Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це ви про Германію 1933-1945 і Японію приблизно того ж періоду?

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось тут мабуть - корінна різниця між моєю і Вашою позиціями.
    1. Я не люблю, коли мені наказують / зазіхають на мою свободу.
    2. Сам вирішую "де я потрібен". І спрацьовую з максимальною результативністю.

Кому що "дано" - наприклад, один музикант бездоганно "забиває цвяхи" (грає по нотах) і досягає у цій справі певних висот. А другий полюбляє "спонтанну імпровізацію" і "живе" тільки у цих жанрах.

• Подобається Подобається x 3
  3. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Естественно-сейчас то там не тоталитарные правительства!:)

4. Boris_Kiev

Дядько з Куку-Штанів, а Вам не спадало на думку, що моя бабуся могла читати Екзюпері мовою оригіналу ще ДО репресій? Їй не був потрібен совковий переклад. Що він є, що його нема. :)

Нізачот совєтським Поліграф Поліграфичам!

• Подобається Подобається x 7
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то военные доктрины США и НАТО вовремена холодной войны говорят о другом. Почему после 1991 года не добили, так кто ж нападет на страну с ядерной дубинкой. Да и захватчики России столько огребали, что охочих не стало

6. NikolayLW

Ха!!!!!!!!!!!!!!:)))
    Борис-таки съезжаете от вопроса!:crazy:
    А как же присяга-Я (фамилия, имя, отчество) вступаю для вийскову службу и торжественно клянусь народу Украины завсегда сохраняться верным и отданным ему добросовестно и честно исполнять боевой долг, приказы командиров???о_О
    Вы как то уж определитесь-так-ТАК чи НІ?????????????????
    Куда же вы денетесь-как миленький пойдете воевать и порабощать другой народ-вот так то!!!;)

7. Boris_Kiev

Якщо порабощати північно-східних сусідів або надавати по ср*** му**кам із Подністров"я - то пішов би.
    А рятувати, наприклад, нинішню верхівку (від будь-кого) - шукайте інших дУрнів.
    Ну а офіцер може коли завгодно написати рапорт, хіба не так?

Я вважаю, що достатньо зробив - поганого совку і корисного Україні, що можу жити з чистим сумлінням.

• Подобається Подобається x 6
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знаю єдного двірника. ТАК той вважає, жи всі підуть двір підмітати....

• Подобається Подобається x 5
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Герой, Аника-воин прямо

• Подобається Подобається x 1
  10. Boris_Kiev

Тим, для цього необов"язково їхати на танку на передову.
    Можна, не сходячи з робочого місця, влашувати сусідам фільм жахів під назвою "День, коли мовчала земля".
    Як там писав дєдушка Лєнін - пгежде всего захватить телеггаф...
    ТОДІ це робили геволюціонниє матгоси, а тепер - адмін або Channel Master. :)

11. NikolayLW

Борис,мы говорили о том что вы не хотели служить в армии при совке,я вам задал четкий вопрос-а как сейчас вы пошли бы служить в украинскую армию?А вы чет крутите непонятное.;)
    Когда начались боевые действия-НЕТ.Да и поменять все не так сложно-сами видите-какое у нас правительство.:scratch_one-s_head:
    Так что я так понял что и здесь вы служить не будете.
    Хотите я вам дам ответ-на свой вопрос-а сейчас, вы пошли бы в армию- и защищали бы своё государство-НЕЗАВИСИМУЮ УКРАИНУ???
    Однозначно-НЕТ,я че лох???при совке честно служил-когда другие шланговали и что сейчас то же???Э нет ребята-теперь ваша очередь,я своё хорошо послужил и присяге не изменял и второй не принимал.Все вы красиво говорите,а как до дела так в кусты,мои дети уже за границей,так что переживать мне нечего,а сам я как нить справлюсь-навыки после армии-кое какие имеются!;)

12. levandivka

Тобто? Мова про пенсію "за хорошую службу" в окупаційній армії?
    В чому фішка?
    Теж можу настрочити "я добре зараз в кльозеті посидів, второї рольки паперу не знадобилося". І шо?
    Кого воно погріє?

13. NikolayLW

Да нет-до пенсии не дослужился-так уж вышло.
    А фишку я вам давно открыл-в посте за №2744-читать ответы иногда нужно!;)
    Няма больше дурных за вас все законы исполнять и гражданский долг-ежели вы сами,те кто здесь родился и больше всех за Украину "переживает" ничего не хотите делать,только разговорами занимаетесь,а как до дела доходит так в кусты.Не будет здесь ничего хорошего,к сожалению конечно,пока вы свою ментальность не поменяете и не поймете-что начинать надо с себя!;)

• Подобається Подобається x 1
  14. Gron

Gron тафгай

писателя Читатєля з...Обухова може засмутити.

• Подобається Подобається x 5
  15. levandivka

Ги...
    А це була "фішка"? [​IMG]
    ЗІ: на "откритіє" не оцінив...

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

А москалюги, яких їхня рОООдіна сюди послала, всьо роблять-роблять нашу ментальність - нима комунізъму..?

• Подобається Подобається x 6
  16. NikolayLW

Знаете в чем наша беда(буду говорить наша,а не ваша,потому как живем в одном государстве),в том что всю жизнь мы игнорируем законы и не имеет значения в каком государстве мы живем-в тоталитарном или чисто мафиозном.Если посмотрите на такое государство-как Германия или Япония,там при любой власти люди четко исполняют свой гражданский долг и законы,а мы нет-вот и делайте вывод пан!!!

Там не оценивать нужно,а внимательно прочитать,может тогда дойдет?;)
    А может и нет-ну извиняйте,че поделаешь-такова ваша судьба видать!:sad:

17. levandivka

А думати - не обов'язково? Це ж не "Устав строєвой служби"...
    Я ж і відповідь написав, сподіваючись, що опція "думати" активна..?

Як москалі, що "в космос полетіли" в анекдоті-
    та що, всі?
    Не варто стверджувати одностайне виконання законів злочинного режиму усіма німцями/японцями. Як і формульованого злочинним режимом "громадського обов'язку".
    Про Японію ніц не скажу, не цікавився, а німців, які протестували, втікали з-під того "закону/обов'язку" - тисячі.
    Уважно матеріали музею Берлінської стіни опрацюйте. Списки/статистику антигітлерівського опору. Тоді й повернемося до тези беззаперечного виконання. Ок?
    Облиште "мою судьбу". я сам з нею розберуся. :)

ЗІ: маю трохи літератури про німецький опір, але німецькою мовою. Позичити для ознайомлення?

Останнє редагування: 13 чер 2010
    • Подобається Подобається x 4
  18. Boris_Kiev

Хіба я недостатньо чітко відповів?
    У 1991 - 2009 пішов би служити. Зараз - однозначно ні.
    А якби був саме зараз "в рядах" - знайшов би спосіб в разі чого вчинити на власний розсуд, а не виконувати накази верховного шапоколова.

А якщо зустрінемося на якійсь форумівці - зможу дещо цікаве розповісти особисто. :)

P.S. Маю одну "небезпечну" рису характера - качати права перед тими, хто живе на мої податки. Колись (2002) так "построїв" суддю (в присутності відповідачів), що вона, бідолашна, створила прецедент - задовольнила мій позов про відшкодування моральної шкоди майже в пованому обсязі (а доти - судді все зводили до 1 тис грн - і будьте задоволені! :) )

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

..."написані" в Кремлі, як, наприклад, видуманий там "план Даллєса".

Дійсні доктрини нічого спільного з видуманими не мають. Не мають також нічого спільного і їх совкові коментарі північнокорейського типу. Факт є фактом - коли Єльцин бухав і цілувався з американськими президентами, вони могли запросто оформити Росію "у власність". "За пляшку". Просто могли скористатись.

Не скористались. Бо Росія, наприклад - поки вона дійсно думає про ВЛАСНИЙ розвиток - НІКОМУ, як "колонія" - НЕ ПОТРІБНА. Це абсурд. Хоч залий їх нафтою по горло. Тому що розвинуті країни, маючи свободу і демократію, дають собі раду самі, і допомагають тим партнерам, хто слабший.

Хоча, варто сказати, що після того, як впав Берлінський мур, Захід "розслабився", і розмріявся про власну довгострокову перспективу. Кредитів, наприклад, своїм громадянам роздали без міри і ліку... І жили собі, посвистуючи, і дуже непогано. Але заздрість - погана штука. І сталося 11 вересня... А потім - Ірак. І тому запас міцності економіки, особливо американської, знизився.

Тому, коли новий нафтогазофюрер, який прийшов до влади, вирішив відомстити за "роки приниження", і підняв у змові з іншими "обіженими" країнами ціну на нафту - Захід швидко впав у ріст цін, падіння виробництва, кризу кредитних неплатежів. Потім впали нерухомість, будівництво, банки тощо...

На жаль, пізнувато Президента замінили - Буш був, м"яко кажучи, не самим розумним президентом США - найбільшої з розвинутих держав...

Але криза на Заході - то таке... Замість автомобілів з 5-6 літровими двигунами американки купуватимуть 1,6 літрові. Або ледь пізніше - електромобілі. Захід 100% вийде з кризи з величезним запасом міцності, з імунітетом, подушить своїх спекулянтів і поставить їх в рамки законів. За час кризи народяться неймовірні технології, бо зараз нема необхідності і можливості маркетингової гонитви... Тому наука там має змогу перевести подих. І створити багато неймовірних технологій, які вже наступають.

А ось країни-нафтодіжки, в тому числі і Росія... Кінець західної кризи буде піком їхньої кризи... Можливо, і початком внутрішніх вибухів. І до цього іде все - за Примор"я знаємо.

Світові потрібні цівілізована і передбачувана, тобто - демократична Росія. Якої, очевидно, він ніколи не дочекається, якщо буде і далі "пускать всё на самотёк".

Останнє редагування: 13 чер 2010
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)