Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Отут давайте детальніше...
    Кличками , Клочковою, Бубкою, Шевченком, (не одним) , Кожедубом, Ковпаком пишається ВСЯ Україна. А от ВАША чим пишається?
    "Наше минус ваше - мое!" Райкин.

• Подобається Подобається x 6
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ви напевно мене зпутали з Ахметовим чи з кимось з тої когорти. В мене нема власної/привласненої країни, навіть острова не маю ;)
    А мені ними пишатись не можна лише по причині, що один чоловяга (який до речі ненавидить майже все українське) так собі вирішив? Та напевно мав би ними пишатись. А ким ще? Президентом-колишнім зеком?

• Подобається Подобається x 6
  3. Turkul

Turkul Well-Known Member

А причем здесь они? За них никто ничего не говорил и не имел их ввиду.

Ну а раз если такое дело пошло...

• Подобається Подобається x 2
  4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

це ми провели з VasMT вечірній обмін "компліментами" :) Після жаркого дня виходить якось не зовсім гарно, тому перепрошую якщо когось зачепив :)
    Визнаю що захопився

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вы внимательно прочтите всю информацию...а то это уже и не смешно.
    То, что я говорил не я придумал...так бЫлО!

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Кстати о Сергее Бубке тоже можно вспомнить. Непревзойденный...

6. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Кол лучше на голове выглядит, чем в спине, или в дневнике в графе "История".

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Педро, марні Ваші надії. :) Таваріщь засекречений. А може таки точно Америці зливає всю совкову і теперішню секретну інформацію, а таким собі захисником совка і Росії тут на форумі прикидається, даби падазрєній не викликати? ;) Тоді людину треба зрозуміти...І пошкодувати. А ми все мордуємо, як у вас робота в Америці, і яка. :)

п.с. А взагалі то по темі. Зрозуміла, що всі захиснички совка тому то і шкодують за тим совком, що жили-не тужили при тому совку. Працювали "нє напрягаючись", інженєрами, роботу яких було тяжко визначити що вони роблять, що випускають. Чи ваєнними, які теж нічого корисного для суспільства не приносили, лише були утриманцями на шиї робочого люду. А! Забула! Вони Родіну защіщялі! Від чого, від кого?! Та то не важно! Головне, що защіщялі. І льготи мали завидні. То як їм тепер не скиглити? Совок розвалився( що рано, чи пізно мало статися), всі почали виживати, як могти. А ті, що працювали "нє напрягаючись" таки дістали справді важкі часи. Один з камандірів( палковнік) з Броньової написав моєму братові, що був його шофером під час служби, шо мовляв "Ігарьок, может встрєтімся, єсть інтєрєсниє прєдлаженія па бізнесу." Видно танки з Броньової хтів братові запропонувати продавати, бо почув, що брат бізнесменом став і живе в Словакії. :) Не знаю, що сталося з тим камандіром, але ще через пару років люди бачили, як його жінка натягнувши чорні окуляри, яйця перепродувала десь на Зеленій. :) То що ж дивуватися, що такі всякі совєцкі люди ллють сльози за совком? Вони таки і не навчилися жити своєю працею. А може котрі і навчилися, то по форумах не сидять і сльози не ллють, а працюють, годуючи сім"ю і стараючись про свою старість.

п.п.с І нарешті,треба від того балагану віддалитися. Хіба сліпому докажеш, що трава зелена, а небо синє, а квіти - різних кольорів. Намарне трата часу. І нервів. Казав мій колишній сусід-алкоголік:"Мене до смерті не переконаєш горілку не пити, бо вона мені смачна!" Таки й ніхто не переконав, як не старалися. Так і замерз взимі п"яний. Те саме й тут. Життя - не форум. Є багато цікавішого і важнішого, ніж тролів годувати, чи совкам, совкізмом до кісток просочених, щось доказувати. Модератори, прошуся на добровільний бан. Хоча би на пів року. :) Щоби відзвичаїтися від цих тупих балачок. Бо сама не маю сили волі. Таки час від часу не витримую і влажу в ті непотрібні розмови. Задовільніть мою просьбу.

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Олю, чи не простіше поставити весь непотріб в ігнор?
    І запостити скріншот списку ігнорантів ?
    Залишайтеся з нами!

• Подобається Подобається x 3
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Борисе, та я буду з вами, я завжди є. :) А ігнор не поможе. Цитати ж все одно видно, бо хтось і цитує совків. :) Нє, мені треба відпочинок. Роботи повно, а я не витримую і тролів годую. :)

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ця причина приймається.
    Але навіщо - бан? Відлогуйтеся і все - ніхто не побачить, що Ви читаєте форум.

• Подобається Подобається x 1
  11. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Turkul, ролики совковые не плохие,только не для этой темы.;)
    Возьмите(если администрация разрешит),откройте тему отдельную,там все желающие могут свои выставить,если не хотите флуда назовите,типо-совковые ролики и будет всем счастье.А то действительно может кому не нравится,а вы получается навязываете-поэтому я Бориса поддержал!:)

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я против. То что было оно было. А было всякое и не все плохое. Так пусть и будет многообразное. Просто товарищам любителям трупов не надо их сюда.
    Я понимаю, тчо есть коолекционеры фотографий фотографий трупов дома, а есть коллекционеры музыки. Я когда было моложе, вот те песни громче включал, чтоб все знали как красиво песня звучит. А этим надо фотографии побольше и побольше крови...Они ж некрофилы и молодых также видимо воспитывают на фотографиях трупов...

Что я могу сказать... ТО я мусор убираю, то я чего то продаю, из того совка что ничего не стоит и ничего путного не произвел. И никакого противоречия в голове.
    И это против меня лично. Ну напишу я, еще раз, а я писал....Но проблема в том, что в процессе эмоций, как-то не хочется, чтобы всякое чмо (хлтя бы типа Бориса) (поливало грязью мою работу, мою должность, место нахождения и вообще все то что мне нравится и чем я живу.
    Не можете же по другому. "Свидомый" стиль.....

Просто у жерв совка (как они считают, что они жертвы), нарушено понимание того что можно нормальному человеку, а что нельзя.

Ну а самобан, можно было бы и не провозглашать. Я за то чтоб все видели, каковы их моральные качества. Пусть пишут. МЕсто публичное, каждого должно быть видно.

Останнє редагування: 12 чер 2010
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борис, я думаю, ця людина потребує серйозної психіатричної допомоги.
    Або просто проплачений козачок.
    Адже всі знають що являв собою совок. Хто щось там говорив за товари...
    Які товари, як в 80-х родичі з Австралії мені висилали мило і зубну пасту.
    Не було! Ніде! Навіть смердячого господарського мила!
    Естрада? Я нікого не хочу ображати, але в нашій львівській компанії прослуховувати платівки фірми "Мелодія" чи російську попсу рахувалось ознакою невихованості. Та й послухайте механічну якість цих записів.
    Не даремно за кожну платівку, яку мені присилали родичі з Австралії потрібно було заплатити 10 рублів на пошті. Але з радістю платив, бо слухати московське лайно було неможливо.
    Звичайно можна згадувати і приємні моменти. Були ми молоді, веселилися, була гарна природа і т.д.
    Але заслуга совка з його дурнуватою партією, кровавим КГБ і маразматичними керівниками була абсолютно нульовою.
    Але якраз совколюби хочуть показати нам яка опіка була "партіі і правітєльства". Може хіба молоді особи і повірять, але їм глубоко до одного місця той совок. Нам правда ще більше до одного місця бо ми його випробували на своїй шкурі.

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

-Тов. прапорщик , есть в мире вещи которых вы НЕ знаете?
    ... пекарь , слесарь , гениколог , сапёр , космонавт-строитель , аптекарь...

• Подобається Подобається x 1
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ромчику не свистите,ежели чо сами на власны очи не бачили!!
    Вот Вам мост через реку Каму в Перми:
    Три полосы в две стороны!!А вот обьездная дорога Перми:
    До дачи моих родителей около д.Кукуштан!!!

• Подобається Подобається x 3
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

...а ці нєбаскрьоби - це в Пєрмі?

• Подобається Подобається x 9
  18. Turkul

Turkul Well-Known Member

А для какой? Не абсурд ли это?
    Мне вобще не интересно, что-то кому-то доказывать...я выложил то, что было/есть и будет. К тому же мне нравится.
    Вы много думаете...
    Можете не сомневаться - нет.

to Romko
    Ну может в общем дороги и лучше. Ну и что дальше???
    Вы приземленно мыслите...
    ...выше берите, вот такими вещами нужно гордиться.
    Тайга
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Это Голландия/Америка...ваше любимое...
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Не нужно заниматься ерундой...выискивая прыщик на теле у слона. (с)

19. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вам может поесть или еще чего изволите, господин хАроший...мож песенку послушаете...

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поважаю.
    Правду написала і гордо пішла!
    Всі би так совок відкинули...:dntknw:
    Давно би почали рухатись в правильному напрямку...

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ----------

То правда.
    того хорошого, що туркул понавишукував - то була капля в морі того г.мна що нас оточувало. Тішитися сметаною на г.мні - то даремно надіятися, що їжа буде така ж смачна як на картинці.(не в прямому розумінні).
    Повторюся - більшість хорошого було всупереч а не завдяки підтримці соц системи із комуністичним прицілом.

На уроці ГО.
    - Что такое "светлое будущее"?
    - Вспышка справа!...

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

То не такі як ви, що захищали совок - тих трупів понастворювали?

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Питання Путіну - Правда, що в Катині польських офіцерів розстріляли?
    - Нет это самообман....

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

То є жертви совка і свідоміти. Ще хтось є?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)