Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Turkul

Turkul Well-Known Member

Причем здесь одно к другому...это другой вопрос...

Вы мне посоветовали не гордиться памятью/сделаным и т.д. того, чего не было при мне...
    Я же вам советую не порицать то, чего не было при вас...

А в противоречие противоречий вы играйте с кем то другим. Должна быть логика в действиях.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Той таваріщ щасливий, що не жив в ті часи як комусь ніс втирали. Ніс то втирали, а хліба нормального не було, кругом злидні, одягнутися не було в що. Борис може це підтвердити. Хіба що в Києві була інша ситуація ніж в Львові. А я ще до цих пір памятаю "гороховий хліб".

3. Turkul

Turkul Well-Known Member

Это по-вашему помилки, по-моему нет...

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Де я не виконав власних порад?

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Я Вам радив хвалитися своїми досягненнями...

• Подобається Подобається x 2
  5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Не нужно вот только...вы для начала не мешайте все в одну кучу...по-отдельности.
    Я лично в те времена не жил, конечно, но не один в этом мире...тоже есть бабушки дедушки и т.д. и тоже ногое рассказывали...

Да и сам я при совке уже был в многодетной семье...и не жалуюсь, как некоторые на те времена...мать с отцом, которым сегодня уже за 50 не жалуются, потому как никому легко не бывает...в любой точке замного шара.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Файно сказано.

7. Turkul

Turkul Well-Known Member

В общем понятно.
    Я пас.
    Больше по этому вопросу разговаривать не хочу.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А я очереди за белыми булочками в 64-м...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А Я в черзі за молоком в 82-му

• Подобається Подобається x 1
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Turkul
    Ну самі подумайте - якого біса я повинен радіти "ракетно-бомбовим" успіхам Совка?
    Затягування холодної війни, низький рівень життя населення, ненависть усього цивілізованого світу.
    Якби Совок сконав у 60-70-х - жили би як нормальні люди.

• Подобається Подобається x 3
  11. Turkul

Turkul Well-Known Member

Господа, ищите других собеседников по этим вопросам...:bye2:

Я лучше о приятном...великолепная композиция/фильм естесственно...:dance2::good:
    Звенит январская вьюга

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чомусь тільки комедії і хотілось дивитись. І ті чудом вижили. Як би не випадок. А скільки їх прикрили?...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ексклюзивне запитання для Turkul:

То Короленка спеціально в Сибір засилали - на навчання?
    Так в нас будували ракетобудування? Чи може кібернетика не була капіталістичною бздурою. Ви знаєте скільки Союз заплатив, щоб послати людину в космос? І головне чим заплатив?
    Думаю совок би і трупа в космос відправив - лиш би бути першим.
    Усьо для побєди!... (Невідомо над чим...)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А такі назви Вам ні про що не говорять : "Циклон", "Маяк", "Зеніт"? Більш НАШОГО-шіго важко знайти... Чи Ви про мопед "Верховину-3"... Теж наш і теж корисний...

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

А тут не "думати" треба, а цифри рахувати...
    Спробуємо?

СССР:
    Валентин Васильевич Бондаренко (СССР) — член первого отряда космонавтов СССР (погиб при пожаре в барокамере в атмосфере чистого кислорода, за 20 дней до полёта Гагарина).
    Владимир Михайлович Комаров (СССР) — «Союз-1» (разбился при возвращении на Землю из-за отказа парашютной системы).
    Георгий Тимофеевич Добровольский, Виктор Иванович Пацаев, Владислав Николаевич Волков (все СССР) — «Союз-11» (погибли при возвращении на Землю, из-за отказа воздушного клапана в спускаемом аппарате).
    Разом скільки?

І в США:

Вирджил Гриссом, Эдвард Уайт, Роджер Чаффи (все США) — «Аполлон-1» (погибли на Земле при несчастном случае, аналогичном гибели Бондаренко — пожар в атмосфере чистого кислорода).
    Майкл Смит, Френсис Скоби, Рональд МакНейр, Эллисон Онизука, Криста МакОлиф, Грегори Джервис, Юдит Резник (все США) — «Челленджер» (взрыв корабля при старте из-за прогара стенки твердотопливного ускорителя).
    Рик Хасбанд, Уильям МакКул, Майкл Андерсон, Лорел Кларк, Дэвид Браун (США), Калпана Чавла (гражданка США, родилась в Индии), Илан Рамон (Израиль), — «Колумбия» (погибли при разрушении корабля в верхних слоях атмосферы из-за повреждения обшивки куском термоизоляционного покрытия).
    Ещё один астронавт НАСА Майкл Адамс погиб при испытаниях ракетного самолёта «X-15».

Скільки разом?

Ой, пробачте... Я ще забув трьох російських собак N. Пчелка і Мушка. Нажаль історія не донесла ім"я першої загинувшої...

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Юрія Гагаріна чого не рахуєте?

16. VasMT

Ю.Гагарін загинув як пілот літака, а не як космонавт.

17. Gron

Gron тафгай

А що рахувати?
    В військовому, тобто ракетному супутниковому плані, США на років 50-70 попереду всього світу, хоч зараз завдяки кількості супутників, ракет високоточних на нульовий варіант погодяться, в освоєнні далекого космосу, теж назавжди відірвалися, в мирному житті всі досягненя на людей працюють, звязок, тб, навігація, а раша щоки і досі надуває, згадуя події 50-річної давнини.
    Був перший космонавт та супутник від радянських, був, ну і допомогло це їм (мені, Петрову, Аширбекову, Вартаняну...)?

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

Якщо згадувати загиблих в барокамері то чого не сказати про аварію на площадці коли загинуло більше сотні з генералом Неделіним

19. VasMT

Грон! Не пересмикуйте... Я не заявляю, що російський космос самий передовий. Свято запостив про трупи в космосі. Я навів цифри. А людські життя чогось та варті, нє? І те, що Росія не загубила жодного космонавта з 1971-го року - показник, нє?

20. Gron

Gron тафгай

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)