОТОЦО

Тема про Смерть і про смертельні випадки в житті...Якось так!Це якраз той випадок зі мною...Тому я в темі! :))
    А може того юрка,та "пристрілити" якось...щоб і в темі було і по конституції форуму,га-а?

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не знаю. Но хотелось бы прожить тут всю жизнь.

7. Юрко НОТОЦО

Як мені в Галичині!

8. Милена

Милена Дуже важлива персона

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тоді це ще більше підтверджує те що це не Ваша справа, і Ви апріорі не маєте права коментувати думки та рішення тих хто голосував. При чому як за так і проти.

Як що це цікаво перш за все самому Юрку, так у нього і питайте.

10. Inga

[OFFTOP]Не надо манипуляций, уважаемый Гранд.
    Вы прекрасно знаете, что действия/решения тех, кто голосовал за/против Юрка - мной не обсуждаются. ;)

Был ответ на пост Свідка и в процессе этого высказано личное мнение по поводу поведения самого Юрка. Не более того. ;)

По поводу права. Вы не модератор и не владелец форума, так что не Вам зачитывать мне мои права и обязанности. Оки? ;)[/OFFTOP]

11. Юрко НОТОЦО

Працівная кака...какая-то дзевка,всю маліну обос...обоворовала!(с) (Лукашенка) :))

12. Юрко НОТОЦО

13. Юрко НОТОЦО

До речі Смерть глави Сім'ї міняє образ життя...
    Смерть глави-власника фірми-компанії міняє стиль роботи...
    Ну,а передчасний відхід глави держави,президента кардинально міняє потенціл держави...на кращий,або на гірший.
    Згадайте США,Дж.Кеннеді...
    Всі ми ходимо між життям і смертю!

14. Глафира

Глафира Скрытная натура

О, да! Только часто про это забываем. ;)

15. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Мож и правильно где-то, шо забываем :scratch_one-s_head::pardon:[/OFFTOP]

16. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Смерть это не конец, это просто переход и думаю, что ушедшие и так знают то, что вы им не сказали.

17. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]от наверняка бы знать! :)[/OFFTOP]

18. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Почитай Конан Дойля, Моуди и посмотри про Пима ван Ломмеля. Даж наука приходит к выводу, что сознание со смертью не умирает.

19. Юрко НОТОЦО

О-да-а...Це свого роду як перехід Гітлера з Германії в Латинську г'Америку зі свитою та награбленим,де "ушедші в мір іной" з газет і по-радіо взнавали,які вони погані і що ми про них говорили стільки років після війни!

По-війні всі в г'Америку їхали!

http://www.youtube.com/watch?v=O2Kwn7XzHKs&feature=player_embedded#at=110

http://www.abc-people.com/phenomenons/death/doc-6.htm
    http://druga-wojna.site.vot.pl/438/tajemnica-smierci-hitlera/?lang=ru

а де твій аватар? :)