Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

А що, обов"язково "склонять"? о_О Чи ви зі своїми уставами будете пхатися в кожен чужий монастир? Теж мені кількість слів збільшується відмінюванням! Хоч не смішіть нікого такими заявами. В англійській мові всі ці форми утворюються за допомогою артиклів і прийменників.

А цим знайденим матеріалом як хотіли козирнути? ;)Це вимушена міра. І тимчасова. Набрали після розвалу совка імігрантів, які не удосужаться англійську ніяк вивчити, тому мусять і в медицину, і в правому сферу ввести на деякий час переклад бланків, стандартних форм російською мовою. Чи ви возомнілі, що так американці російською мовою захопилися?:wacko: Молодь підростає, старики вимирають, нікому того довго перекладати не будуть. Та і, взагалі, то тільки дєрьмократи так гроші з казни розпускають роблячи те, чого не повинні робити.

• Подобається Подобається x 8
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Математический спор двух четырехлетних соперников:
    — Я на четвереньках умею.
    — А я на пятереньках.
    — А я на шестереньках.
    — А я на семереньках.
    — А я…
    К счастью, дальше семи они не умели считать. Дошли бы до тысячеренек.

К.И. Чуковский :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

(бувальщина):
    - Дівчино, як ваше ім"я у давальному відмінку?
    - А як твоє у посилальному ?

• Подобається Подобається x 5
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А кто Вам сказал, что он знает русский?

• Подобається Подобається x 6
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бачите. Навіть Ви мені іноді плюси ставите.

А що Ви робили проти волі за наказом совка?

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коля, ну луччє б Ви женщінами, їй-бо, інтірисувались, чим оцією політикою:)

• Подобається Подобається x 5
  8. Guevara

Guevara Active Member

Бедный коля в грамотного играет )). Ему больше не о чем поговрить ) какие тут женщины,когда кругом сплошная безграмотность)). Ему ж как лингвисту работать и работать еще надо чтобы все грамотно писали ).

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та отож...

10. Boris_Kiev

ТХНЕ = по-русски "Бздит" в значении "воняет" ["Кто набздел?"]
    (другое значение слова "бздеть" - "бояться"; ["Ты чё, бздишь с ним драться?"]).

Уникальное русское слово с этим корнем "Взбзднуть" имеет 6 согласных подряд.
    Видите, как хорошо преподают русский язык в киевских школах!

• Подобається Подобається x 3
  11. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

You
    Обид не будет что я тыкаю?;)
    Чет я не заметил там украинского языка?Или там украинцев нет?о_О

הלכתי ka היית ... במשך יותר balabolit על כבר לא מסוגל ... סבתא

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Борис-конечно в этом посте вы интеллектом "блеснули"-БРАВО ОДНАКО!:crazy:
    ТХНЕ, по русски будет-ПОПАХИВАЕТ,а ВОНЯЕТ по украински будет-СМЕРДИТЬ, я уже говорил об этом- http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=36686&page=187 пост №3723,хотя бы за постами следили перед тем как какую ересь сморозить.:mocking:Слово БЗДЕТЬ в русском словаре нет-это жаргон обыкновенный.
    Учите русский язык,а то живете вроде в Киеве,где абсолютное большинство говорит по русски и не знаете элементарных вещей!;)
    Пан Свято,ну что будете дальше Борису плюсики ставить и в таком же положении находиться что и он-"ИНТЕЛЛЕКТУАЛЫ"?:crazy:

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Їм потреби нема, вони англійською добре володіють. )

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Оце слово явно не слов'янського походження, бо у нас потрібно розбавляти таку кількість приголосних (які за ручки взялись), м'якенькими голосними. Я думаю, що це граматичний здобуток народностей, які живуть на історичних болотистих територіях і це тому, що людина, яка раптом влетіла в трясину, та волаючи про допомогу, не могла розтягувати слова голосними, ото вона й кричала, широко не відкриваючи рота це слово, але дуже часто такі випадки закінчувались трагічно, а слово "взбзднулось" подтверждалось тем, что после того, как проклятое болото накрывало голову несчастного, то последнее, что видели присутствующие, так это лопающиеся пузыри воздуха над поверхностью болотао_Оо_Оо_О

14. NikolayLW

Для вас переведу на украинский:
    (Не буду своё имя переводить на украинский язык)Краще б ви жінками цікавилися, ніж цією політикою,так что уж лучше говорите по русски,а то ведь по украински чет у вас не получается!;)
    А ви що цікавитеся?
    Можу підігнати, якщо самі не в змозі! :crazy:

15. Un.Known

Щодо голосних - у чеській є цілі речення без голосних. (Strč prst skrz krk)

А от що каже той же Фасмер...

• Подобається Подобається x 4
  16. NikolayLW

Вы что этим хотите сказать-что русские там английским языком не владеют?:scratch_one-s_head:

17. Un.Known

:)

Ті, що володіють своєю мовою - володіють і англійською.

• Подобається Подобається x 4
  18. Boris_Kiev

взагалі-то пИ**ити.
    З наголосом на перший склад це означає "красти" [я сп**** пляшку], а також "бити" (людину).
    А слово пи**Іти з наголосом на другий - "брехати".

В російсько-англійському словнику матюгів (університетське видання) автори писали, що могли би простежити утворення деяких російських та англійських слів від спільного кореня, але не ставили такої мети.
    І навели приклад:

19. NikolayLW

Ну тогда понятненько-аккуратно спрыгнули,ибо пришлось бы вам законы Нью-Йорка показать,где четко написано-какие иностранные языки имеют право использоваться в избирательных кампаниях штата.Вот украинский к сожалению не имеет!;)

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

20. Un.Known

Та ні, я нікуди не зіскакувала, показуйте. :)

Але наперед Вам скажу таку річ - якщо громадянин (і навіть не громадянин) не володіє державною мовою при урядових діях, то уряд зобов"язаний йому забезпечити перекладача. Мабуть, у даному випадку було дешевше надрукувати документацію російською, ніж забезпечувати належний штат урядово вповноважених перекладачів. :)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)