Мало того...Викликає у окремих,людей,у груп людей,у цілих Народів,особливо християнських Ненависть,Злобу і Справедливу Помсту,яку часом перекручують на тероризм від цілого народу! Як от з Бандерівцями,котрі всіма фібрами душі не сприймали,яко християни Тиранів і Тероризм!І які разом з тими,кого Вони захищали...також погибли в Тій Минулій Боротьбі з Тираном! А Тиран спокійно на Красній Площі під охороною спочиває! Ну все таки ...був хомо сапієнс,хоча і тиран! Хто буде оплакувати Злодєя проти Людства? Я не буду Ніколи! Я оплакую долю замляка,людини борця Степана Бандери і соратників,котрі Своє життя поклали заради мого існування! Я Їм завдячую не звертаючи уваги на політичні Ті мотиви Їх вбивства і усіх галицьких Героїв та безвинних моїх земляків. Чи це я не по-темі про Смерть,може хоче хтось сказати?... Якщо не Я,то Хто? Якщо не Тут,то Де? Якщо не Зараз,то Коли?
Навіть за доляри від Смерті не відкупишся! Вона приходить часами незамітно і без попередження.Як розплата за гріхи...особливо перед Народом!
Пане Юрко, может, Вы все-таки политику не станете переносить в эту тему? Мне кажется, она скорее философского содержания... Как и вопрос, может ли истинно верующий человек жаждать кровавой мести.
Це я лише короткочасно і спеціально... Це я лише,як доповнення,щоб не забували слова Карася до Одарки при тій природній Щирості Українців,вміючих гаряче Любити і так само Ненавидіти... Тільки Смерть Розлучить Нас! Памятай Про Смерть! (с)
Може якось зайде сюди пан Торро.Він чудово орієнтується в Божому Письмі і пояснив би ,за що Бог наказує смертю Людину...Як на мене,то це за 10-ть смертних гріхів,серед яких порушення Божого Закону "Не Вбий!","Не зрадь!".Або якось так... I як там з Всесвітнім Потопом було,також не повністю знаю.
Електра По Софоклу Согласно наиболее распространённому сказанию (Софокл), при убиении Агамемнона Эгисфом Клитемнестра хотела погубить и малолетнего Ореста, брата Электры, но Электра спасла его и передала старому дядьке, который увёл мальчика к царю Крисы (в Фокиде), Строфию; Там Орест и был воспитан, вместе с сыном Строфия, Пиладом. Электра осталась в отцовском доме, где ей пришлось вести очень тяжёлую жизнь: не будучи в состоянии забыть убитого отца, она проливала все время слёзы и отравляла спокойствие преступной четы. Клитемнестра не могла простить Электре того, что последняя спасла Ореста, который впоследствии мог явиться мстителем за Агамемнона. На 8-й год после убиения Агамемнона, в Микены вернулся Орест, чтобы, по приказанию дельфийского бога Аполлона, отмстить за убитого отца. Электра, обладая твёрдым и сильным характером, побудила нерешительного Ореста привести в исполнение приказание бога, и он, в смятении, убил Клитемнестру,а затем и Эгисфа. Фредерик Лейтон Електра на могилі батька.
Згадав заяви дочки Леха Качинського та дочки міністра з його уряду після Смоленської трагедії під Катиню.
Хто той каючийся свідок моєго корумпованого повернення і входження на форум,де я не оправдую його довір'я? Напевно сам Єгова...або сам Норман. Добре,помовчу якийсь час...і придивлюся краще до боговибраних з Одеси!
Извините, что вклиниваюсь...но этот пост без ответа не могу оставить... А если умирает ребёнок? Родной ребёнок... Быстренько забудем, заведём нового и будем жить дальше? Нет ничего страшнее в этой жизни чем пережить своё дитя...
[OFFTOP]Там же написано - корумпованого повернення.) Добряк - не реагируй. И все. Это я виновата - вступила в дискуссию.[/OFFTOP]
[OFFTOP]Я Вас тоже кое о чем предупреждала. Гранд. Я правильно поняла - Вас это предупреждение не взволновало?[/OFFTOP]
Не схвилювало, тому що ще раніше я Вам висловлював, що коли так звані підписанти починають потім, вибачте за грубість, сцяти в очі тому за кого підписались, то це показує суть не самого суб"єкто обговорення, а підписанта. Це стосується не лише Інги, а і інших. Я це передбачав, і Ви це знаєте краще будь кого. Гарно попісяли?:ireful:
[OFFTOP]Негарно. Согласна. Но - подписантов и не было, были те, кто считает, что любой точке зрения на Острове должно быть место. Я откровенный сторонник возвращения на форум Юрка, но это вовсе не значит, что теперь я обязана перед ним в книксене приседать. А насчет дур круглых - зачастили с этим выражением, пан Гранд. Аргументы закончились, очевидно.[/OFFTOP]
+100 А хто Вас змушує перед ним присідати? Я? Блік? Прокіп? ХТО? Та ніхто! От і не присідайте.Та вон б і виглядало б нефайно як би і присіли. Але і пісяти в очі (не Вас маю на увазі), мовляв як би не підписались , то і не був би ти тут, то є огидно та відповідно характеризує пісяльщика. Ви пропонуєте перейти на квадратних, ромбовидних, еліпсоїдних, інтегральних, лінійних, і т.п.?):rose: