Смерть меняет все

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Добряк, 19 кві 2011.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Мало того...Викликає у окремих,людей,у груп людей,у цілих Народів,особливо християнських Ненависть,Злобу і Справедливу Помсту,яку часом перекручують на тероризм від цілого народу!
    Як от з Бандерівцями,котрі всіма фібрами душі не сприймали,яко християни Тиранів і Тероризм!І які разом з тими,кого Вони захищали...також погибли в Тій Минулій Боротьбі з Тираном!
    А Тиран спокійно на Красній Площі під охороною спочиває!
    Ну все таки ...був хомо сапієнс,хоча і тиран!
    Хто буде оплакувати Злодєя проти Людства?
    Я не буду Ніколи!
    Я оплакую долю замляка,людини борця Степана Бандери і соратників,котрі Своє життя поклали заради мого існування! Я Їм завдячую не звертаючи уваги на політичні Ті мотиви Їх вбивства і усіх галицьких Героїв та безвинних моїх земляків.
    Чи це я не по-темі про Смерть,може хоче хтось сказати?...
    Якщо не Я,то Хто?
    Якщо не Тут,то Де?
    Якщо не Зараз,то Коли?
    :hi:

2. Юрко НОТОЦО

Навіть за доляри від Смерті не відкупишся!
    Вона приходить часами незамітно і без попередження.Як розплата за гріхи...особливо перед Народом!

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пане Юрко, может, Вы все-таки политику не станете переносить в эту тему? Мне кажется, она скорее философского содержания...
    Как и вопрос, может ли истинно верующий человек жаждать кровавой мести.

4. Юрко НОТОЦО

Це я лише короткочасно і спеціально...
    Це я лише,як доповнення,щоб не забували слова Карася до Одарки при тій природній Щирості Українців,вміючих гаряче Любити і так само Ненавидіти...
    Тільки Смерть Розлучить Нас!

Памятай Про Смерть! (с)

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не просто може, а він її жадає. Можливо ще більше ніж не віруючий.

6. Юрко НОТОЦО

Може якось зайде сюди пан Торро.Він чудово орієнтується в Божому Письмі і пояснив би ,за що Бог наказує смертю Людину...Як на мене,то це за 10-ть смертних гріхів,серед яких порушення Божого Закону "Не Вбий!","Не зрадь!".Або якось так...
    I як там з Всесвітнім Потопом було,також не повністю знаю.

7. Юрко НОТОЦО

Електра
    По Софоклу

Согласно наиболее распространённому сказанию (Софокл), при убиении Агамемнона Эгисфом Клитемнестра хотела погубить и малолетнего Ореста, брата Электры, но Электра спасла его и передала старому дядьке, который увёл мальчика к царю Крисы (в Фокиде), Строфию;
    Там Орест и был воспитан, вместе с сыном Строфия, Пиладом. Электра осталась в отцовском доме, где ей пришлось вести очень тяжёлую жизнь: не будучи в состоянии забыть убитого отца, она проливала все время слёзы и отравляла спокойствие преступной четы. Клитемнестра не могла простить Электре того, что последняя спасла Ореста, который впоследствии мог явиться мстителем за Агамемнона. На 8-й год после убиения Агамемнона, в Микены вернулся Орест, чтобы, по приказанию дельфийского бога Аполлона, отмстить за убитого отца.
    Электра, обладая твёрдым и сильным характером, побудила нерешительного Ореста привести в исполнение приказание бога, и он, в смятении, убил Клитемнестру,а затем и Эгисфа.

Фредерик Лейтон
    Електра на могилі батька.

8. Юрко НОТОЦО

Згадав заяви дочки Леха Качинського та дочки міністра з його уряду після Смоленської трагедії під Катиню.

9. V.P.

V.P. vegan power

даремно я заступився за юрка.... бруд у всіх темах, навіть тут

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

образ у него такой... что-то типа форумного юродивого... :rolleyes:

11. Юрко НОТОЦО

Хто той каючийся свідок моєго корумпованого повернення і входження на форум,де я не оправдую його довір'я? Напевно сам Єгова...або сам Норман.
    Добре,помовчу якийсь час...і придивлюся краще до боговибраних з Одеси!

12. marsala

marsala Well-Known Member

Извините, что вклиниваюсь...но этот пост без ответа не могу оставить...

А если умирает ребёнок? Родной ребёнок... Быстренько забудем, заведём нового и будем жить дальше?
    Нет ничего страшнее в этой жизни чем пережить своё дитя...

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

[OFFTOP]вашого входження? ну-ну. Вас пожалели и разрешили здеь быть. :rolleyes:[/OFFTOP]

14. V.P.

V.P. vegan power

http://ostrovforum.net/showthread.php?t=9490
    вот смотри кто виноват в твоем возвращении

15. Luna

[OFFTOP]Там же написано - корумпованого повернення.:))
    Добряк - не реагируй. И все. Это я виновата - вступила в дискуссию.[/OFFTOP]

16. ГРАНД

[OFFTOP]Пам"ятаєте я попереджав Степанича що на форумі з"яляються круглі дури?[/OFFTOP]

17. Luna

[OFFTOP]Я Вас тоже кое о чем предупреждала. Гранд. Я правильно поняла - Вас это предупреждение не взволновало?[/OFFTOP]

18. ГРАНД

Не схвилювало, тому що ще раніше я Вам висловлював, що коли так звані підписанти починають потім, вибачте за грубість, сцяти в очі тому за кого підписались, то це показує суть не самого суб"єкто обговорення, а підписанта. Це стосується не лише Інги, а і інших. Я це передбачав, і Ви це знаєте краще будь кого.

Гарно попісяли?:ireful:

19. Luna

[OFFTOP]Негарно.
    Согласна. Но - подписантов и не было, были те, кто считает, что любой точке зрения на Острове должно быть место. Я откровенный сторонник возвращения на форум Юрка, но это вовсе не значит, что теперь я обязана перед ним в книксене приседать.
    А насчет дур круглых - зачастили с этим выражением, пан Гранд. Аргументы закончились, очевидно.[/OFFTOP]

20. ГРАНД

+100:good:

А хто Вас змушує перед ним присідати? Я? Блік? Прокіп? ХТО? Та ніхто! От і не присідайте.Та вон б і виглядало б нефайно як би і присіли.
    Але і пісяти в очі (не Вас маю на увазі), мовляв як би не підписались , то і не був би ти тут, то є огидно та відповідно характеризує пісяльщика.

Ви пропонуєте перейти на квадратних, ромбовидних, еліпсоїдних, інтегральних, лінійних, і т.п.?:)):rose:;)

а де твій аватар? :)