Відповідь: СМЕРТЬ i похорон Може хтось знає з учасників форуму, чому простих християн хоронять головою на захід, а священників на схід. Я чув, що захід символізує смерть, після якої наступисть схід, тобто Воскресіння. А це, що священник головою на схід, то ніби він повинен бути завжди лицем повернутий до своєї пастви. Може хтось чув інше, мені цікаво б було знати, що найближче до істини...?
Відповідь: СМЕРТЬ i похорон Я щось не помічав спеціальної орієнтації тіла у похованнях. Може, не звертав уваги?! Мені видавалося, що всіх хоронять у «зручному» положенні. Це на цвинтарі – як зручніше від алеї.
Відповідь: СМЕРТЬ i похорон Интересно. Никогда об этом не задумывался. НО видел. Мой братишка младший покоится на одном из Московских кладбищь. При входе захоронены Батюшки. Действительно, НАОБОРОТ! Прикольное наблюдение. Спасибо, Консультант.
Відповідь: СМЕРТЬ i похорон А як Ви визначили, що навпаки? Хрест на могилі, мені видається, може бути розміщений, як біля голови покійного, так і біля ніг…
Відповідь: СМЕРТЬ i похорон Хрест в основному ставлять напроти голови але є випадки, що в ногах. Це не суттєво. Суттєво те, що звичайних християн чомусь хоронять головою на захід, а ногами на схід, тоді як священників головою на схід, а ногами на захід. Алея, будинки і тому подібне, тут ні до чого.
Відповідь: СМЕРТЬ i похорон http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/05/16/31228/ Гроші на останньому“Це дуже тяжкий бізнес, спробуйте щодня спілкуватися з родичами покійників. Для цього треба мати неабияку силу волі” – так охарактеризував ритуальний бізнес директор комунального підприємства з надання обрядових послуг Василь Глова.
Прошу вибачення, але хочу запитати скільки тепер коштує похорон??? Батько чоловіка у важкому стані, так як це єдиний син то усі видатки на поховання ляжуть на плечі нашої сім"ї... В теперішній нашій ситуації не знаю що робити чи брати кредит чи позичати??? оооо усе так невчасно (((
В залежності де ховають, якщо в сльській місцевості то дешевше, а в місті за місце треба заплатити чи не мало, плюс одяг, труна, хрест, поминки та ще всякого різного в середньому тисяч 7000 гр.
Огог і це тільки за мвкіяж? А ще як подумати що цією косметикою якою малювали мерця потім можуть малювати живих людей!! Жах!
А як в моргах торгують мертвою водою,апотім підливають комусь і наводять різні порчі.То це взагалі жах,як ті люди,які продали,а тим більше ті,що це роблять потім з цим живуть.Я вже багато випадків чула за цю воду....
Ого про таке не чула що ту воду так продають, і хто її купує, якісь відьми. Знаю що ту воду треба виливати туди де людинп не буде ходити.