Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ну на кой хрен мне Ваши ссылки?????:haha::haha::haha:
    Я жил в те времена и видел все на собственные очи!!!:)))
    А Вы мне ссылки.....:haha:

• Подобається Подобається x 5
  2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Ну тогда все ясно,вам видать бесполезно что либо доказывать-у вас Павлик Морозов со звездой-на лбу нарисован!;):haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Фи....а у Вас этот знак:$ ?

• Подобається Подобається x 3
  4. NikolayLW

Ошиблись,мне как то сине-желтый больше для души лежит!;)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Найшов в одному блозі....

• Подобається Подобається x 2
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Ромку але сталося те що якраз совки перемогли на виборах,і буде тепер у нас совкова Україна, чи то пак Украина.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це не совки. Це взагалі не люди, а рептилії. Варани, саламандри, крокодили. Чекати від них людських вчинків - не раджу.
    Одне тішить - їхньому маргінальному електорату стане гірше у першу чергу. Не морально (як нам), а фізично. Може тоді "на рефлексах" маргінес зрозуміє, куди "вступив".

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Важко щось придумати, щоб було добре всім. Одне ясно - тре робити свою пропаганду. Правда не перемогла, - пора починати вдаватися до надправди.

9. Romko

Вони давно перемогли...в 1917-му...до нас прийшли в 39-му...
    Просто тепер скинули маску...

• Подобається Подобається x 6
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

І я чомусь так думаю.Звоню вчора в Харків до друга,він у мене російськомовний.Каже вперше в житті був на параді до Дня Перемоги.Дістав масу задоволення,торкнуло за душу,були ветерани,і всі люди і обласна влада,так гарно все зробила.так гарно поздоровила ветеранів.Хочеться жити.Дурні американці(це все його слова) ввійшли в кризу,а у нас є такий шанс,без косооких(це очевидно про казахів,туркменів і киргизів) об"єднатися між Україною,Росією і Білорусією в Союз слов"янських держав. Я питаю а хто в тім союзі має бути головним? Він каже та не буде головного всі разом.А я кажу а Росія хіба зможе бути не головною?
    Я зрозумів,що як ми далі будемо розмовляти, то зможемо посваритися,чого я не хотів,бо нас поєднюють зовсім другі інтереси.Але згадав свій оптимізм у 2005 році і подумав ..... думкою багатіє,так і я був тоді,так і він є тепер.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

На жаль, в Україні занадто багато електорату похилого віку, що згадують про свої молоді роки в совку.

Тоді їм говорили, що треба робити, як треба робити, вони беззаперечно підкорялися команді зверху. По дорозі "команди зверху", а не вільної думки і демократії, вже далеко пішла путінська Росія. І, мабуть, електорат совкового часу і в Україні буде задоволений імперіалістичним варіантом подій.

Але як в перспективі жити в цій країні теперішньої молоді? ... :sad:

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И поэтому Моисей водил евреев по пустыне 40 лет , чтобы они забыли, как им жилось хорошо в Египте

13. Romko

Янукович то виправить....

14. Boris_Kiev

Аналогічно - у травні 2005 мене привітала з ДН родичка з Росії. Тоді вона ліпнула - "куди це ви віддаляєтеся від православної Росії ?". Ну я їй тоді вправив мізки й нагадав, що телефон винайшли Белл та Едісон, не кажучи вже про комп та Інет.

Цього року вона, здається, зрозуміла, ЩО в нас відбулося і запитала "а чи не боюся я говорити про українські новини вголос - "мабуть українські телефони ТЕЖ прослуховуються".

Пройшло 5 років, здається, на 5 звивин в деяких росіян побільшало. :)
    (Родичка - лікарка в системі МВС РФ. "Чему там болеть - ну кость, кость!" - вона це знає не з чужих слів!).

15. NikolayLW

smeet вот после этого объединения к нам и поедет в первую очередь вся шваль которая ни где не нужна-уголовники,бездельники и остальная нечисть и опять начнется союз,где Украине будет принадлежать роль младшего брата,а на самом деле шавки кремлевской-принеси подай убери пошел на ...!:sad:

16. Romko

Щось нагадалось,як,за совка ходила отака бувальщина. Сересер постійно,у всіх ЗМІ трубів про жахливі прітєснєнія чорношкірих в Гамериці і ущємлєніях їх прав на загнигючому Заході,в світі капіталістів-експлуататорів .Подейкують,жи Рейган(старший) зробив Брєжнєву пропозицію.Мовляв,в США мешкає 40мільйонів негрів.Забирайте всіх. Ми їх забезпечим фінансовою допомогою,побудуєм для них інфраструктуру і теде і тепе. Тільки забирайте...Брєжнєв заткався...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Этот вопрос очень просто решается.
    Мировой опыт имеется - прыхильныкив данного опыта на ЛФ предостаточно:

18. Romko

Та нє,Полковнику,обійдуться... Янукович фсьо оформіт в луччєм відє... Але,спершу дітей інвалідів надо...ще пару місяців не давати фінансування на ліки - повиздихають... А,потім і за пенсіонерів візьмуться...їм теж ліки потрібні...та й жерти хочуть... О..."Побівахом однім махом"...І будєт "широка страна моя родная,гдє так вольно дишит"..."люді" ...О,по такому радостному случаю,певно ще єдно праздвоніє закатять,нє?

19. Полковник

Полковник миється в бані

Пани Юля давала?

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

20. Boris_Kiev

Де ж це треба було заснути, щоби прокинутись под stool'ом?
    Сподіваюся, Stool тільки горобців та голубів?

А Ви останню фразу з того мого поста уважно прочитайте !

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)