Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

То була ПРИРЕЧЕНІСТЬ, а не стабільність. Коли навіть школяр міг прорахувати - паши-не паши - ти все одно ПРИРЕЧЕНИЙ на убоге існування. А ті, хто намагався вирватися за тісні рамки приреченості - наривалися на ідіотські закони.
    Спитайте у чоловіків старшого віку, на що наривався навіть простий роботяга, який правдами-неправдами заводив собі другу трудову книжку?
    На що міг нарватися умілець-кустар або приватно практикуючий лікар (автослюсар... ... ...)?
    Тільки не кажіть про Північ або "стройотряди" - це ж да якого рівня треба було принизитися людині з вищою освітою, щоби в такий спосіб заробляти на авто або кооперативну квартиру?
    І чим це краще сучасного гастарбайтерства? "Мови вчити не треба?".

Щодо закону - посадити могли кого завгодно і за що завгодно. Функції адвоката були суто "декоративними".
    Захотіла держава вчинити розправу, наприклад, над українським письменником - посадили його сина по статті "мужолозство". Я наглядно знав того хлопчика, а мій друг вчився з ним в одній школі. Більшого нонсенса важко було придумати.
    Цікаво, хто Вам вбив у голову ті дурниці, які Ви запостили тут?
    Невже Ви готові написати на фасаді метровими літерами - "Я - сірість. Я хочу совок!" ?

Останнє редагування: 12 лип 2010
    • Подобається Подобається x 8
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Нагадало:

• Подобається Подобається x 9
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Всё нормально, можете плакать навзрыд. Вы на правильной ветке.

• Подобається Подобається x 7
  4. Boris_Kiev

Не Вовочка, а Ізечка.
    А так - все вірно. :)

• Подобається Подобається x 4
  5. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Коли немає страху тоді й не може бути порядку.
    От Батька Лукашенко - справжній представник теґо часу.
    На таких слід рівнятися...
    2. Вдавана побожність.
    А вийшовши за поріг Храму чинять те що чинити їм звикло.
    3. Хто його знає? Кому був потрібний Союз в котрому оббіг іноземних валют був поза законом?
    В той час він був абсолютно байдужий всім наркоторговцям світу.
    Коли була заборона на іноземні ноу-хау.
    Коли американська пропаганда не чинила на нас такий згубний вплив.
    Моральні цінності які були характерними для Союзу були на порядок вищими від цінностей капіталістичного заходу.
    Люди тоді знали що таке співпраця, взаєморозуміння й взаємодопомога.,.
    4. Жах був лише спочатку, тоді коли імперія кардинально змінила свій вектор направленості народного господарства. Коли відійшла від традиційних для неї на той час галузей с/г і стала на шлях форсованої індустріалізацій й мілітаризації.
    Необхідні були величезні кошти котрими могло 3абезпечити їх лише село й лише поле.
    Політика сТАЛІНА була жахливою, 33р був найбі4ьш ганебним в історії СРСР. Житниця Європи не ма4а хліба...
    Причини у нЕГО було досить багато і вони були дуже прагматичні.
    Але Союз це не лише сТАЛІН.
    Бардаку і бесприделу одним указом не позбудешся, треба зламати ці4у систему.
    Треба сильму руку, треба диктатуру...

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Боюся, що ні - таке я практично про більшість би і сказав...

7. Boris_Kiev

• Подобається Подобається x 2
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Потрібна диктатура особистості (а не пролетаризму)... До речі Батька так і робить...

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Мав на увазі одну сім'ю, про яку якось згадував в дописі...

9. Vidok

Vidok Active Member

А вона буде. Почекайте ще трохи.

• Подобається Подобається x 1
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Но не больше двух сроков...

11. Максим

Максим Well-Known Member

Звичайно. Власні наркоторговці мали абсолютну монополію.

Заборона була, але саме зі сторони цивілізованих країн щодо експорту ноу-хау в тоталітарні держави. Втім, СССР це обходив через треті країни. Індію, наприклад.

Ви стали жертвою американської пропаганди? Поділіться, будь-ласка, в чому вона полягає.

Кілька прикладів були б дуже доречними. Інакше це все загальні фрази, які моє покоління за СССР чуло на денному порядку.

І ще одне питання. Скільки Вам років?

• Подобається Подобається x 5
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну-ну!
    Лишилось прийняти 35-ть?

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вас больше устраивает пожизненная?
    Поверьте, что они будут первыми, кто вернётся обратно... Если ветер повернёт в другую сторону, разумеется.

14. Boris_Kiev

Ось ми її і зламали - у 1991-му. Вшануйте пам"ять тих, хто не дожив, або пішов із життя невдовзі після 1991-го.

І це не заважає Вам квецяти по клаві винаходу IBM+Intel+Microsoft?
    Друкувати на ПРИНТЕРІ (Гражданин, предъявите регистрацию пишущей машинки! Мы оформим изъятие для экспертизы шрифта! А разрешение Телекома на подключение факса? Изымаем до выяснения!)

• Подобається Подобається x 8
  15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А шухер, перед советскими праздниками, кода все печатные машинки заносились в одну комнату, которая потом опечатывалась? А ключи от светокопии ( естественно самой большой в мире) сдавались в первый отдел?

• Подобається Подобається x 3
  16. ABDURAKHMAN

бо метою заходу, зокрема, америки було знищити суперника в конкурентній боротьбі. (Росія вже не конкурує з капіталістами)
    А найлегше, як відомо, рушнувати з середини.
    І завдяки пропаганді алкоголю, наркотиків, блюзнірських фільмів вони висміювали наші чесноти й напротивагу їм подавали нову правду й істину.
    Думаєте америка дивитися те сміття яке довозять до нас із гулівуліду?
    А тому що америка прагнула стати ЄДИНОЮ НАДДЕРЖАВОЮ, і вона нею стала.
    Нападає на кого хоче чине що хоче, і за допомогою пропаганди навіює що ВОНА хоче.,.
    Нас не могли впокорити ні війнами, ні грошима, ні розпустою - зате горілкою з нас зробили рабів і перші три додались.
    Ісламський світ не могли звести ні пропагандою наркотиків, ні спиртного, ні розпусти. Залишається єдиний вихід знищити їх за допомогою війни. Й за допомогою пропаганди придумують т.з. "Війни з тероризмом". А все через гроші.
    Деколи навіть радий від того що в Yкраїни немає нічого окрім землі. Мали б ми нафту було б як з Чечнею чи Іраком
    Нам насадили всі ниці моральні якості людини; те що раніше ми вважали брудом і нечистьу стало нормою.
    Чесність й порядність що рані ше оспівувалися в радянських фільмах й піснях зараз топчуться перетворюються в пережиток минулого.

17. Максим

Максим Well-Known Member

Пан смішно жартує... в СССР алкоголь пропагувати не треба було... :)

Ще раз прошу - конкретно, будь-ласка, що саме Ви маєте на увазі.

І ще одне: скільки Вам років?

18. ABDURAKHMAN

нє, теє вчать в кружку марксистів леніністів й атеїстів...
    Хоча одне другому не заважаё...

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, скільки вам років було коли совок розпався? Я дивуюсь, як людина в своїй люті може таке плести!
    Які чесноти??? Яка пропаганда алкоголю? Це в СССР не пили???
    Памятаю, проживаючи в Союзі, чув виступ Давлатова по радіо Свобода.
    Він сказав, що з часу виїзду з Союзу на заході не бачив справжнього пяного. Як він виразився, "пьяного по-русски, в умат"
    Ну, думаю, людина бреше. Але ось живу 20 років в Австралії. Повірте, Австралія не я пансіон для благородних девиц. Але я не бачив пяного не то щоб десь валявся, а навіть щоб хитався.
    Ну щодо совкових чеснот то видно, що він і близько не памятає совка.

• Подобається Подобається x 5
  20. Spika

Spika Well-Known Member

Нужна диктатура совести каждой личности.

Потому, что как говорит "Русское радио" - "с голой женщиной трудно спорить". :)
    (это для разрядки атмосферных явлений)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)