СМЕРТЬ i похорон

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Kaff, 2 лис 2007.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: СМЕРТЬ i похорон

О! А я i не знала. :D

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Може хтось знає з учасників форуму, чому простих християн хоронять головою на захід, а священників на схід. Я чув, що захід символізує смерть, після якої наступисть схід, тобто Воскресіння. А це, що священник головою на схід, то ніби він повинен бути завжди лицем повернутий до своєї пастви. Може хтось чув інше, мені цікаво б було знати, що найближче до істини...?

• Подобається Подобається x 2
  3. Kaff

Kaff Well-Known Member

Я щось не помічав спеціальної орієнтації тіла у похованнях. Може, не звертав уваги?!
    Мені видавалося, що всіх хоронять у «зручному» положенні. Це на цвинтарі – як зручніше від алеї.

4. Полковник

Полковник миється в бані

Интересно. Никогда об этом не задумывался.
    НО видел.
    Мой братишка младший покоится на одном из Московских кладбищь.
    При входе захоронены Батюшки.
    Действительно, НАОБОРОТ!
    Прикольное наблюдение.
    Спасибо, Консультант.

5. Kaff

Kaff Well-Known Member

А як Ви визначили, що навпаки?
    Хрест на могилі, мені видається, може бути розміщений, як біля голови покійного, так і біля ніг…

6. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, нет!
    Крест ставят именно у ног.
    Типа, чтобы ОН "смотрел" на него!

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хрест в основному ставлять напроти голови але є випадки, що в ногах. Це не суттєво. Суттєво те, що звичайних християн чомусь хоронять головою на захід, а ногами на схід, тоді як священників головою на схід, а ногами на захід. Алея, будинки і тому подібне, тут ні до чого.

8. Kaff

Kaff Well-Known Member

http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/05/16/31228/
    Гроші на останньому“Це дуже тяжкий бізнес, спробуйте щодня спілкуватися з родичами покійників. Для цього треба мати неабияку силу волі” – так охарактеризував ритуальний бізнес директор комунального підприємства з надання обрядових послуг Василь Глова.

9. Marmuliadka

Marmuliadka New Member

Прошу вибачення, але хочу запитати скільки тепер коштує похорон??? Батько чоловіка у важкому стані, так як це єдиний син то усі видатки на поховання ляжуть на плечі нашої сім"ї... В теперішній нашій ситуації не знаю що робити чи брати кредит чи позичати??? оооо усе так невчасно (((

10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

В залежності де ховають, якщо в сльській місцевості то дешевше, а в місті за місце треба заплатити чи не мало, плюс одяг, труна, хрест, поминки та ще всякого різного в середньому тисяч 7000 гр.

11. Olenall

Olenall миється в бані

чула що більше 1000

12. Veselka alj

Огог і це тільки за мвкіяж?о_О А ще як подумати що цією косметикою якою малювали мерця потім можуть малювати живих людей!! Жах!:scratch_one-s_head:

13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А як в моргах торгують мертвою водою,апотім підливають комусь і наводять різні порчі.То це взагалі жах,як ті люди,які продали,а тим більше ті,що це роблять потім з цим живуть.Я вже багато випадків чула за цю воду....о_О

14. Veselka alj

Ого про таке не чула що ту воду так продають, і хто її купує, якісь відьми. Знаю що ту воду треба виливати туди де людинп не буде ходити.

а де твій аватар? :)