Служби таксі

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем aptekaonline, 25 лют 2008.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хочу поділитися враженнями від послуг "Ваше таксі"....
    Останнім часом темп мого життя настільки пришвидшився, що користуюся послугами таксі по 4-5 разів на день...Коліжанка порекомендувала "Ваше Таксі"...і я дуже задоволена...По-перше ціни....от для прикладу від Метро до памятника Грушевського я заплатила 21 грн....це у час пік...з купою корків...
    По-друге всі автівки в нормальному стані....По третє - культурні водії (без навязливих розмов)..По четверте - контактні телефони різних мобільних операторів....Тому обовязково рекомендую скористуватися послугами саме цього таксі:243-8-243, 8-097-243-8-243, 8-093-243-8-243

• Подобається Подобається x 2
  2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Mavpysuk, дякую за інформацію! Дійсно, їх послуги приємно відрізняються :)

3. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

їздили сьогодні цим таксі по звичному нам маршруту :) вартість була така ж як і в 086. Але комфортно доїхали :) в зручному мерседесі.

4. Varvar

Varvar Well-Known Member

на візитці 098
    нам також мерс попався :cools:... я з переляку уточнив на рахунок тарифів, бо номер по пам"яті набрав, думав може якесь еліт-таксі викликав по 10 грн/км.

Хто підкаже як рахується проїзд у(з) Брюховичі, як по місту ?
    Скільки коштує така поїздка ... може хто їздив
    І ще бачив пару разів у Брюховичах біля якогось генделику на "полі чудес" пару машин 298-75-75 (вроді) .... може в них там стоянка ?

5. night

night Well-Known Member

При потребі користуюсь таксі 000. Якісний сервіс, доступні ціни і їзда по лічильнику. Не потрібно сперечатись з таксистом за оплату. Завжди чисті авто.

6. angal

angal Well-Known Member

Ризикну розмістити дублююче повідомлення, адже перше запостив у стару тему про львівське таксі, а вона вже, як видно, давно не переглядається відвідувачами.

На мій погляд, форумчанам, які часто користуються послугами таксі у Львові, було би цікаво дізнатись деякі подробиці стосовно останньої таксистської акції: чи-то мітингу, чи-то "страйку", що проходив у Львові 29 вересня ц.р. і декому у вівторок завадив вчасно доїхати до місця призначення.

Коротка інформація про цю подію, яка опублікована інформаційними інтернет-агенціями не дає повної інформації ані про саму подію, ані про її приховані мотиви та рушійні сили. Докладніше саме про це - на тематичному інтернет-ресурсі "Приват Таксі - Український Портал" у статті Не допустимо перевірок таксі. У Львові - акція таксистів.

Запитання та коментарі - доречні ;)

7. Varvar

Varvar Well-Known Member

який розмір єдиного податку сплачує законослухняний таксист за один квартал ?

8. angal

angal Well-Known Member

Законослухняний - 200 грн/міс. Тільки таких, подібно, менше 10-ти відсотків. Решта не є ані підприємцями, ані найманими працівниками. І не сплачують ніяких податків, адже в легальній площині - просто не існують.

200 грн - цілком реальна сума і її платили б без заперечень, якби цей обов'язок стосувався всіх, а не тільки тих, хто згоден добровільно.

При тому відсіялися би випадкові перевізники, тіньові орендарі "на правах рабів", та таксисти "за вимушених обставин", що дало би нормальну завантаженість основній масі професійних надавачів послуг таксі.

• Подобається Подобається x 1
  9. Varvar

Varvar Well-Known Member

то є дуже погано, і навіть не тому що не наповнюється бюджет, а тому, що частина суспільства схвалює таку поведінку "малих" бізнесменів, незалежно від сфери зайнятості
    імхо, вона навіть замала, таку суму податку з доходу фіз.осіб платить людина із зарплати ~ 1300 грн., таксисти напевно не до таких відносяться, та й в принципі не може відноситись той, хто хоче себе називати підприємцем, навіть дуууже маленьким. крім того із з/п найманого працівника сплачуються різні утримання у фонди + нарахування на з/п, які сплачує роботодавець.
    імхо, ставка єдиного податку має бути не меншою, ніж податки та утримання (нехай без нарахувань), які сплачуються із середньої з/п у промисловості.

Повторюсь, що Вашу позицію щодо необхідності "детінізації" бізнесу підтримую повністю.

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

а може відрахування там могли би бути меншими?..

11. Varvar

Varvar Well-Known Member

які наприклад ?

12. hrobak

hrobak Well-Known Member

хм. не знаю, що саме відраховують мені з зарплати, але чула від багатьох, що через ті відрахування підприємствам невигідно платити працівникам високі зарплати (читай - високі офіційні зарплати). от ті відрахування я мала на увазі.

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

14. yamakasivip

yamakasivip миється в бані

вантажне таксі по Львову, треба перевезти шафу, підкажіть бо інтернет морозиться

15. sani

sani Well-Known Member

я дзвонив в любе і просив буса, казав розміри... і перевозив все що треба

16. Полковник

Полковник миється в бані

Панове, на сегодняшний день данная информация актуальна?
    Дякую.

17. Rodionochka

Rodionochka Member

Може хтось в курсі чи можна здати своє авто для роботи на таксі? Які нюанси? Хтось таке вже робив?

а де твій аватар? :)