Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я, повірте, зовсім не тішусь. Те, що у Вас рівень знань нижчий, мого рівня не підвищить.

Просто шкода, що нема від такого діалогу користі. Ніколай, не знати чогось - не соромно, соромно не вчитись. Особливо у випадках, коли знаєш, де робиш помилки.

• Подобається Подобається x 3
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та Нікалай, по всьому ж видно, мужествєнний чілавєк і таке його не лякає:)

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Які там дві сторінки? Жилєзо компів усього форуму розплавиться, а Нікалю буде хуч би хни:):):)

• Подобається Подобається x 1
  3. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Согласен-КОНЕЧНО ВАШ УРОВЕНЬ, во всех отношениях выше:cry:-кто бы сомневался!:sad::give_rose:

4. Un.Known

Я цього не говорила.

Хоча... якщо Вам не відоме чергування е з и у Вашій рідній мові - тоді, звичайно, так.

Але мова не про мене. Ви просто дискредитуєте носіїв Вашої.

• Подобається Подобається x 2
  5. NikolayLW

Ой-ИЗВИНИТЕ,видать я опять что то НЕ так понял или напутал!!!:cry:
    Вы наверно хотели сказать-что ваш уровень(наверно интеллекта) ниже моего?о_О
    Наверняка НЕТ,я с этим НИ когда НЕ соглашусь-У ВАС ВЫШЕ!!!:give_rose:

6. Un.Known

Я хотіла сказати, що якщо Ви чогось не знаєте, то я від цього більше знати не буду.

Я не даю оцінку інтелекту. От оцінити рівень знання мови можу.

7. NikolayLW

Ой хорошо сказал!!!:good:
    И откуда такие файни думки?
    Таки рад-за вас,прозрение тоже хорошее дело!;)
    Может хотите мя чет спросить?А то мя не дюже грамотный,з помилками пишу так что звиняйте на рази!:sad:

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Да вы что?о_О
    Напевно- моя мова, не буде відповідати вашим вимогам!:sad:
    Дуже сумую-що я такий незграбний!:cry:

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

А я одного разу на дискотеці запросив дівчину з економічного факультету на повільний танець, читай впритул... Потім вже я взнав, що вона вчилась по направленню і була за фахом бульдозеристкою з Кривого Рогу, а у нас в інститутутському манєжі вона займалася в жіночій борцівській секції, які тільки но зароджувалися і про які я, на своє горе, тоді ще нічого не знав... Вона була велика, як японець-сумо, а я був всього лиш лєгкоатлєт... До цього часу не можу зрозуміти, що мене на неї повело... Мабуть перед тим, як її запросити я подумав, що ми живемо в стабільному СССР і нічого такого зі мною не має статися...
    Та сталося, як не гадалося... Після того, як я вже вдруге наступив їй по повній програмі на дефіцитні сапоги, вона голосно засопіла, а які звуки вона видавала після мого третього настУпу я вже чув, бо, як розповідали друзі, я вже летів руки в сторони, як вовк з "Ну пагаді"... Друзі мене і впіймали,- Пєтя і Женя... за шо я їм вєк благодарєн...
    В одну мить я став знаменитим на весь інститут і до самого упора на мене пальцем показувалио_О
    Так шо при совкі теж мона було прославитися навіть на такому соціальному рівні і при таких от не ордінарних обставинах... :)

• Подобається Подобається x 6
  9. Un.Known

Не кривляйтесь.

Граматичні правила російської мови не я вигадала.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Нє-є-є-є, не можу спросить... бо я Вас боюсьо_О

11. NikolayLW

Пан Мікі,вам видать как и мне к пани Un.Known нужно обратиться-это она у нас по грамматике спец!:cry:

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Тогда пану Мики помогите с украинской грамматикой,он наверняка вам будет благодарен,а то ведь в одном посту,ДА СТОЛЬКО ТО ОШИБОК!;)
    Мошт я там тоже ошибся?:scratch_one-s_head::crazy:

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Не буди лыхо-пока оно тихо!!!;)

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Про танці...
    Одного разу "під'їхав" до незнайомої дівчини з кількома польськими фразами - вона трохи незвичною мені українською питає "це ж якою мовою ви говорите?". Виявилося - україно/словачка із Закарпаття, знає на побутовому рівні 4-5 мов.

Іншим разом (знав, що на дискотеці присутня делегація молодих гамериканців) - під'їхав англійською - а на бейджику "англомовної" дівчини транслітом нашенське ім'я/прізвище і по нюансам відчув, що вона "прі ісполнєнії".

• Подобається Подобається x 5
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну і для чого нам напрягать женщіну, хай борщ варить, або Бочеллі слухає, або і те і те разом, все одно кращого тут спєца по усім гамузом граматикам світу ніж Ви, Нікалай, немає:)
    Ви тут особливо, це стосується усього вінку Ваших здібностей, не висовуйтесь, бо якщо про Вас взнають на Банковій, то зразу або намагатимуться Вас купити (бо ви реальний конкурент ЙОМУ самому), або в момєнт нейтралізують, якщо зашкально запросите у них. А хто Вашу шкалу знає? Та, по суті, тільки отут ми, форумляни:)
    Тримайтеся... і збоку не заходьте...

• Подобається Подобається x 4
  14. Un.Known

Оце ж і я хотіла написать - куди мені, після моєй Будо-Воробйовской школи?

От по доінню коров можу проконсультіровать - мєжду варінням борща і слуханням Міши Поплавського (хто такий отой Бочеллі, хотіла спросить?)

• Подобається Подобається x 4
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Совєцька школа. Що з неї можна було ще винести?...

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Колєктів, ще мої слова згадаєте,- скоро нам Ніколая треба буде по черзі обслуговувати. Я маю на увазі виключно форумний варіант. Ті, що на учьоті у нєвропатолога і многодєтні, будуть, мені здається, мати льготний режим...

Останнє редагування: 9 лип 2010
  17. NikolayLW

Да что вы...какой из мя спец по грамматике_О?...мя так прогуляться вышел...СОВОК -я для вас, одним словом,удивляюсь однако-как вы этого еще не упомянули!!!:scratch_one-s_head:
    И куда это пани Un.Known запропастилась?:sorry:...в низу вижу вам плюсики ставит,а вот на мой вопрос-по вашему поводу,забыла ответить... ,да бог с ним-куда уж мне неучу до ВАС великих украинцев,вы же у нас самые правильные умные,а мы совки несмышленые,с образованием совковым.:sad:Вы уж мя простите,а то мя без ошибок постить не могу,3 класса церковно-приходской за плечами!!!:cry:

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Андреа Бочеллі, надсуперовий сучасний італійський тенор, я його почув випадково в італійському кліпі років 12-ть тому і зімлів. Це приблизно рівень Паваротті. Бочеллі, ще в віці років з 10-ть, начисто осліп і більше мені про нього сказати нічого,- його треба слухати спочатку... Спробуйте, мем, його знайти, це зараз в інтернеті не важко зробити...

19. Un.Known

Я жартую, Miki (підтримую образ клітенської доярки). :)

Ніколай, на яке Ваше питання я мала відповісти? Про виправлення помилок у дописах Miki? Та я просто відрізняю неграмотність від стьобу.

А якби там і була якась - я її не буду виправляти, поки Miki не почне хизуватись своєю грамотністю.

Не кривляйтесь, будьте дотепнішим.

20. Guevara

Guevara Active Member

, не спец а к другим придираешься, какое имеешь право ? )) сначала сам выучи язык нормально а потом другим тыкай.

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

А вы,батенька, стрелочник,так сказать, прячете свои недостатки за счет других, впрочем как я и раньше упоминал, видать, комплексы над вами верх берут таки)))

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Мерзенький Вы тип, николаша,скажу я вам.;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)