Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ура!!!
    Я не совок!!!
    Я був у всіх трьох!!!
    З Конкіним і Муравйовою знайомий особисто!!!
    Роман! Брехня!
    Не пригадуєте скільки коштувало "Столове", "Ркацителі", Аліготе", біоміцин, Приморськитй, зося???
    Отож!!! БРЕХНЯ! Щоби ще й рубля платити...

2. Gron

Gron тафгай

З мого віку у будинку де жив з батьками, 5-згинули від наркотиків, 2-є від пиятцтва + наркотики, нас було десь 15 хлопців.
    Анашу в тих місцях де служив, вживало десь відсотків 50, майже відкрито.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Да, ну !!!!! Там куча своих прибамбасов была. Всё ЦК было - сплошной клей "момент".
    Держалось, и не разваливалось от старости, только в склеином виде и несло чушь ...

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Милий Микола! :)

А для Вас буде новим відкриття, що вони спілкуються приблизно з дітьми батьків мого кола?

Знаєте, в моїх дітей такий графік, що вони практично не бувають самі, і в них практично нема часу на те, аби вони втикнули носа в телевізор з нудьги.

А якщо втикнуть - там на них чекає програма, котру вибрала Я.

Я читаю з неповних чотирьох і мої діти також. І бібліотека їхня досить обширна.

А ще в них є смак.

Бути такого не може? Не судіть по собі. :)

Ще раз - Ви покладаєте відповідальність за своїх дітей на державу? То шкода.

Я - ні.

В моїй сім'ї діти виховуються так, як того бажаю я, а не якийсь прем'єр, президент чи генеральний секретар.

5. Gron

Gron тафгай

Прикольно, виходить я теж.
    Бо ще був у Соврємєннику та Малому і МХАті.
    Ще в цирку на Цвєтном:)
    Це мабудь замість Муравьовой та Конкіна можливо врахувати, нє?

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

"Столове" 1,02р, "Ркацителі"-? "Аліготе"-?, біоміцин- 1,2-1,5 Приморськитй-?, зося(золотая осень) 1,25

7. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

УжОс!!!!!:eek:
    Борис вы сегодня в адеквате или как?:scratch_one-s_head:
    Вот мой пост полностью,читайте-
    :crazy:
    Кредиты многие украинцы сейчас брали под залог-ХАТЫ!!!!!;)
    Вот я и сравнил совок и банковские махинации сейчас!!!;)
    Поняли надеюсь!:scratch_one-s_head:

8. VasMT

Романе! А винищення моїх родичів Вашими "родичами", які емоції викликають у Вас особисто?

9. Gron

Gron тафгай

Столове- 0, 8л-1, 10.
    Рк та Алігатор- 0,7л-70 коп.
    Приморський-2,30.
    Зараз, даром би не пив.

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Романе! А винищення моїх родичів Вашими "родичами", які емоції викликають
    у Вас особисто?

Саме паскудне те, що Вам, Боря, багато хто вірить... хоча Ви говорите неправду. Ану спитайте форумців, хто ще бачив, як закопують літери???

• Подобається Подобається x 1
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Були. Тільки в газетах про це не писали. І бомжі були, і побутові вбивства через пиятику. Інформація - від заступника начальника РОВД.

Седуксен - 1 рубль, димедрол - 30 копійок, кофеїн бензоат натрію - 20 копійок, барбітурати - 30-80 копійок.
    З цього робили такі "коктейлі", що мало не здасться.

Ефедрин - краплі для носу - продавався буз рецепту.
    Таблетки від кашлю "Кодтерпін" (кодеїн терпінгідрат) виписував кожний терапевт.

Екстракт спориньї сухий - діставався у будь-якому пологовому будинку. Студент-хімік у шкільній лабораторії міг видобути з нього чистий ЛСД. Коли препарат заборонили, діставали чеські замінники. Там роботи було більше і якість кінцевого продукту не та, але попит був. І це - кінець 60-х років.

А в Середній Азії на будь-якому базарі можна було купити "Теріак" або "Дурь". Авіаквиток до Ашхабаду коштував 75 рублів, студентам - 37.50

ABDURAKHMAN, може годі дитячі дурниці нести?

P.S. Робочий клас використовував для пиятики:
    - Політуру і клей БФ. У патрон дрилі вставлялося дерев"яне "міні-весло", крутили політуру або клей. Згусток небажаних речовни осідав на "веслі", інше фільтрувалося, а гурмани "осаджували" марганцівкою або яєчним білком.
    - Авіаційні антифризи.
    - Бензо-спиртову суміш, яка застосовувалася на будь-якому виробництві. Навіть місця пайки нею промивали.
    - Денатурат (технічний спирт із синім чорнилом). Ходили легенди, що одна з тисячі пляшок денатурату містить метанол. На цей випадок тримали в загашнику "чекушку" горілки, щоби на випадок чого рятувати потерпілого методом "заміщення".
    Ну а "білий" технічний спирт ("гидрашку") - пили як делікатес.

І ці - "простые советские люди - повсюду творят чудеса".

Останнє редагування: 12 лип 2010
    • Подобається Подобається x 3
  12. NikolayLW

Славненько-воспитание в духе-мамочкины детки,интересно что с них вырастит и как они потом в жизни окажутся!
    У меня же все по другому было-как впрочем и у детей.
    В 17 лет как пошел в армию(до армии тоже мамочкиным сынком не был),так с тех пор сам в жизни себе дорогу пробил-родители довольны однако!
    Навеяли вы меня на воспоминания армейские:Помнится служил я с такими некоторыми мамочкиными сынками-ух и плохо же им было-ушелестели в обыкновенные части(в пехоту одним словом),так я не уверен что их и там не зачмырили(извиняюсь за выражение-говорю же на армию навеяло).;):give_rose:

Да вы что-БОЖЕ УПАСИ,я что похож на идиота?:sad:
    Это вы Борису,Роману и Свято предлагайте переложить ответственность за их детей на их любимую независимую державу,я же таковой НЕ наблюдаю!;)

13. VasMT

Ви там знаєте... Та й Фреді не саме погане кіно. Чого вартують діснеєвські мульти... Жах. Пам"ятаєте Шрека? Як змію надувають? А пташку голосом вбивають? І це позитивна "героїня" Фіона! А всякі Пісікоти, таргани і ходячі сири... Бр-р-р-р... Краще вже Крюгера дивитись :)))

14. Gron

Gron тафгай

Оффтоп але майже в тему.
    В ти часи був знайомий бармен, так він робив таки коктейлі з казна чого, але шли під назвами з меню, що приходили другого разу та просили саме такий як був вчора, а він не пам'ятав яку фігню туди додавав, хоча 100% не те що вказано в рецептурі, намішав дуже швидко на 3-ку.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Смотрел целый док. фильм как из МААААсквы исчезали после войны инвалиды. И Масквичи и попрошайки.

• Подобається Подобається x 4
  16. Gron

Gron тафгай

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Наразі з однієї вже майже виросло - третій курс коледжу, стипендія за успішність, і... з нею цікаво. :) Знає ціну грошам, публікується...

Та знаю, Михайлович. Знаю, коли спробувала траву курити, як перший раз випила, і про її перший секс також знаю. Просто я старалась аби в мене з нею не було так, як в мене з моєю мамою.

І навпаки - коли мені було тяжко, вона ті тяжкі часи переживала зі мною.

• Подобається Подобається x 5
  18. Ravin

Ravin Well-Known Member

19. VasMT

Гм... Дивна Ви жінка...
    Не пам"ятаєте стрийський шкляний? А макаронку? А суконку? Чим стара суконка гірша нової, що біля теплокомуненерго? Чим гірша ливарка (літєйка по стрийськи) Металісту, від такої самої новітьньої миколаївської? А чого ВРЗ не згадуєте? А кіровські гільйотинні ножиці? А зараз купують польські і турецькі... Бо німецькі не по кишені...

20. NikolayLW

А ну разве что з ОДНІЄЇ,тогда может и все хорошо-"борщ варить,не в армии служить"!;):give_rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)