Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О, та я цього не стверджую, навпаки - дивуюсь.

Але не впевнена, що цього б не сталось з ратушею... Бо якщо від того, аби обгадити солдата ще стримує страх (чи в декого совість?), то ратуша нічим не відрізняється від будівль навколо...

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сдох совок. При совку був ІНТЕРнаціоналізм.
    Впарювали усім, що вивели нову породу Гомо Сапієнса - зовні щось рябе-цабеньке, мізки з мікрочіпом, який приймає програму "Времня" і співає "мой адрес - не дом и не улица".

Однак не вивели породу. Дехто (Гомо совєтікус) сам в дурку проситься, а інші - vysrali совок і живуть людським життям.

• Подобається Подобається x 3
  3. magera

magera миється в бані

Показовий інтернаціоналізм. Років з 30-х у Совку процвітав дуже своєрідний націоналізм і про Анджелу Девіс та Луіса Карволана згадували всключно з точки зору національних/державних інтересів.

4. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Борис,ну то что совок-это зло и нечисть-ясно,здесь с вами солидарен,НО насчет людського життя,тут я с вами не согласен.Это где же вы наблюдаете сейчас- людське життя?Насчет продуктов мы уже с вами говорили,о медицине,я выше пост отпостил-никто ни чего не ответил-значит согласны.Про власть говорить не будем-надеюсь не скажете-что она у нас нормальная?Зарплаты,пенсии и тому подобное-сами знаете-чуть ли не как в Африке!Так в чем заключается,ваше понимание-ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ???:scratch_one-s_head:

5. Boris_Kiev

Ви про СОВКОВУ медицину?
    Я - син лікарів, спостерігав совкову медицину не с чужих слів.
    Був просто ЖАХ, гідний хіба що "зонівської больнічки".
    Офіційно гроші "не ходили" (в основному - блат і подарунки) - ще підіть, знайдіть висококваліфікованого лікаря, який взявся би лікувати "не свого" (територіально або відомчо) пацієнта. Інакше - шльопайте туди, куди реєстратура талончик дала.

У київських лікарнях переповідали як фантастику, що в ЗУ, особливо в провінції, лікарю можна було презентувати курочку або поросячу ніжку. Так чи не так?
    А життя совєтського лікаря (якщо він не "брав") - було жалюгідне. Десь на рівні бібліотекаря. Тільки відповідальність при цьому була сувора.

• Подобається Подобається x 3
  6. NikolayLW

Борис,да НЕ про совковую-она была НЕ лучше,хотя и дешевле клиентам обходилась,я про современную у нас во Львове говорил- http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=36686&page=185

• Подобається Подобається x 1
  7. Guevara

Guevara Active Member

Назрел вопрос, а чем сейчас лучше? Нету того же блата или взяток? особенно на западной Украине, там же просто так никто не пукнет даже. И вобще повсеместно тоже такое же.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Только не говорите что во всех взятках и так далее виноват совок )

8. Un.Known

А мало б стати краще? Якась реформа охорони здоров'я відбулась?

• Подобається Подобається x 4
  9. Guevara

Guevara Active Member

Так вот я и спрашиваю, чем сейчас лучше,так все совок хаят а чем сейчас лучше сказать не могут.)

10. Un.Known

Та тим хоча б, що я на лавочці буду читати The New York Times, і нічого нікому за це не буде.

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

О...там вупшє капєц....:sad:
    І наводнєнія...і урагани...і кошельки крадут....:sorry:
    Єто,навєрноє патамушто ані всє бєндєровци праклятиє...:ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  12. NikolayLW

+1
    Больше всего "понравились" слова-особенно на западной Украине,с понтом Питерец!!!:crazy:

13. Boris_Kiev

Так позолотіть ручку - і буде матрас вищої категорії або окрема палата.
    Я писав на початку 2008 року, як моя дружина лежала в травматології. Могли би покласти у приватну клініку, але обрали звичайну районну лікарню через те, що там працює кваліфікований хірург ("світила" порекомендували саме його), який пройшов гамериканську школу.
    Одномістні палати теж були зайняті, а випадок - терміновий.
    Звичайно, преміював кого потрібно (добровільно, після операції), причому обговорив позиції, за виконання яких премія буде підвищеною. І хірург виконав подвійний обсяг роботи, щоби зробити все тіп-топ.
    У санітарок такса: possaty - 2 грн за раз, posraty - 5 грн за раз.
    Якщо в конкретної санітарки нема мобільника, платив 10 грн черговій сестрі за номер її мобільника і вона хутко знаходила санітарку.
    Ніщо не вийшло на прогнозовані рамки.

Ось тільки при совку лікар навряд чи пройшов би стажування в Штатах, та й "запчастини" (гамериканський штучний суглоб з гарантованим пробігом 20 років) у звичайній лікарні були би недоступні.

• Подобається Подобається x 2
  14. Guevara

Guevara Active Member

, бес понтов, просто знаю), и вообще, завидуй молча )))

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

. Это плюс. прошу еще господа )

15. NikolayLW

Пупсик,что мне завидовать то?Питер мой родной город,так что не тебе мня поучать,от тебя так и ТХНЭ(это по Зап.Укр.),а по русски -несет периферией типо Ухты.;)

16. Guevara

Guevara Active Member

я украинский отлично знаю,пупырик ))), периферия так периферия, потешь себя )). ты слово "тхне" забыл в транскрипции написать ))) и к слову, все мы провинция )), это разве плохо?

17. NikolayLW

Естественно-так и я про это,но лучше уж Богдан,чем Топольная,там хоть спецов больше и качественней,говорю с уверенностью,потому как Мать забрали на Топольную(когда меня дома не было),срочно перевезли и все было окэй!;)

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Обломайся убогий,ты русский лучше подучи,а потом за украинский берись,если сможешь-не всем дано однако!;)

18. Guevara

Guevara Active Member

, тебе точно не дано )), если бы владел хорошо русским, тогда бы мог учить)). Я на тебя не обижаюсь, бог таких как ты любит, поэтому вас много ))));)

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Топольная конечно - лажа полнейшая...особенно кардиология...
    Есть пару моментов (во всей больничке) которыми гордятся.
    Но, про Богдан-тоже рекламы больше. Я Вас уверяю. Чисто да, а спецы - проблема.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

О чём Вы говорите?

- А в чём же ещё?
    Подумати, як їх би не давали, то лікарі (і не тільки) працювали би з повною віддачею.

Бачили десь зараз хабарі в лікарні? - То 'то воно...

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Як працюєш - то маєш... (якщо не відберуть...)

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

Не один діагностичний центр привезли в Україну.
    Медицина не дешева річ - факт. Але ті ж зуби при совку вам хіба зі сталі би зробили...
    Те що медики лікувати не вміють (90 відсотків) то і тоді не вміли - а зарплату всім однакову давали.
    Тому порівнюйте речі, що піддаються порівнянню. - середньої температури по палаті нам не треба...

Останнє редагування: 7 лип 2010
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)