Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ну ви ж розумний чоловік. Не можна одразу з феодальної держави отак побудувати цивілізовану ринкову економіку. Це неможливо!!!!! Треба пройти етапи первинного накопичення капіталу, дикого капіталізму, його поступову еволюцію до розвиненого....то що

Зрозумійте це. Жінка не може народити, не завагітнів, не можна стати інженером, не навчившись писати та читати.

Не можно накрити будину дахом, не побудував стіни

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Скажіть, а що сьогодні поліпшилося? Мені цікаво що змінилося для тих хто живе в комуналках сьогодні. У РФ сьогодні отримати квартиру (не купити) – це фантастика. Тобто колись була черга, довга величезна черга, а сьогодні й її вже немає. Хіба це поліпшення?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Всі люди мріють, крім божевільних. :)))

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Народна мудрість:
    "Дурень думкою багатіє!".

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

угу...
    Паньський собака попісяли...
    Всєм встать..
    І шапки долой...:bad:

• Подобається Подобається x 5
  6. OrangeSpring

Скажіть чому попит на квартири високий?
    Тоді майже не було шансу дійсно купити квартиру. А зараз млої знайомі, що 5 років тому і не мріяли виїхати колись зі своєї комуналки, живуть у 2 кімнатній квартирі 72 квадратних метри (жилої майже 45)...

7. borkhes

Це різні терорі. Терор у 1918 році був як з боку білих так з боку червоних. Це була війна. Терор після смерті Ленина - це зовсім інша справа.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я Вам скажу більше... Отримати (не купити квартиру) на Заході - це взагалі неприпустима фантастика. Люди повинні заробляти достатньо грошей щоб купити будинок чи квартиру, як практикується в усьому цивілізованому світі.
    Ось собі вдумайтесь... отримати квартиру... Це від кого. хто такий багатий? Лужков? Абрамович? Це вони будують за свій рахунок?
    Чи це за ваші гроші - гроші платників податків. Виходить - Ви заробляєте гроші, а квартиру "отримує" якийсь дядя Вася. А Ви (як часто бувало) до кінця життя не маєте де жити. Бо бачите, дядя Вася якийсь патомствєний рабочій чи вєтєран партіі. Чи просто знає кому підплатити...

• Подобається Подобається x 4
  9. borkhes

Якщо були гроші то й тоді можна було всё влаштувати. Я же зараз маю на увазі тих, кому ї сьогодні не вистачає грошей на нову квартиру. Хіба для них щось поліпшилося?

10. kertis

kertis миється в бані

Он жеж вечно жив мать его... А мумиё его, по прежнему сомнительно украшает красную площадь в Москве.

• Подобається Подобається x 8
  11. OrangeSpring

1) Хто цю вфйну розв'язав?
    Почитайте Ленына, який за ради щастя 10 выдсотків, був готов вбити решту - 90 відсотків. Це його ідеолгія породила класовий расизм.
    2)не було б Леніна, не було б Сталіна. Це ж класика революцій. Сталін - це продукт ленінізму

• Подобається Подобається x 6
  12. OrangeSpring

Яку квартиру?

Змінилося... Більше можливостей ці гроші заробити :)
    Але згодна - ще недостатньо
    Алеж ми досі на переходному етапі

Крім того, не було б цих проблем,якщо в радянська система не існувала понад 70 років

13. Pedro

Так, це мені нагадує жарт. Лікар питає родичів померлого - а чи він потів перед смертю? Ті кажуть, так, дуже потів. Лікар - а це дуже добре, це дуже добре...
    Людям була ду-у-же велика різниця - коли їх мордували до а чи після смерті лєніна.

• Подобається Подобається x 4
  14. borkhes

Ми вже майже 20 років живемо без СРСР. Я так розумію, що СРСР буде завжди винен.

• Подобається Подобається x 2
  15. Максим

Максим Well-Known Member

СССР нема, а система ще є. І її адептів більш, ніж достатньо, навіть на цьому форумі - тих, котрі розказують, як за СССР було добре.

16. borkhes

Людям - ні, але я не згоден, що Ленин повинен у тому що робив Сталін і вважаю що зовсім різні речі - терор у часи громадянської війни та у мирний час. Кожен відповідає за себе.

17. borkhes

Це різні речі, говорити що щось було добре та говорити що все було добре. Розрізняйте будь ласка.

18. OrangeSpring

Ви не зрозуміли. Ця людина розв'язала громадянську війну. В який загинуло в декілька разів більше людей ніж збоку Росії в Першу Світову.

Він розробив теорію класового расизму. Це він розробив теорію знищення класів та диктатури пролетаріату.

Це він запустив механізм репресій. Сталін це продукт того, що зробив Ленін. Почитайте його твори.

19. Pedro

Ви мене випередили. Я теж хотів порадити Борхеса почитати Лєніна. І порахувати, скільки разів він повторює - "растрєлять" чи "к стєнкє"...

• Подобається Подобається x 2
  20. Максим

Максим Well-Known Member

Не так. Говорити, що за СССР всім було добре, і що комусь було добре.

Щодо себе, мені нема що розрізняти - для мене нічого доброго в совку не було.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)