Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Красная Шапочка увидела танк.
    - Серый Волк, а почему у тебя хвост на лбу ?
    - Это не хвост - сказал танк и густо покраснел.

2. Turkul

Turkul Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Максим

Максим Well-Known Member

Забезпечення населення СССР предметами культурно-побутового призначення, 1965 рік в штуках на 100 сімей:

Телевізори - 24, холодильники - 11, пральні машини - 21.

Тобто, країна робила "огромные шаги вперед в мире танкостроения" і в цей же час 76% сімей в цій країні не мали телевізора, 89% сімей не мали холодильника.

Водночас, в США в 1962 році телевізори мали 90% сімей, причому понад 10% їх мали два і більше. Холодильники мали в США ще в 1950 році 67% сімей, в 1965 - 99%. Пральну машину в 1965 році мало 85% американських сімей.

• Подобається Подобається x 7
  4. Turkul

Turkul Well-Known Member

Зато вони мали и мають честь и чистый духовный мир!

Езжайте в Америку, живите - какие проблемы, зачем этот бесполезный разговор.
    В Тайгу съездите - сразу все поймете....

Навеяло...:good:
    Агата Кристи - Сказочная тайга

5. Максим

Максим Well-Known Member

Розкажіть, що це за духовність совка така? :) Про неї ваші колеги часто говорять, але специфікувати, що воно таке, не можуть.

Переважно духовність пов'язують з інтересом до культури, мистецтва і т.д. Давайте в цьому контексті розглянем. Як казав Ільїчь, найважливіше мистецтво - кіно, тому давайте про кіно - наймасовіший вид мистецтва в той час.

Пішов житель совка з сім'єю в неділю до міста і захотіли вони в кіно. В одному кінотеатрі показують фільм виробництва СССР, а в другому - Франції, Італії або США. На який фільм житель совка побіжить купувати квитки? ;) Кожен, хто жив в СССР на це питання відповість однозначно.

• Подобається Подобається x 2
  6. Fremut

Fremut Well-Known Member

О!А это уже новое слово в новейшей истории!И как же,пане Борiсе, Румынию разваливали "ззовні"?

7. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я могу за себя сказать.
    Мне раньше и сейчас наше (советское и постсоветское) кино - нравится больше.

...
    Классика жанра...

• Подобається Подобається x 5
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

То хіба на картинках...

9. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вы зайдите в МакДональдс и, даже, самое обычное кафе в родном (в любой точке постсоветского пространства) стиле, где можно поесть нормальной еды...сравните, и все станет ясно.

10. - исправлено

11. Boris_Kiev

Можна подумати, що Ви там були.
    А я був - у 1989. Бачив, як живуть пенсіонери -українці еміграції 1943-1950 років. Навіть ті, хто там працював портьє в готелі або робітницею на сірниковій фабриці. При тому багато хто з них просто не оформив американське громадянство.

Так шоб Ви так жили у Вашій багатодітній родині, як живуть звичайні американські пенсіонери - з освітою і без, з громадянством і без.
    Ну що, допомогли Вам танки та ракети? І духовності додали (у вигляді Моісєєва та Пугачової) ?

• Подобається Подобається x 6
  12. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я рад...
    Я уже говорил, нравится вам - ради бога...
    ...а нас и здесь неплохо кормят. (с)
    Да и про США я знаю не по-наслышке.

13. Boris_Kiev

В яке кафе? Грецьке, італійське, японське... Тут чи в Гамериці?
    В Совку можна було нарватися на шашлик із собачатини. А в Гамериці мусульманин, що продає шаурму, щогодини змінює рукавички, халат в нього - ідеальної чистоти і санітарний сертифікат - не папірець, який можна купити в переході.

Це ж треба - у 21 столітті жити міфами 1940-50-х років!

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

1. Негров линчуют.
    2. В Америке все стулья - электрические (С).

• Подобається Подобається x 7
  14. Turkul

Turkul Well-Known Member

Мне не интересно это обсуждать.
    Так можно спорить на миллион страниц.
    Меня все устраивает...

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Непоседы - МАМА, первое слово!

15. Максим

Максим Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  16. Turkul

Turkul Well-Known Member

17. Boris_Kiev

Так нафіга флудити? Весь форум сміється з Вас.
    Підіть на форум http://sovmusic.ru - там багато Ваших однодумців. І совок прославляють, і відповідні музичні "шедеври".

• Подобається Подобається x 3
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Таке теж? :
    Гулаг...

• Подобається Подобається x 6
  19. Turkul

Turkul Well-Known Member

Вы, что за весь форум расписываетесь?
    А нафига здесь Америку прославлять, по-моему - это флуд, а я по исключительно теме...
    Вы там были?
    Вы тогда жили?
    Нет? Вот и нечего осбуждать это!
    Я за Сталина здесь ничего не говорю, а надо скажу - у меня прадед пол семьи от А.Гитлера потерял на войне - это нормально?
    Дошел до Берлина, а вернулся домой в руины - не было ничего...пустота, кровь и слезы...
    Поэтому давайте не будем на эту тему...у всех есть боль, это прошлое, а думать нужно о будущем.

• Подобається Подобається x 4
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Совок!
    Не для слабонервних.

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Turkul, не скучаєте за цим?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)