Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я з деяких часів з цього приводу думаю так: у нас своїх хохлів-дебілів нємєряно, так нафіга мені вишукувать серед нацменів таких собі "позитивів"? Сенсу немає. Треба витягувати на владу в Україні українців, і тільки, а потім вже, за малим виключенням, не українців. Виключення повинні бути, якщо добре пам'ятати, якими добрими українцями були, наприклад, росіянин Д. Донцов, або В. Сосюра,- угорець по матері, а по батькові, за його ж словами, мав французьке коріння...

2. Полковник

Полковник миється в бані

А что?
    Есть определённая логика.
    Есть.

• Подобається Подобається x 3
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я чотири роки, так сталося, прожив в єврейській сім'ї, працював з ними, друзів було валом, поки вони не розїхалися по Штатам-Ізраїлям-Німеччинам... Теж найкращі спогади...

Але того всього нема вже, а є Болдирєви... Втім, всі вони в пацанах ходять в порівнянні з людиною, яка вважає себе українцем і яка поклала нашу Україну на лопатки так, як жоден нацмен не сміг би зробити:ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  4. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Хорошо сказано!:good:
    Вот если бы вы еще смогли отдельным панам объяснить-что не все то золото-что блестит!;)
    А то ведь придет еще один Ющ с лозунгами:
    За европейский выбор!
    За процветающую Украину!
    Украине – быть!
    Бандиты будут сидеть в тюрьмах!

Или опять Тимошенко скажет:
    Вона працює.
    Вона – це Україна.
    Вона переможе.

И опять навала лохов побежит таким голоса отдавать,особенно если пообещать повышение пенсий,выплата по сбер.книжкам,дешевое мясо и тому подобную ересь.Самое главное под националиста закосить,косичку заплести в нужном направлении и вышиванку одеть!!!;)

• Подобається Подобається x 1
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Коля, "за нас" это за кого?
    Да не украинским он стал, а советским! И многие украинцы благодарили за это совок до последнй капли крови до 60-х г.г.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Українська_повстанська_армія
    Коля, почитайте историю ЗУНР и Вы узнаете что благодаря тому же совку Львов из украинского стал польским.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Західноукраїнська_Народна_Республіка
    Если следовать этой логике то благодаря совку Прибалтика стала прибалтийской Польша стала польской, Австрия австрийской и т.д. Не для народов этих стран старался И.В., а для своей империи. Как говорили тогда: "Нас освободили и забыли уйти..."

6. Gron

Gron тафгай

Може ще раніше почати?
    Завдяки кому він став Польським, а Польща расєйськой?

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Расслабьтесь, полковник, Вам до Донцова не дотянуть...

8. NikolayLW

Советским-это само собой разумеется(куда уж нам без советского надзора:crazy:),я просто хотел подчеркнуть-что украинцев во Львове в процентном соотношении стало большинство!:)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спасибо товарищу сталину за наше щасливоє детство!:crazy:

10. NikolayLW

Svjato, товарищ сталин-это уже другой вопрос,там и так все ясно да и последнему дураку понятно-что он натворил!;)
    Просто мы вспоминаем всегда только одно зло и совсем забываем о первом зле.А если что забывать-то может и повториться!Кстати если вы говорили с поляками-то большинство из них считают Львов польским!:scratch_one-s_head:

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Траплялося добряче випити з поляками, так вони і Київ вважають польським. Мене це не ображає.

• Подобається Подобається x 4
  12. NikolayLW

Да мене то же как то все равно,а тем более они весь центр построили,да и самые красивые памятники-во Львове польские,а лычаковское кладбище-вообще красота!:)Вот жаль что сыхов и рясне не такие красивые районы-совок строил!!!:sad:Может и я дождусь когда наконец то, хоть один более менее нормальный район во Львове, при независимой Украине построят,а то все банки!!!:scratch_one-s_head:

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

До речі - візьміть будь-який примірник історії (в Польщі) почитайте який він Львів, і більше дурниць не слухайте. А краще їм дайте прочитати.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Я вже писав - це заслуга не так поляків, як німців (австрійських)...

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Як останній сов архітект помре, то побудують...

14. Полковник

Полковник миється в бані

От того, что это ВЫ написали, заслуга поляков не уменьшилась.

• Подобається Подобається x 6
  15. NikolayLW

Так я и не слушаю-так же глупостью это считаю,это Борис слушает и НЕ обижается-
    :crazy:

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Від того, що ви не знаєте, Земля не зійде з осі...

17. NikolayLW

Вважається найгарнішим памʼятником Адамові Міцкевичу за межами Польщі і одним із найгарніших у світі.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

На моєму компі теж не пише made in Ukraine, але мені це не заважає :)

19. NikolayLW

По закону-это собственность Украины,так что мне, то же не мешает.
    Я просто констатировал факт-на ваш пост-Я вже писав - це заслуга не так поляків, як німців (австрійських)...!;)

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Всего ничего с отставки прошло,а эвона как вы уже период Ющенко оцениваете!Что ж будет лет через десять?:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)