Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Були "прикрі" винятки. Ось інформація, яка офіційно ніде не світилася: спальний район Оболонь (Київ) бів за проектом розрахований на 600 тисяч мешканців. Квартири отримали 200 тис. киян, що стояли у чергах по 15 і більше років.
    Цікаво, хто ж увійшов до решти - 400 тисяч?
    Правильно, оті самі будівельники!
    Буквально зі швидкісью полонених німців: "стільки-то збудуєш - нах фатерлянд", а цим - квартирку.

Рагульський колорит району й досі шокує.
    "Анжельочкоооо! Ходи додому - Герман обісрався!" (це саме про Оболонь).

• Подобається Подобається x 3
  2. Turkul

Turkul Well-Known Member

Мне полистать ваши посты в отношении СССР...что посеешь, то и пожнешь, уж извините. А трактовать может каждый для себя по-своему - нужно помнить/гордиться/брать пример...
    Это мне не нужно рассказывать...не ко мне.

...
    Далее по теме: замечательные кадры великого события - СОВЕТСКИЙ человек впервые в истории человечества вышел в открытый космос.

Выход в космос А.Леонова
    Шаг во вселенную - А.Леонов

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

Суперпесенка из прошлого...для настоящих, самых красивых и лучших в мире советских девушек.
    ВИА "Красные маки" - Первая любовь

Останнє редагування: 25 тра 2010
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А так это Вы мне лично "нос утёрли"...
    Так тут ещё кроме Вас люди читают. Если заметили я "вы" с маленькой буквы писал.

Ну и Вы посмотрите то, что во время не посмотрели советские люди с китайскми...
    http://www.youtube.com/watch?v=RMINSD7MmT4&feature=fvw

4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Тогда не вам стоило бы делать мне замечание!? Логично?
    Я написал как есть, и не в самых черных помыслах - как вы того хотите...

А это как то относится к теме вопроса?
    Хорошо. Пусть. Я искренне рад.:)

...
    Музыка по погоде...:good:
    София Ротару - Весна что свела нас с ума

• Подобається Подобається x 2
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви так привикли ніс витирати? По совку?
    До речі про Гагаріна.
    Що там корисного НАШОГО в космосі літає?

• Подобається Подобається x 1
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Если бы в советских школах преподавали логику, как это, например, делали в царских гимназиях, то у Вас было бы о ней другое представление.
    Я понял: когда Вы пишете "утерли всем нос" это следует понимать как помню, горжусь, беру пример...

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, а мерикоси першими вкапалися на місяці. І що з того?
    Зате французи спокійно запускали свої ракети.
    Німці дивляться телебачення нового покоління вже давно.
    А на території колишнього серисери не можуть вийти з телеформату гіршого за VGA.

8. Turkul

Turkul Well-Known Member

Так вы поинтересуйтесь.
    А "нашого" это как понимать...СССР уже нет, ОС "Мир" (если брать примеры в широких рамках) тоже ушла в небытие, так сказать...покоится в водах Тихого океана.
    Во-первых, я сказал неправду?
    Второе - это не грубо, это в рамках номативной лексики, цензурно - и по смыслу..."да, я горжусь тем событием"...
    ...а сказал в такой форме - все просто, в этой теме противники СССР, в т.ч. и вы как то иначе отзываетесь о том, что было?! А к сторонникам это не относится. Все очень просто на самом деле...
    Езжайте зарубеж и будет вам счастье:)...зачем кого-то переубеждать в чем-то, если это приносит только недовольство?!

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я би поїхав з усією Україною, тільки союз її ніяк не відпускає. ;)

Про гордість треба говорити свою, а не своїх батьків - тоді буде Вам щастя.
    То що там бороздить простори - я в міру цікавився. То супутник старий військовий зійде з орбіти, то американка ключі загубить, то в супутника батарейки сядуть... Бардак, як при союзі. І в американців теж. Але вони стратегічні речі зробили, а союз тільки м'язами пограв.
    Прогноз погоди знаєте чому завжди був невірний - секретна інформація (відсутня інформація)

10. Boris_Kiev

Щодо космосу...
    І совок, і Штати використовували напрацювання німецьких інженерів з команди Вернера фон Брауна.
    І кричати з приводу першості совка на півкроку - некоректно.
    В совку (1) "люди-мусор", (2) - "Даешь к красной дате!"

Мій друг якийсь час працював в.о. директора музею аерокосмічної техніки, прамо в павільйоні організував святкування свого ювілею. Там були кілька гостей, які працювали в "Звездном городке".
    Подивився я на перші "Востоки"... Це жах! Автоматика на декадно-крокових комутаторах ("цифра") і на мотор-потерціометрах ("аналог"). Я би сусідського пса не посадив на такий апарат, пожалів би. То просто неймовірний бонус фортуни, що деякі апарати поверталися на Землю.
    Зате - "Ура - Перші (на кілька місяців)!"

Совок не спромігся вивести жоден супутник на нормальну геостаціонарну орбіту. Усі хитаються, з"їжджають. На початку 2000-х років підприємливі ізраїльтяни перекупили частотний ресурс більшості совкових супутників зв"язку і продавали дешево як "негарантований сервіс".

11. Turkul

Turkul Well-Known Member

Может мне еще и от батькив отречься для полного счастья?!
    И вобще ваш этот пост - это че то непонятное и несуразное...уж извините, малограмотный.

...
    Лучше Гимн послушаю...
    Государственный гимн СССР

12. Boris_Kiev

- Со-вєт-ську де-ле-гацію в Ка-бу-лі зу-стрі-ли на-ціо-наль-ним гім-нОм! От, доїздились!

13. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вы ерунду хоть не говорите...

В начале 60-х о какой досконалости может идти речь...Восток 1 - поднял Ю.Гагарина...вошел в историю как первый космический аппарат, поднявший человека на околоземную орбиту...
    И напомню, первый искусственный спутник Земли, был запущен на орбиту в СССР 4 октября 1957 года. И т.д.

Или вы сравниваете то, что было с днем сегодняшним...это откровенно глупо или от присутствия большого ума - больше вариантов нет!

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Про що там нерушиме співали - про гнобленя народів?

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніхто з нас не безгрішний. Робіть, як вчив хитрий льоня.

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

Боже борони. А від союзу варто... Чи Ви йому присягяли?

17. Turkul

Turkul Well-Known Member

По-моему вы здесь, в этой теме, написали первый пост раньше меня...
    Может вам все-таки сначала нУжно самомУ выполнть свои советы, прежде чем рекомендовать что-то другим!
    ...и не стоит осуждать то, что делали/сделали ваши и все остальные отцы и деды/прадеды!!!

18. Boris_Kiev

Ви працювали в "Звездном" (не кінотеатрі "Зоряний" в Києві, а тому самому)? Чи на Байконурі?
    Я звик вірити фахівцям з місць, а не піарщикам на форумах.
    (плюс 19 років роботи на ТВ: Вам схарчовували "Віскас", а я бачив живих мишей). :)

Поставте фонограму гімна космонавтів (Заправлены в планшеты...). Вас на дивувало, чому з 74 р цей гімн раптом став "безсловесним"? Можу розповісти: Автор віршів - Володимир Войнович (той, що Чонкіна написав) потрапив під прес системи і змушений був емігрувати.
    Отака совкова дійсність. :)

19. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вы бы тогда поставили гимн УССР - по теме было бы!
    Хотя я собственно не против и теперешнего, хотите потешить себя - ради бога, я не против...

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Представте себе меня не профессионально и отдаленно, но связывает с НПО "Энергия", например...
    И с В.Джанебековым (думаю, вы знаете кто это такой) в одной компании довелось побывать, да плакатик был где-то им подписаный. Да и еще собственно есть моменты и личности...

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я свої погляди відстоював ще зі школи. За що мене не дуже гладили. Проте свої погляди я відстояв і шановним прийшлося змиритися з тим, що я буду говорити по українськи на уроках.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Хто не вчиться на історії - вчиться на своїх помилках.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)