Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А куди ж ту сім'ю закинуло? Африка? Афган?

http://www.youtube.com/watch?v=n4HXACbyhC8

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну а мене (що відкосив посередині четвертого курсу з військовою кафедрою), на ТВ залучили до програми ЗЦВ (Запасной центр вещания). Навчили на свою голову :) Раз "відірвався" по повній. Другий раз - недочекався відмашки. Не знаю, погано то чи добре. :)

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Від кого ????
    Я свою сім"ю тільки від совка і захищав.

• Подобається Подобається x 4
  3. Turkul

Turkul Well-Known Member

В справедливости, брат!
    Можешь не сомневаться!

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

:good::good::good:
    На-а...:haha::haha::haha:
    Это поселок Кукуштан в будущем!!!;)

5. levandivka

Не було справедливості в совку. Найбільш розумних в психушки ховали, а ідіотів, бачу, досі не забирають.

1. Не пригадую брудершафту.
    2. Я подумаю, бо можу.

ТАК би й писали, жи "після падіння совка пос. Кукуштан може буде так виглядати"

• Подобається Подобається x 7
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це абсолютно те саме, що

"а в фашистській Германії в концтаборах каву давали. Ну й що, що з цикорію, або жолудів, але ж давали! Тобто, було й багато позитивного! Дуже добре фінансувалася наука, культура, спорт"!

Вся справа в тому, що частина людей в совку сиділа в таборах, а частина їх "охороняла". Тепер, очевидно, ті, родичі кого мали стосунок до "охоронців", і шукають в совку "позитив".

Не так? Вами керує "щось інше"? о_О

Тоді по-народному:

Уяви собі - тобі кажуть - давай відрубаю тобі руки і ноги, а потім дам тобі стільки золота, скільки важитимуть твої відрубані руки і ноги. І живи собі потім у "власне задоволення". :diablo:

Що, не згодився б?

Ось! Так само і свобода! Або вона є - або її немає! І НІЩО, ніякий "позитив" її не замінить і не компенсує!

• Подобається Подобається x 5
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Класна назва - Куку-штан!

Зупинилися автомобілісти скупатися у річці, виходять - а штані ку-ку!
    Ось чому уродженці Куку-штана так симпатизують Єнакієвським шапоколовам. Колеги!

8. Читатель_Обкома

Борисе?Вы не поверите...но речка там называется Бабка.....:haha:

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Вы про какие года это пишите?
    Только не помыляйтесь...что это происходило после 60-х...не надо плз .

• Подобається Подобається x 1
  9. levandivka

в ніч з 3 на 4 вересня 1985 року, в карцері табору особливо суворого режиму ВС-389/36 у с. Кучіно Чусовського району Пермської області загинув поет і правозахисник Василь Стус.

• Подобається Подобається x 8
  10. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Я тогда еще не задумывался-что собой представляет совок,да и почерпнуть знания настоящей истории не представлялось возможности.Люди которые, шланговали от армии в то время,для меня были типо быдла,еще уголовники-ясный перец-по понятиям своим жили.Вот у меня и возник к вам вопрос-откуда же в те времена,у вас такая закваска была?о_О Ну прям Рембо какой,в одиночку против системы,да еще и в то время знать что совок развалится,еще и неприятностей избежать(типо тюрьмы или психушки,а может чего и похлеще).:scratch_one-s_head:Вот меня и сомнения взяли-а то сейчас все типо борцы,а вот раньше чет все строем и на 1 мая и на 9 мая и на празднования очередной годовщины революции!!!:crazy:
    Видать я только в дураках тогда был,а вы все борцы были!!!;):sad:

11. levandivka

1. Для особистих запитань краще використовувати ПП.
    2. Не "в одиночку". В одиночках гноїли правозахисників. А люди (хто хотів і не надто боявся) знали, мали джерела для "знания настоящей истории".

Не лише Ви. Багато було, і зараз ще не повимирали.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не маю згубної звички проводити дефекацію з незнайомими людьми на Бусовому урочищі... І не вживаю напоїв заклавши свою руку за руку незнайомої людини...

13. NikolayLW

Так вопросы все по теме.;)
    Ну если уж вы решили ответить на мой пост,в таком случае(если уж вы имели тогда источники информации по истине),вот и вопросец к вам-а сейчас, вы пошли бы в армию- будь молодым и защищали бы своё государство-НЕЗАВИСИМУЮ УКРАИНУ???:scratch_one-s_head:Очень интересно послушать ваш ответ!:)

14. VasMT

Да так оно и есть :))) Просидели, прикрывшись ватным одеялом, всю соввласть, в квартирах, с образованием, медобслуживанием, курортами и пансионатами... Зато щас -ПОНТОВ-то... Борцы невидимого фронта, млин... Вот разве только Педро, по его же словам, убежал в Австралию, ибо КГБ на тестикулы наступать начало за антисоветчину... ;) Хотя я лично сумливаюсь шибко :)))
    Пана Романа в этот список не включаю.

• Подобається Подобається x 6
  15. NikolayLW

16. Читатель_Обкома

И сколь было в СССР лагерей для политических в 1985 году?

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

А зря!!!!:nea:Он спецом нажрался,как последняя свинья в день призыва,что бы от Афгана откосить...:blush:

17. VasMT

18. NikolayLW

19. levandivka

У меня секретов нет... (с)
    Але...
    Немає, нажаль, моєї держави Незалежна Україна. Є дуже залежна і не надто Україна. Тому питання "захисту держави" у збройних силах (Ви ж так поставили питання?) є абсолютно фантастичним.
    Коли мене забирали УАЗом з роботи на збірний пункт 31 травня 1985 р., перспектива поповнити ЗС СРСР теж не тішила.

Мені видається, що Ви намагаєтеся звалити в одну купу захист родини, захист держави, совок і його рудименти.
    Переформулюйте питання чітко...

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Вам лінк дати?
    А допоможе?
    Однаковож будете стверджувати: "нє била етого!" "клєвєта на совєцкій строй!"

20. VasMT

О! не проигнорировал, но красиво сьехал :)))
    Сознательный, однако :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)