Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

я правильно написав, гадаю:) а на рахунок заганання в куток аргументами-посміхнуло:) з Вами хтось сперечався? я стібався, не більше того...

• Подобається Подобається x 1
  2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Ваше стибаня можете переадресовать пани-Un.Known,а то она что частенько забывает на мои посты отвечать или выборочно-так как ей заблагорассудится.А то ведь я спокойный до поры до времени,может и перемкнуть-тогда вы своими стебаниями, в одном месте-по жизни ходить будете-внимание людей не правильной ориентации привлечь сможете!:crazy:;)

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Допис від Boris_Kiev

Чомусь ми (а наша команда досі разом) жаліємо колегу з астмою, коліжанку із сильною алергією, колегу зі схильністю до алкоголізму. І прикриємо, і грішми допоможемо, і приоритет у відпустці надамо.

Вам же, мабуть "припис згори" велить підставити ліву голову після того, як параноїк насере на праву.
    А в нас почуття власної гідності і самозбереження вищі за Ваші химерні самокопання.

Прибиральниця-параноїчка - це не є добре, але терпимо. А директор-параноїк (який до того ж активно намагався усіх інших обпараноїти) - це "жисть-держись".
    Ось до чого доводить нерозумна біганина по психотренінгах і сектах.
    ____________________________________________________________________________________

Равин: Пост совковость старшего поколения - большая кадровая проблема на сегодняшний день. Пост совковость не в смысле сидеть на работе и требовать соц. справедливости, но и в необдуманной погоне, за типа, западными управленческими технологиями... Которые не работают в нашей, постоянно переходной экономике. Люди переодически теряют точку опоры и идут в мир "западного" подхода к решению проблем, при этом окончательно уходят в борьбу с проблемами, которых в нашей реальной жизни просто нет.

• Подобається Подобається x 4
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну дещо там буває й корисним. Певний час у нашій фірмі діяли кілька правил IBM. Наприклад: працівник може не вийти на роботу 9 днів за рік без пояснення причин. Перепив по-совковому, сказав "голова болить" - і все. Стосунки були чесними і відкритими. Ніхто не зловживав, але ніхто й не рахував пропущені дні.
    Якось зустрів біля дому пані - колишього дільничного терапевта, вона теж підтвердила, що пацієнтів, які зверталися по суті, за лікарняними листами, стало вчетверо менше.

А раніш як було? Застудився, а температури нема. Мажеш під пахвами і під носом фіналгоном - буде і температура у точці вимірів, і "видимість", йдеш до поліклініки - за одне те, що сам прийшов, а не викликав лікаря - вже дають на 5 днів бюлетень.

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Звідки Вам знати, коло чиїх дописів я на кнопочку "Повідомити" тисну?

Але (руку на серце) до Вас ще так на всі сторони не гадив ніхто.

Як і Ви на мої. :)

:)

...

6. terrible

terrible Well-Known Member

дитячий садочок якийсь:haha: і цю людину можна серйозно сприймати???

7. NikolayLW

А я и не знаю, кому там вы на кнопку втихаря жмете или стучите-не моё кредо!:give_rose:
    Пани Un.Known,а если я докажу обратное,вы признаетесь что были НЕ ПРАВЫ?Уж очень бы хотелось услышать от вас ответ именно на этот вопрос,вроде как и женщины должны отвечать за свои слова,особенно если они ...-Не справедливые!:scratch_one-s_head:
    Я смотрю по вашим постам и вижу обвинения только в мою сторону и НЕ более!;)

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Могу только, косвенно подтвердить. За эти мизерные зарплаты...
    Работодатель (нормальный, а не жлоб) прекрасно понимает, что это не зарплата, а прожиточный минимум, замаскирован так. По факту бухгалтерия и не требует больн. листы. Какой в них толк? Только отчетности больше (писанины).
    А на счет того, что есть и полезные вещи так я - за.
    Но очень аккуратно. Как не крути и руководство (кому за 40-45) тоже...
    хоть и с двумя вышками..., а совок куда деть...? Уравниловка... неизбежна при таких зарплатах, а делать, по результату... значит надо увольнять старшее поколение или окончательно заморозить их зарплату (читать: пособие) как бесперспективных. Получается опять лажа, на молодых надежда какая...? Ветер в голове.

СОВОК нас иметь ещё будет 15-20 лет пока старшее поколение не ..., а молодое не наберётся опыта и откажется от "романтики" на работе.

• Подобається Подобається x 3
  9. Un.Known

10. NikolayLW

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой ...а мне какую то медальку прицепили. :yahoo:

12. Guevara

Guevara Active Member

+5 согласен полностью во всем.

13. Boris_Kiev

Я звжди любив захищати свої інтереси "технічно": обладнання працює, доки це мені вигідно. Керівництво це знало і правил гри дотримувалося. Кожний крок у новому напрямку мав заохочуватися "конвертом", але в обмін видавався пакет паперів лише з 90% інформації. Головні секрети знали тільки двоє, або навіть кожен - свою частину секрету. І все було тіп-топ.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Всё верно. На войне, как на войне. :pardon:

15. Guevara

Guevara Active Member

to NikolayLW все то у вас дауны , батенька, один вы - Дон Филибирдон )). Это, милейший, уже патология, вы у психиатров не наблюдались ? ));)

16. Boris_Kiev

До цього свого часу мене підштовхнули саме вояки: перед 23 лютого ремонтував клавішний інструмент та вокальний підсилювач у Будинку офіцерів. Клавішник був "свій", цивільний, але чесно попередив, що є вірогідність "кидалова". Тоді я вставив в корпуси деталей батарейки і розрахував години їх роботи. Кинули, ще й "дєлягой" обізвали. А 22.02 батарейки здохла - за розрахунком. Концерт на межі зриву. Я поставив умову - гонорар наперед, три номінали, і щоби жодного у погонах я не зустрів. Nothing costs nothing.

Або припаюється десь зайва дротинка; в момент чесної розплати - викусується. Або лічильник, який допускає 31 або 63 включення приладу, далі - нуль на масу.
    Колись записав постановочний відеофільм (напів-офіційно, для іншої студії) із "секретом" у синхросигналі. Проглядати в студії можна, а монтувати - зась. Так і не розрахувалися, фільм повністю пішов у "корзину". Експерти так і не знайшли, в чому причина.
    А ціна питання була - 700 совкових рублів.

17. Un.Known

18. Guevara

Guevara Active Member

700 рублей это хорошие деньги были )

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  20. Guevara