Смерть і християнство

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 жов 2008.

1. Robin

Robin Well-Known Member

:good: Саме так. Тютя в тютю.
    Спочатку плюнув тим, хто його в люди вивів заради заслуг батька, а потім тим, біля кого доробився.
    До речі, Вячеслав застерігав не залучати до політики жодного з його двох синів. Не послухали други.

Для мене - друге. Для тих, хто бавиться у карму - чергове.
    Спочатку вони стануть хробачком, потім - личинкою, потім - метеликом, потім - рибкою, потім - кицькою, далі - баобабом, як співав Висоцький.
    Веселої подорожі у вічності :)))

Останнє редагування модератором: 13 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Смерть - це трагедія, це закінчення життя, розлучення душі з тілом, після смерті вже немає покаяння...Ісус заплакав, коли помер Його друг Лазар... Я одного разу був на католицькому похороні і чув як священнослужитель, щоб втішити родину, казав, шо смерць то єст другє народзеніє... Але це просто для втішення сумуючих.
    А пакибитіє, чи то життя майбутнього віку – це що, третє народження? А Таїнство Хрещення – то яке народження?:)
    Це все одно як подружжя повінчалось, а згодом чоловік вирішив, що хрест заважкий, діти неслухняні, жінка пиляє, в сім”ї безлад і вирішив жити окремо, посилаючи час від часу гроші, і деколи спілкуючись по телефону?:hi::give_rose::bye2:
    Я знав кілька людей, що перестали бути священниками – сумне враження...

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безперечно! Повністю згоден.
    Він просто забоявся, або взяв на себе більше, ніж міг.... певно гордісний був.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я знаю монахів, які стали сімейними. Враження надзвичайно позитивні. :)
    Гордий кожен.
    Ви просто мало знаєте про жорстокості, які були, от вам і легше.
    А багато людей навіть чути про це бояться. От страшно довідатися, що побожний сусід когось забив, страшно довідатися, що парох хлопчиків ґвалтував, страшно довідатися, що ксьондз-целібс має кобіту чи хлопа на стороні... Людям простіше, якщо не знати... Люди бояться знати. Не хочуть знати. Люди воліють бути обдуреними.

• Подобається Подобається x 3
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Бояться признатись собі в реальності. Може у них самих є деякі речі які було б варто признати, але вони воліють жити в запереченні реальності. Щось типу страуса, що ховає голову в пісок, або дитини яка бавиться з вами в цюцю-бабки. Я проблеми не бачу, значить вона не існує.

Це ж українці гарно придумали приповідку: очі не бачать, серце не болить.:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів..... Хочете сказати, що цей екс-священик не запхав голову в пісок? Він якраз зробив за принципом "очі не бачать, серце не болить."

7. Robin

Robin Well-Known Member

Тихо шифером шурша,
    едет крыша неспеша. :mocking:

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ой, ну хто би сумнівався...... :haha:

дивимося на свідків через призму свого КП-релігійного бізнес-проекту?... :haha:
    "кожна громада"....
    не кожна, а тільки комерційна!..
    тобто ваша!

9. mavka

mavka Well-Known Member

Ви впевнені, що друге? :) адже мова йде про карму-виправлення, - ранні християни вірили в неї.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Бачите, християнам легше засудити, ніж зрозуміти. Воно зрозуміло, але чи правильно?
    Он у Робіна саме так і вийшло. Засудив і того священика, і монахів, які вийшли з монастиря й одружилися.
    Нема розуміння, що не кожен одразу розпізнає своє покликання. Тут ніц не зробиш. І нічого в тому страшного немає.

• Подобається Подобається x 3
  11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Файно написано, я навіть аж прозрів побачивши хто автор цих слів.
    Тема є дійсно акуальною в наш час, є над чим замислитися, про що подискутувати...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)