Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

странно, что при нашей "трудолюбивости" лучше не становится, а ленивым московитам хватает энергии еще и козни противоукраинские строить (из подчерпнутого тута;)) )

это очередной выверт "свидомистов" уже и до ветеранов добрались, нарисовать образ "свидомиста", с вышиванкой, немецкой каской, МП-40 и надписью "Маде ин забугра ????"

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А "бугор" для вас - хутір Михайлівський?

3. artobstrel

не Чикага, Сьетл, тобто ... я так понял по каске и МП-40 возражений нет? :)))

4. levandivka

Ви, головне, рисуйте!
    Оно у вас краще виходить, ніж жартувати на ЛФ.

5. По-перше, далеко не всі ветерани є запеклими комуністами.
    По-друге, багато таких комуністів поробили собі липові посвідчення ветеранів.
    По-третє, на карикатурі поняття "ветеран" є образним, мається на увазі старий комуніст-фанатик, не обов'язково ветеран війни.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Это кто такие?
    Они откуда-то прилетели в СССР, а потом на Украину?
    Они были коммунистами, но не были Ветеранами Войны или Труда????
    Вы сначало что делаете?
    Я привык подумать, а потом уже написать.
    А как с ЭТИМ у Вас в Киеве?

Думаю, что у Вас это крассно получиться.
    Тем более столько натурщиков вокруг!

Останнє редагування модератором: 5 тра 2009
  7. Могли і не бути. А що тут такого? Обов'язково мають бути ветеранами? Справжніх ветеранів уже майже не лишилося.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну пана Полковника в вишиванці необхідно увіковічити. Але не впевнений що йому німецька каска і МП-40 сподобаються. Хоч ніби і не заперечують. )

• Подобається Подобається x 2
  9. terrible

terrible Well-Known Member

у Вас сьогодні гарний настрій? так і сієте жартами :good:

10. Яро

Яро Well-Known Member

Ось-ось, і я про те - аби горіла хата у сусіда, але золотом приростали тєрєма в Кремлі...

Я не скажу, що українці зараз надто працьовиті, але від московитів - то набагато. Сам добре знаю. Але на рівень життя далеко не лише працьовитість впливає...
    Тепер по темі (бо начальник вже насупився): я думаю, що за Совком страждають більше в Московії тому, що там не можуть склеїти зараз якусь, хоч поганеньку національну ідею на майбутнє. Тому й Компартія там така сильна... І ця істерика, як десь який пам'ятник кудись перенесуть...

Останнє редагування модератором: 6 тра 2009
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Чомусь більшисть людей впевнена у тому, що ідея є... Путін та його план, сильна та велика Росія... Олімпстрой, Газпром, ВСТО, нацпроекти...

Ви коли в Росії були якщо були взагалі?

12. Яро

Яро Well-Known Member

Коли чесно, то був давненько. Але хіба то щось міняє? Емануїл Кант далі Кенігсберга в житті не бував. То й що?
    Те, що ви пишете - то мішура і на націдею й на відсоток не тягне (такої як була за царя чи за Совітів). Особливо ви мене Газпромом повеселили - ідея: сировинно-енергетичний придаток Заходу і Китаю:)

13. borkhes

Вопросов больше не имею. :pardon:

14. Умная

Умная миється в бані

Экономика Украины накрылась медным тазом: медицины нет,образование платное,фабрики и заводы стоят,кругом одна безработица и нищета.

От этого не то что плакать за совком, а рыдать многим хочется.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Умная"...
    Люди, а поставте хто-небудь веб-камеру "Умній". Мікрохвона навіть не треба, все й так знаємо.

16. levandivka

Та ж пише, що ніщєта. Певно, на діалапі задарма.ком, не зможе подивитися, як люди живуть... :sad:

17. borkhes

Это не идея, а прибыльное предприятие - энергетическая компания обладающая огромными запасами.
    Идея - это сильная Россия и проекты, что идут сиё пока подтверждают. Конечно есть к чему стремиться, но меня радует хотя бы то, что помимо воровства ещё что-то строят.

18. artobstrel

категорично не согласен, идея у них есть и развивают ее активно ... и в отличии от нас не рвутся на части, это в Украине идеи на мой взгляд нет, а в России есть, хорошая она или плохая - не знаю ....
    создается такое впечатление по СМИ и т.д. я согласен с Шевчуком что дурной патриотизм легко перерастет в шовинизм и т.д. а как на самом деле Вы нам и раскажите ...

у нас тоже строят!!!!!!!!!!! особенно развито памятнико-кресто строительство ....

Останнє редагування модератором: 25 тра 2009
  19. Умная

Умная миється в бані

Лучше поставить веб камеру на зап.Украине ,там где люди , что бы не умереть с голоду вырубают километрами реликтовые леса и сдают их за копейки.
    Или где нибудь в Европе где люди с высшим образованием подтирают зад европейским пенсионерам.

Есть на что посмотреть в незалежной Украине.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Звідки [откуда] Ви, "Умная" ?
    Ваші штампи настільки "невумні", що навіть не потребують коментарів.

Ось Вам тест на кмітливіть [сообразительность]:

Напишіть на паркані [заборе] слово з трьох літер [букв]:
    Перша літера - як друга літера у слові "ухо",
    друга літера - як перша літера у слові "ухо"
    а третя літера - як остання літера у слові ...

Цей крик душі прочитає набагато більше людей, ніж тут на ЛФ.

Ллєте сльози за совком ? При совку кайфували, а зараз надоїдаєте ?
    Ну що ж, природний відбір!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)