Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

треба:
    1. Ідею
    2. Лідера
    3. Великі гроші
    Ні, не можливо зламати систему, чимось покращити, удосконалити для замилювання очей - так.
    Але кардинально змінити існуючий лад, тай свідомість простих людей не вийде.

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Все таки совок це зло, я завжди так рахував, а от вчора вирішив трохи адвокатом попрацювати. Бо якщо всі твердять одне і те ж то ніякої дискусії не буде...
    Вибачайте що ввів вас усіх в оману...
    Хоча було весело...

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

не розповідайте мені про продажність, я це пережив. Але людей не любити за це, та ще й свій нарід, не можна. (Бо творять вони через незнання).
    А я не надіявся, що 2005 року щось зміниться сильно, але не переставав робити все залежне від себе...
    Проте міняється напрям руху - він росто не помітний для тих, хто пливе за течією...
    А кому вони потрібні, як не головам профспілок. Хочете щось змінити - партія - пропозиція - зміна законодавства (див. влади...)
    Ні не совок!!!
    Ми дозволили...
    В польщі було право на землю. приватне право...
    Це тре зробити - "кров з носа"!

Вивезли в Сибір.
    Ні не дозріла. Найстаршому 28 років, хто не жив при совку. Це ще не особистості...

• Подобається Подобається x 2
  3. majolika

majolika Well-Known Member

але ж це ненормальна ситуація, чи не так?

Кому і для чого потрібна влада? Влада - це захист капіталу. Зміна законодавства – теж захист капіталу. Партія – це вкладений капітал, що повинен приносити дивіденди.
    Ну не вірю я у партію «безсеребряників», не вірю у «пропозиції», що продиктовані турботою про людей, а не про власні інтереси.

Не знаю таких партій. Навіть просто людей заможних таких не знаю. Можливо вони і є, але я таких не знаю (

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Станете першою - я вас підтримаю.

5. Ravin

Ravin Well-Known Member

А кармаНы кто проверять будет? Через пол года... типа "своего" парня подкупают и тю...тю... Вот в чем "заслуга" Ющя...- тотальное недоверие...как ком.

6. majolika

никому нельзя верить - а мне можно :)))

7. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Ідеальноі влади нема в жодній краіні, навіть у Канаді, де для людей у порівнянні з Украіною роблять набагато більше. Влада і бізнес скрізь ідуть "нога в ногу". Легальні і нелегальні внески в партійні фонди, потім доступ до державних замовлень "своім" бізнесменам. Взяти хоча б останній скандал з внесками у виборчу кампанію Саркозі. Просто на Украіні все це існує у більш дикій формі, а може у украінців в головах сформувалось ідеалізоване уявлення, що "у нас все не як у людей, а от десь же є (у даному випадку політика) так як має бути". Будь-яка влада робить тільки те, що ій дозволяють виборці. Тому що влада - це найнятий народом менеджер для управління державою. Якщо менеджер поганий, виборці ідуть на вибори і його міняють. А тепер до головного - а чи знає украінський виборець, чого він хоче? Судячи з вибору, який народ робить останні десять років, не знає. Служити якомусь "пану" украінець привчений на протязі кількох століть (Олександр Стражний "Украінський менталітет"), а от побудувати незалежну державу, на жаль, не може. У цьому і проблема. Одні все намагались "лягти" під Захід, інші уже "лягли" під Росію. На цьому фоні навіть політика Лукашенко з усіма його суперечностями виглядає більш системною і цілісною.

8. majolika

є така приказка - краще щороку стригти з вівці вовну, аніж один раз зняти шкуру.
    А нас дійсно в більш дикій формі - не лише шкуру з вівці спустять, так ще й нігті перед цим повиривають ....(

9. - овце? о_О

10. majolika

ну так не себе?

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

я, наприклад, знаю, але жодна влада мені того не пропонує :sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так, Вы или про политиков или про ..., где там выборы? Куча-мала, опять получается.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

По ділах їхніх...

13. - заинтересовали. Кажется, обещано уже всё, что можно и нельзя. Что же они упустили?

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если на ногах ногти, то на руках что рукти?о_О

15. majolika

16. - Они.

- зря оффтопом прикрыли. Ну, пастухом (новым, добрым) Вас, допустим. Именно этого ни одна прежняя власть ещё не предлагала? :)

17. majolika

к сожалению, новый добрый Вождь из меня не получится :)

да ладно, было уже - власть - народу, земля - крестьянам, фабрики - рабочим...

18. - тогда "суровый, но справедливый".

- вот и я говорю, что всё было. Но Вы говорите, что хотите чего-то, чего ни одна власть не предлагала. И не говорите, чего именно. При этом знаете способ сохранить овец и накормить волков, убрав куда-то пастуха, так какой же? :) Нет, если Вы в одиночку справитесь, тогда храните в тайне вплоть до завершения, чтобы надёжнее... :)))

19. majolika

может действительно пора к психоаналитику сходить, выговориться :)))

20. - деньги платить? А форум зачем? :)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)