Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ну, Муравьедъ, не сподівався я з нього...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У цьому також РФ винна? :)) Люстерко дати?
    Що ви як жінка! Можу, не можу, можу, не можу... Можете чи ні? Сказали "А", говорить "Б" будь ласка.

• Подобається Подобається x 1
  3. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

специально для вас. Валовые данные взяты с сайта Госкомитета по статистике и Министерства аграрной политики. Цифры за 2007 г. При расчете на душу населения взято 46 млн. человек.

1991 рик отседова, у Вас шановни борцы з совком :))):))):)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Помню, помню листовочку. Знали на что народ купить.

• Подобається Подобається x 3
  5. консультант

Мені приємно, що Муравьедъ реабілітував себе.:)

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Тільки американці нас сестрами навряд чи визнають...

7. Муравьедъ

Звеняйте но по салу у меня статистики нет... стратегический продукт! Секретна информация!
    :pardon: :)))
    Недавно у Шустера правда проговорились, шо после получения транша от МВФ (осенью 2008) импорт сала из Польши увеличелся в 1000 (тысячу) раз!!!
    Деньги берём в долг и проедаем...Получается шо Польша свои экономические проблемы решает за счёт Украины сплавляя свои товары в обмен на политическую поддержку... НО зато пусть маскали плачут от зависти.
    :pardon:

8. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ну агіток різних не читаю, а дані всі по статистиці можна побачити на офіційному сайті, який ж Ви і привели, от тільки чомусь цифри там і Ваші не співпадають. Ми шо, різні сайти бачимо чи як?))) Ну то тримайте скріншоти

то як? раніше імпортували аж певні 2 кг, а тепер аж цілих дві тони?)))) чи знов цифрами кидаєтесь аби-як?

Останнє редагування модератором: 20 лют 2009
  9. Муравьедъ

Ну не смешите...
    В агитке указанно цукру меньше в 6 раз, чем вы посчитали на 1991год.
    :pardon::))):)))
    Считайте уважнийше...
    :)))

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може мовні версії різняцця? :nea:

11. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

Ви дійсно української не знаєте чи так, придурюєтесь?
    не писав про цукор, бо на сайті держстатистики є вирощення ЦУКРОВОГО БУРЯКА, а не виробництво цукру, отож і порахував... Ви ж далі вперто спираєтесь на агітку і більш нічого не хочете бачити. Зауважив, що Ви так робите у всіх темах, кидаєте якусь інфу (таку, яку не зразу можна перевірити), народ збурюєте, а потім при наданні Вам конкретних аргументів відразу "з'їжджаєте з теми". То у Вас стиль такий чи як?
    P.S. Ви хоч скріни подивились?

12. Муравьедъ

Помогать в расчётах вам не буду... обратитесь за помощью к специалистам.:nea:

13. консультант

Де Ви такі цифри берете, га??? Я більш ніж впевнений, що це дуті цифри, тому що все життя живу в сільській місцевості і краще від Вас бачу, що твориться. Ті цифри, що Ви наводите, означають потішити самого себе, а на самому ділі можна тільки лапу сати, не рахуючи зернових. Подивитись, які цифри будуть цього року.
    Від приватного сектору вже ніхто не приймає цукрових буряків. Недалеко від мене працював Ходорівський цукровий завод, цукор якого славився на весь Союз та Європу. Тепер там все зруйнували вщент, обладнання порізали і здали на металолом, почали розбирати заводські приміщення. Багато тваринницьких ферм зруйновано, худобу вирізано, а якщо є, то мізер порівняно з тим, що було. Кожен намагається урвати поки має нагоду, ніхто ні про що не хоче дбати, лише кожен для себе. Я не плачу за совком, але нафіга мені така система, яка є зараз. Тому на виборах ні за одного модака не проголосую, хто був в попередньому скликанні.
    Буде новий - підтримаю, не буде - всіх викреслю.

Останнє редагування: 20 лют 2009
  14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Считаем уважнийше...

По даним статистичним Министерства Економіки (Ministerstwa Gospodarki) РП, річний експорт Польщі (2008) естимується на основі листопада на вартість 114 млд EUR.
    З того, експорт до України виходить біля 4,8 %, тобто 5,5 млд.

Загальносвітовийи річний експорт з Польщі уісх жирів рослинних і тварінних + оліїв сумується десь на 250 млн EUR.
    Навіть якщо б Україна взяля половину з того (а не берє, бо більшість йде до країн ЄС), і тільки яко сало, :crazy:
    то можемо досягнути мабуть....0,08 % вартості цілого польського експорту.

Wooow! Big deal! :haha:

• Подобається Подобається x 4
  15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знакомая позиция. При помощи ТАКих агиток вбивали народу в головы - "нас объедают москали", а теперь отбрыкиваются от них, как черт от ладана....Ложью свет пройдешь - да назад не вернешся...

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось у совкові часи (75-й рік) опинився у Тульській та сусідній губерніях - там взагалі не було м"ясних магазинів та відділів.
    Місцевий "бренд" називався "ЖИРЫ - СЫРЫ" (як для українського вуха - то звучить двозначно).
    Запитали по приколу про м"ясо/калбасу - почули "Какое мясо! Всё хахлам атдаём, а им всё мало!" Повторюю - 1975-й рік.

17. Муравьедъ

У друга в Черкасах родственники делали более чем хороший бизнес на мясе... Но в 90-х "Свиньи кончились..." :)):)):)) и зарабатывает сейчас на жизнь халтурой. :cry:

18. Usmishka

Хто хоче то все свиней знайде.
    Сою вирощує???

19. Муравьедъ

Не смешите... говорили бы уж лучше Рапс вирощує...:))):))):)))
    Сторожем пашет и тд. :cry:

20. Usmishka

Вперше чую щоб підприємець працював сторожем і тд довгий час після обвалу бізнесу, ту жилку не прикрутиш, такі люди на когось робити просто не можуть, певно той бізнес зі свиньми -то було не його, тобто вашого товариша

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)