Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Спасибо , Полковник ! Вы тоже супер. Кстати,передайте Борису , за своё "дупло" он может быть спокоен

• Подобається Подобається x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

За соки може Ви і праві , незнаю...
    А за продукти , то прошу - Лукум. По кругу пише адресу і в кінці номер телефону.

Ця фірма випускає халву також. Продукти продаються в руских і польских магазинах.
    Не знали 11 років , ну то на 12 дізнаєтесь. Вєк жіві- вєк учісь.Бажаю успіху в бізнесі.

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

І сьогодні теж саме... Чи ви думаєте що щось змінилося? Був у російському ЦБ та Думі - ціни у буфеті там теж виглядали ніби я в СРСР потрапив. Здається, що в Україні теж саме. Борисе, чи є у вас знайомі які б вам могли розповісти які ціни тепер?

Тобто справа не у тому, що Суслов дав мало, а у тому, що ніхто не хотів з нього брати грошей.

Ось вам і справжні "Сльози за Совком" :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це зрозуміло, якби до мене в буфет прийшов супер VIP ,на годинку ,теж не взяв би грошей Все одно хто Тайгер Вудс або Піночет.Может ще й табличку б повісив тут був пан N.
    Ось т.з. співробітників правоохоронних у РФ стало набагато більше ніж у 60-70 р. і стукачів теж.
    Антитерористична істерика не краще колишньої антиімперіалістичної на побутовому рівні. У сенсі глобальної безпеки так стало набагато спокійніше ,з приводу ймовірності якщо завтра Війна ("не войнушка").

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Патріку, а лукум - то ласощі зі Сходу. :) І аж ніяк не совкові. Совок їх тільки адаптував від азіатських республік. Та і бачите, що його виробляє в Канаді турецька компанія. Може у вас в Канаді і хто з руских купує, а у мене він сувався на полицях з пів року, поки турки, ті що з Узбекистану зараз понаїхали як біженці, заледво не розкупили.

І халву вони виробляють, правильно. Тої халви є повно і у американських маркетах. Але то не та халва, що у нас була. Наша халва соняшникова, а їхня якась інша. ЇЇ ще може поляки купують, бо вони нашої не їдять.
    О! Ще є в Канаді компанія, що випускає "Тёщин хрен", "Тёщину горчицу", "Аджику". Але то люди з нашої хвилі еміграції, які замутили ту компанію років з 10 назад. А решта всі гроусері, повірте мені, таки везуться всі з республік колишнього Союзу. Де євреї жили, звідти вони і тягнуть. І ще армяни. :)
    А я сказала Вам, що вже хоч Ви не розказуйте анекдотів, бо мене вже дістало, що мусиш доказувати нашим тут людям, що і банки-склянки справді на полицях українські, російські, молдавські, польські,болгарські. Піднімають тебе на сміх, що ти мовляв мені говори, говори, а я знаю, що воно робиться десь в Нью-Йорку в підвалі, а пишеться "Зроблено в Україні". Аж зло бере, що наш народ такий недалекий, що не хоче і не може зрозуміти, що часи холодної війни вже давно минули і що везеться до Америки, чи до тої ж Канади, що кому не лінь. До речі, до Канади ще навіть простіше ввезти. Мій брат займається оптовою торгівлею, то було таке, що якийсь товар Америка не впускала через якусь квоту, чи барвники, то вони легко переадресували то до Канади, а тоді без проблем то ввезли з вашого Ванкувера до Сіетлу.

За геодезію би щось від Вас дізналася, бо я в тому ні бум-бум. :) За продуктові товари з колишнього Союзу в Америці і Канаді можу Вам цілі курси влаштувати, бо я вже на тому зуби з"їла. :)

Дякую. Вам також.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в Україні?

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Питання риторичне?:)
    Хоч у Латвії, Естонії стало спокійніше.

8. серега-очкарик

Цифры в студию , будьте любезны.

9. VasMT

Ні цілком конкретне... У нас кількість пррацівників МВС, служби охорони, ДАЇ, ВВ, ДПА і ПМ, департаменту виконання покарань і їм подібних зменшилась? Збільшилось? І тепер питання для роздумів - ЧОМУ? І ще одне питання - а кількість злочинів ?

10. Gron

Gron тафгай

У мене теж питання.
    Яких саме злочинів?

11. Чупага

Чупага Well-Known Member

2 Тёркин_Василий

Кто и когда придумал в создал ОМОН, СОБР роздал Гаишникам И ППСникам АК? Появилось много дополнительных подразделений наркоконтроль, мигационная служба и прочие буржуйские , советские органы почти не сократили ,состав поменяли. Сокращение было к уровню начала 90 тых.
    Знаете , любой ЧОП обязан сотрудничать с МВД.НКВДуха ни куда не умерла.:)

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Колись один знайомий...був слєдаком...казав...
    - В мене над головою була шафа з папками...так звані "висяки"...
    Якбм вони висипались...мене б вбило...
    А методи..ті ж...совкові...
    Зловлять когось за конкретний злочин...
    І товчуть...намагаючись повішати на нього якомога більше отаких "висяків"...
    В багатьох випадках їм це вдається...

13. VasMT

Та будь-яких: проти державної безпеки, громадської безпеки і моральності, життя і здоров"я особи... Їх там багато (видів, класів і підкласів)..
    І зразу спробую пояснити свої питання:
    - Армія необхідна для захисту від зовнішнього орога... Скорочення ЗСУ пов"язане з відсутністю зовнішньої загрози... (Висновок Американського центру стратегічних досліджень).
    - Національна гвардія (було таке формування) озброєна сила Президента для "вирішення" внутрішніх загострень. Розформоване... Причини очевидні...
    - МНС - назва говорить сама за себе... (Я їхньому забезпеченню заздрю дотепер...)
    - Міліція і пов"язані з нею формування (структура на сайті МВС)- за часи "демократії" постійно збільшується (виняток - коли від них забрали пожежників і підпорядкували МНС)... Їхню кількість можна відслідкувати тільки по підрозділам - відкритих даних нема...
    І повторю питання: ДЛЯ ЧОГО ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ кількість міліцейських формувань і як це пов"язано з кількістю злочинів?

Про СБУ говорити не буду
    "Осторожно! Враг подслушивает!" (с)

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

Повод чому не скорочують ще й у тому що досвідчений у кримінальних справах спец знайде собі службу у супротивника (не йти ж пану майору у двірники при загальньому безробіттю та існуючому рівеню оплати)

15. Gron

Gron тафгай

Незгоден, бо це важливо, хоча гілка про друге, а от в профільній, цікаво булоб розібратись.
    Може Консультант повернувся б, заради такого діла;)

16. VasMT

Ви слабенько знаєте наші внутрішні закони...
    З ЗСУ у МВС і навпаки - ДУЖЖЖЕЕЕ тяжко перейти... На моїй пам"яті тільки двоє... І то не прямий перевід, а звільнення з ЗСУ і призив в МВС...
    Я зрозумів про що Ви думаєте... всякі ВБОЗи І ВБНОНи це одне, а управління ветеринарної міліції інше...

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Хіба МВС і ЗУC супротивники, най конкуренти.
    У РФ можуть завербувати в банду (НВФ) до речі мене і в Україні вербували (спрубували).

18. серега-очкарик

Если мне не изменяет память , то Горбачёв
    Там же , думаю , найдёте и остальные даты

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Да ,так я сравниваю с СССР образца 60 -70 когда в кобуре нормальные менты спокойно закуску носили.

20. серега-очкарик

И что ? Меньше преступлений было ? Сомневаюсь...Что-то смутно вспоминается история , как насмерть забили в вытрезвителе ветерана,которому только что вручили Звезду Героя Советского Союза. Если не изменяет память , то это случилось в районе 72-73-го года. Где-то на Львовщине
    Странно,обычно норовят с 1913-м сравнивать;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)