Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Whatever або як казав мій дідо -говори до гори а гора горою

• Подобається Подобається x 2
  2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

:lol:
    Точно! Вот это самое я и имел ввиду!
    Простите, что я как младший даю вам совет, но научитесь слушать и понимать другие точки зрения, отличные от вашей. Которая не всегда может быть верной.

• Подобається Подобається x 1
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

о вкусе устриц надо говорить с теми кто их пробовал

• Подобається Подобається x 6
  4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

СРСР вже давно немає, КДБ теж... За вікном вже 2008 рік, анкети залишилися у минулому і тільки ті, хто працює у галузі державній безпеки повинен їх заповнювати і відповідати чи був він засуджень чи ні… Решта росіян немає відносин з ФСБ.
    У старовинні часи в Європі була інквізиція, але сьогодні ніхто її не згадує коли йде розмова про Європу… Навіщо тоді згадувати КДБ коли його вже немає та минуло майже 20 років?
    Якщо так хочете мабуть поговоримо про ФСБ, СБУ, ЦРУ?...

5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Эт-то точно:smile: Полностью согласен.
    А знаете, есть такая наука - уфология. Ученых много, все говорят об одном и том же, чего никто из них не видел, и никто из них не знает есть ли оно вобще.:smile:

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це було МОЄ минуле. А Вас тоді не було. Може будете мені розповідати про тодішні магазни, тодішні пароплави, про тодішні запрлати ? Дякую, не треба, я пам»ятаю все і дуже добре.

Стереотипна казочка. І скільки за п»ятирічку вони шпійонів наловили?
    Навіть легендарний прикордонник Карацупа на запитання «кільки ви впіймали іноземних шпійонів, відповів чесно – ЖОДНОГО!
    А ловив він місцевих «порушників», які ходили за кордон до кума або свата.

І на дах батькового будинку падали з неба подарунки?
    Калбаса, фірмові черевики, путівки на Слынчев Бряг ?

Зрозумійте нарешті, дитино, що вся країна пахала на ВПК, а люди були – сміттям!
    Чи не краще було сприяти зламу тієї системи ?

Лайно! Садист і борець за владу своїх скажених псів.

Андрію, я бачу не просто наївність, а патологічний інфантилізм у Вас.
    Зупиніть свій гумор або підіть на форум sovmusic.ru
    На прикладі тамтешніх персонажів студенти-психологи пишуть контрольні роботи. :)

Я- це я. Моє минуле - то моє минуле. І цінності в мене були й залишаються свої. А не "колективно-натовпові".

А яка у Вас реакція на лайно? На сифіліс, яким Ви не хворіли?
    У НАС - інші люди "у руля2, а у ВАС - саме ті.

Я і тоді не боявся, до речі.

Але ж у Вашій країні досі носяться зі своїми "перемогами" і кричать "никто не забьіт, ничто не забьіто!"
    А діти "переможців" роками виношують мрію купити в дітей "переможених" іржавий Фольксваген" або "Опель".
    От Вам і вся правда.

Останнє редагування модератором: 11 лис 2008
    • Подобається Подобається x 7
  7. borkhes

Вы бы на вопрос ответили прямо... А не уходили в тень про то, что ваше прошлое - ваше прошлое. Вы просто дайте понять почему на дворе 2008 год, а вы до сих пор в прошлом веке.
    Жаль вас разочаровывать, но ваши люди у руля к оному вставали ещё при советах. В совке они выросли. И вы кстати тоже родом оттуда. Оттуда и ваше стремление нахамить собеседнику, в СССР этим изощрённо владели продавцы.
    Ну а что до побед, то моя страна в составе СССР действительно разбила немцев во второй мировой и для моей страны это была действительно отечественная война. И я горжусь своими дедами, что прошли через войну и разбили врага. Для меня это нормально. Я не открещиваюсь от своих корней.
    Насчёт мечтаний россиян... боюсь разочаровать, но ржавый опель или фольксваген - это возможно мечта молодых украинцев. В РФ эти времена остались в 90х. Нынешние россияне в своём большинстве предпочитают восточный автопром, преимущественно новый. В этом несложно убедиться проехав по крупным городам страны. В данном случае я не говорю про Москву или нефтегазовые города Сибири - там с машинами всё ещё лучше.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борис, пошкодуте свої нерви. Ну не доходить до них, не доходить!
    Мені цікаво, в ті часи я часто бував в Києві - друзі і не тільки... Але повірте, за таку мову можна було в зуби дістати, бо ще Брежнєва критикували, але якось співчутливо, мали його за дурничка. А Андропова страшно ненавиділи бо багато людей і свободи і життя позбулися за того ката. І це було в Києві, не кажучи вже про Львів.
    Але були якісь покидьки які це схвалювали, бо очевидно мали немальнькі привілеї. І на жаль це все клонується і нам тут на ЛФ розмусолюється.
    Чи може вже не встидно, бо не жили в ті часи?
    Я не дивую гостям з північного сходу. Їх дуче зазомбував наглухо!
    Але ж в Україні люди мають право знайти потрібну інформацію і докопатися до істини. Не хочуть. По старій привичці - па уставу нє паложєна!

• Подобається Подобається x 8
  9. borkhes

Левандивка, а что вас так обидело в вопросе про диссидентство?

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не нервуй, .................................,,,,

................

Б.....,,,,

..,,

П

т

н

...............
    Па-па.

11. Boris_Kiev

З точністю до навпаки. Я у 20 ст. жив, вірячи, що прийде 21-е - таке, яке воно є.
    Незашореним, як більшість "біомаси". Легко і радісно увійшов у нові часи.
    у 20-му застрягли ті, хто ниє за старими часами. За калбасой за 2.20.
    За путівками, які нібито "давали". А не простіше - не принижуватися, а ЗАРОБИТИ ? Тільки б не заважали.
    У нас роботящий, легкий на підйом народ. Не пропаде.
    Ви не помітили, що всі, хто "ниє" - родом з Росії.

А я й тоді вважав, що продавець - це не пуп землі (з якими багато хто намагався заприятелювати), а всього лише людина-функція. "Пріказчик".

А юнак, якого Ви захищаєте - саме в "застої" і сидить.
    Мабуть онук кгбіста або партноменклатурника. Ну то його проблеми, а не мої.

• Подобається Подобається x 5
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

На жаль,всі вони родом зі совка..
    На превеликий жаль.
    Звідси і всі наші проблеми....
    В результаті ваш гнилий союз розвалився сам.
    А рівень життя в Німеччині в багато разів вищий,ніж в країнах постсовка.
    І де ваша перемога?

• Подобається Подобається x 5
  13. Max_

Max_ кл. москаль

2 Boris_Kiev
    А все таки, вопрос о сведениях, которых ждали от украинского спортсмена, так и остался без ответа :blush:

А еще borkhes написал интересные и к месту слова об автомобилях. Тоже с интересом и нетерпением жду комментариев ))

Останнє редагування модератором: 11 лис 2008
  14. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А хіба страх-це ознака ефективності роботи такої організації?
    Натяку на фашизм не було,тому що просто був інший різновид тоталітарного режиму.А співати осанни співробітникам "контори",що вони-вдалі бізнесмени,принаймі некоректно.Бо у тих бізнесменів були такі стартові умови,що неуспішним стати було тяжко.Ще можете навести приклад-які вони ефективні політики Путін,наприклад із своїми пацанами.

15. Boris_Kiev

"Швидкість стуку перевищує швидкість звуку".
    Чули про таке ? Не чули ? Запитайте старших, пояснять.

Розважайтеся далі самі - тут стільки розумних співбесідників. А мені тре гроші заробляти і третій комп для торентів ставити. Це я так розважаюся. :)

16. франц-йосип

ПРАВІЛЬНА ПАПА ГАВАРІЛ

17. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Ромку, ну пы блин ричем тут победа в ВОВ и уровень жизни? С таким успехом можно на каком-нибудь форуме Монголии писать " А! Ну че мы вам дань 300 лет платили и че? Вы дальше на лошадях по степи скачете! А, мы в космос летаем!" Победа над фашизмом это великая победа. И это не победа коммунизма над фашизмом. Люди воевали не за идеологию. А, за свой дом. За своих родных и близких. Да, в последствии СССР развалился, а немцы живут хорошо. Просто их государственные мужи сразу поняли тупиковость развития предшествующего строя. А, в СССР нет.

18. франц-йосип

Та от якраз це перемога одного тоталітаризму над іншим,після чого комунія не де-якій час навіть зміцнилась.За який такий дім міг воювати узбек або таджик?за свою родіну ссср?нащадка імперії?Так що це перемога сталіна над гітлером за допомогою "совєтского народа"

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не "обідєло"...
    Якщо Вас сильно "впєчатляють" користувачі ЛФ (навіть цілий ряд) - не мусово страждати.
    Та й у одне речення "діагнози" і "про форумлян" луччє не ставити...:nea:

20. Max_

Max_ кл. москаль

2 Boris_Kiev
    Развлечения тут ни до чего ))
    Просто ответственность за свои слова - это хорошо, а бездоказательная болтовня - плохо.
    Кто не согласен, может выразить свое мнение посредством кармы ))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)