Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Сержант подавал команды, а офицеры под эти команды выполняли строевые приёмы.
    Правильно Вас понял?

2. пан нiхто

пан нiхто Well-Known Member

I в присутностi генерала?

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну это не все его "перлы". Кросы по воскресеньям. Генерал сам принимал в них участие. ( Для справки. Генерал-майор Чечеватов был тогда одним из самых молодых генералов в СССР. Ему тогда было 32 года. Кандидат в мастера спорта. ) К стати про него у меня самые лучшие воспоминания. Высокий, рыжий, стройный. Страшно не любил расхлябаности, особенно среди офицеров. А на кросе кто его обганял, получал увольнительную. За установление рекорда дивизии-отпуск. Мой друг уехал в отпуск сразу после присяги. Он 420 раз выполнил подъем-переворотом. Я поехал в отпуск через 5 месяцев службы. Заняв первое место в дивизии в упражнении по вождению колесных транспортных средств ("вышивал" на БРДМ). Так что генерал наш был еще тот! После он некоторое время командовал Киевским военным округом, дальше не знаю.

Останнє редагування: 14 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Ваш пост ОЧЕНЬ приятно было читать.
    Но Вы так и не ответили на мой вопрс.
    Будьте добры.
    Честь Имею.

5. zet

zet Дуже важлива персона

А что в СССР была только армия? Почему все на строевую съехали?
    Сройотряды тоже было вовсе неплохо, многие весь Союз в них объехали...

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якщо рахувати, що СССР - то було найбезглуздіше утворення в історії світу, то армія (пардон, Полковник, це лише моя думка) - це було найбезглуздіше утворення в СССР.
    Я вдячний Богу, що не дня не бачив того добра, якщо не рахувати веселих годин проведених на військовій кафедрі де ми мали гарний фан.
    Правда перед відїздом до Австралії я мав звання старшого лейтенанта.

7. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вот именно, если считать.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Левандівко!

А чи не перенести цю гілку до "Живого куточка" ?
    І "путіну браво" заодно ?

Давно тут дезинсекції та дератизації не робили.

9. Pedro

До речі, наскільки я зрозумів, аватар з фашистською свастикою є забороненим на форумі.
    Чи це саме не стосується аватара з комуністичною свастикою - серпом і молотом?

10. рівнянин

Вы правильно меня поняли. Только я упустил маленькую деталь. Чечиватов собрал всех начвещей, начпродов, зампотехов, запотылу и т.д. вот с этой кагортой (некоторые с них не то что строевым, а простым шагом еле передвигались) и был этот конфуз. Яне знаю было ли подобное после, но факт есть фактом. А оказался там потому, что наше КПП находилось напротив дивизионного плаца и в тот день я нес там дневальную службу. И мы с дежурным оказались "в нужном месте в нужный час".

Занятие в подразделении "зеленых беретов" США во времена "холодной войны". выступает сержант:
    - В СССР есть войска ВДВ. Так от, на одного ихнего двух наших надо. Есть у них еше морская пехота, на одного ихнего три наших надо!
    А есть у них еще СТРОЙБАТ! Так от! Этим зверям даже оружие не дают!

11. Boris_Kiev

Та то залишки курки без двох голів.
    Птіца щастя завтрашнєго дня!

• Подобається Подобається x 4
  12. Pedro

:lol::lol::lol::lol::lol:

13. рівнянин

Повезло! Я також не хотів би бачити того "добра" що бачив. І не хочу щоб мої нащадки його бачили. Я не в захваті від Радянської армії. Але це було. Це частина мого життя. І так склалося, що найкращі мої друзі армійські, ще з Афгана. Вот такі пироги!

14. Boris_Kiev

Тепер цивільна тема про совок.
    Набридли казармені жарти.

На далекому сході заступником начальника продторгу був старий мудрий єврей.
    Якось перед Новим роком відрядили туди ешелони з мороженими курками. Совєтскиє трудящієся сподівалися на гідну зустріч якогось там "трєтьєго рєшающего" ілі "четвьортого опрєдєляющего".
    Але Природа розпорядилася інакше: на тих беззахисних курочок накинулися совєтські щурі (крьісьі - для тих, хто не знає цього слова). І курочки приїхали із серйлзною "усушкою-утрускою".
    Що робити ? Скандал обласного масштабу!

Мудрий єврей придумав геніальну річ, яка увійшла (звичайно, тільки для вищого ешелону совєтської торгівлі) в історію як "Куриный конструктор". Тобто продаж по частках. Що зараз і практикується.

15. пан нiхто

Ця. як ви кажете, комуністична свастика на прапорi перемоги в Великiй Вiтчизнянi вiйнi. Та на орденах i медалях ветеранiв.

16. рівнянин

О! А всі: НОЖКИ БУША! НОЖКИ БУША!:lol:

17. пан нiхто

О, так ви сподiваєтесь на вiдродження СРСР. :)

18. Pedro

До речі, про військову кафедру (знову зверху перепрошую Полковника)...
    Було таке питання, що то таке - в середині ялинка, а кругом неї дуби?
    Відповідь - це військова кафедра зустрічає Новий рік.

19. Boris_Kiev

пане ніхто, Ви теж "сапог", перепрошую ?

Ну вже блювати хочеться від тутешніх драних пєтухів, які вважають себе яструбами.
    До речі, весь генералітет із пташиними прізвищами закінчив свою кар"єру досить ганебно. Читав про це в пресі.

20. Шурави

Шурави Well-Known Member

А ведь точно подмечено.:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)